Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Lütfen yardım edin!

kisskiss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
102
0
Merhaba ben 20 yaşımdayım ama göğüslerim çok küçük hiç yok denecek kadar 15 yaşında adet gördüm bütün arkadaşlarım daha önce görmştü ben çok geç kaldım ondanmıdır sizce bazıları ondandır diyor kimisi deyildir diyor ama şimdi ben burdaki yömtemleri denesem işe yararmı sizinde oldumu geç adet olduğu halde bunlarla göğüsleri büyüyen azcık büyütsem 70 beden tam doldursa yeter yardımınızı bekliyorum :hulya:

tam tersi geç adet olmak daha iyi...çünkü adet olunca kızlarda gelişim yavaşlıyor ve duruyor...boy uzama olsun göğüs olsun....ben 12 yaşımda oldum adet o yüzden göğüs büyümesi durdu..ilkokulda herkesten uzundum adet olunca 163te kaldı boyum..

burdaki yöntemleri denemedim,açıkçası zararı olabileceğinden korkuyorum ne kadar doğalda olsa...zaten çokta küçük değiller burdaki arkadaşlar nerdeyse hiç yok diye sızlanıyorlar bende halime şükrediyorum....çocuk falan doğuruncada büyüyomuş...şuan 75 kullanıyorum çocuk doğurunca 80 olur herhalde ...

Canım buradaki konuları oku uygula büyütürsün canım küç masaj spor düşünce gücü herşeyi oku inan büyüyor kilo alırsanda büyüyebilir tatlım 20 yaşındasın büyütürsün sen opuyorumnanaktan

cano konuları bi incele..
bi de genetik olabilir
anneme sordugumda ,benım ilk çocugum doğduktan sonra tam buyudu göğslerim,diyor mesela...şu an onunkiler cok buyuk ama benım yaşımdayken benımki kadarmiş örneğin..
yanı ben de anneme benzicem sanırım...
bi annene sor ne zaman buyumuş onunkiler,genetik bence ama...

moralinizi bozmak istemem ama dogumdan ve emzirmeden sonra daha da küçülüyo en azından benim öyle oldu ve arkadaslarımında aynı şekilde..zaten sıkıldım artık yöntemlerden bende hiç biri bi işe yaramadı bu yaz ameliyat oluyorum kesin çözüm baska care yok...

genetik olabilir ama bunu bile değiştirebilirsin....önce büyüceğine inan.göğüs büyütücü spor yap.mersin yağıyla masaj yap... akşam ve sabah...banyoda soğuk suyu avucuna al hafifçe vur suyu göğüslerine..buz gibi olana kadar yap..bu çok etkili..hem diri tutar..bunlar çok etkili...

kollarını ileriye doğru uzat yere paralel olucak şekilde...ve dirseklerden kır..ellerin havaya bakıcak şekile gelicek..bu halde göğüslerini sıkarak ellerini yumruk yapıp aç kapa kollarını...10kez yap bu hareketi...

yine ellerini dirseklerden kır yumruk yap ellerini..sağ yumruğunu sol elinle bastır ve aşağı yukarı hareket ettir...aynı hareketi diğer elinle de yap...20 kez bunu yap..düzenli yaparsan ve diğer işlemleri de yaparsan büyür..

hurma ye bi de...günde 2 hurma ye düzenli şekilde..bunun faydasını görüceksin.....maydanoz seviyosan ondan ye...adaçayı iç.....çilek ye..çilek hele göğüs büyütücü çok lezzetli bi meyve ben çok severim..hem mevsimi, ucuz da...göğüs büyütmek istiyosan içerden de destekliceksin..sadece dışarıdan olmuyo..bunları yap..vereliniortak

ve göğüslerin istediğin şekle gelnce yavaş yavaş bırak..hurma yemeyi bırak sonra yağı sadece akşamlar yap...sonra 2 güne bir yap derken bırak...ama banyodan sonra soğuk suyla vurmayı unutma..bunu hayatın boyunca yap zaten..2 dk nı almıyo hem de ilerisi için yatırım:)

Son düzenleme:
canım bu yöntemlerle kaç cm. büyür istediğin şekle gelince bırak demişsin ya ben 8-10 cm. büyütmek istiyorum anca bişeye benzerler çünkü ne kadar süre sonra bırakmam gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…