lütfen yardım edin!

saime77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
448
3
Arkadaşlar gebeliğimin son haftasında olan şiddetli kaşıntı ve kabarıklıklar doğumdan sonra geçer demişlerdi geçmedi. 21 ekimde sezeryan oldum . o gün geçer gibi olmuştu ama geçmedi. yediklerim içtiklerim dokunuyor galiba, doktorun verdiği ilaçlar c kategorisinde kullanmak istemiyorum. nolur bu sıkıntıyı yaşayan varsa yardımcı olsun... dayanmak çok zor, bugün rezene çayı içmiştim tekrar kabardı heryerim kaaşıntısı mahvediyor... napabilirim yardımcı olur musnuz..

Badem yagi sürerseniz hem derinizi kurutmuyor hemde kasintiyi birebir olmasada azaltiyor..

ben bu sekilde sifir catlaksiz bi dogum yaptim..ayrica kasintilarimida cok azaltmisti.

isterseniz bi deneyin..insl.atlatirsiniz.

yada alerji testi yaptirin birseye alerjiniz vardir belkide.

2 haftaya kadar ancak gecer hemen gecmez biraz sabret canim

canım benımden sezeryanla dogumum oldu ve 15 gun sonra kasınmaya basladım ve kabarıyodum kactane cılt doktoruna gıttım bebegımı emzırıyorum dıye hap vermedı bı recete yazdı eczaneye goturdum karısık surmek ıcın krem yaptılarr kasınan yere suruyodum o kadar etkılı degıldı ama kasıntım azalıyodu bacaklarımdan basladı o ksıntı kafama kadar cıktı bıttı kendı kendıne soguk suyla yıka canım kasıntı azalıyo

benm 22. haftada basladı kasıntı ve kabarıklıklarım bebek doğup 7 aylık oldu ancak gecti.ben gata da alerji uzmanına gittim bana zyrtec die bi ilaç verdi.allah bin kere razı olsunç.hem gebel
kte hem doğum sonrası kullandım.günde bir tane.o ilacı almadan rahat edemiyırdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…