• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin

Aydinaydin

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
753
32
318
kızlar ben yüzümü hep cımbızla alddim. bi de çıkmalarına hiç tahammül edmeem küçücük görsem alırım ben. şu cımbızdan kurtulmak istiyorum, sir ağda da istmeiyorum iz yapabiliyor o. ip kullanmak stiyorum.
bide iple almak için kısayken oluyor mu, deidğim gibi ben küçücük çıksa bile tahammül edemiyorum nasıl yapıcamm

Son düzenleme:
kısacıkken alır mı gerçekten, ama nasıl yapıcam ki ben onu:(
şuanda biraz kalınlaştı deidğim gibi, incelir mi dersin :(

incelir canım incelir

kıcacıklarıda alıyo

ıstersen once bı kuafore aldır ıple ben bılmıyorum dıyosan ama etrafında bılenler vardır mutlaka ben boyle ıpın ıkı ucunu baglıyorum anlatmayla olmazkı canım yaaa bılenler vardır onlara sor gostersınler sana hemen ogrenırsın 1 dk bıle surmuyo ooh sıpsak
zemuszemus

tabiki iple al. bence çok güzel temizliyor. cımbızla çok küçük ve ince tüyleri göremeyebiliyorsun. ama ip tertemiz yapıyor.

iple al bıyıgınıda yuzunude bende ılk beceremedım ıpı bıle tutamadım ama zamanla elım pratık oldu ablamada öğrettım 2dk yap bitti 1 hafta sonra cıkıyo zımbızla tek tek cekecek ne zamanım var nede sabrım tavsıye edıyorum herkese cımbızdanda uzak durun dıyorum erkek gıbı olursunuz sonunda

Back