Lütfen Yardım Edin

inthewhite

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
1
0
36
İstanbul
merhabalar ben 18 yaşındayım yaklaşık 3 senedir depresyonla mücadele etmeye çalışıyorum. Psikiyatriste gittim ilaç kullandım ancak yine de içimdeki boşluk hissini geçiremedim. başarılı bir insanım bu sene üniversite sınavında derece yaparak istediğim bölüme yerleştim ama sürekli mutsuzum gerçekten hiçbir şeyden keyif alamıyorum. çukurda gibiyim sanki çıkamıyorum.mücadele etmekten de çok yoruldum. içimde ölü gibiyim sanki artık derslerime de çok çalışmak istemiyorum bu durum da şu anki başarımı düşürüyor. lütfen yardım edin gerçekten çok yoruldum.

Merhaba inthewhite, depresyon tedavisi salt ilaç kullanımı ile istenen sonucu vermez. İlaçlar problemin oluşturduğu semptomları baskılar, ama doğal olarak depresyona neden olan problem ya da problemleri çözemez. Depresyona neden olan problemleri ancak düzenli psikoterapi ile çözebilirsiniz. İlaç kullanımınızın yanı sıra düzenli olarak bir psikoterapist ile görüşerek psikoterapi almalısınız. Sıkıntılarınızı çift ayaklı tedavi ile aşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…