• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin

vildanay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2021
3
0
1
30
Selam bayanlar adetime 5 gün var geçen ayın 29 unda vajinit teşhisi konuldu ilaçlar verildi ayrıca teşhis günüm de de yumurtlama günüm dü çocuk istediğimiz için ilişkiye girdik şimdi bulantim kasık ağrım ve baş ağrım başladı ama bugün ki kan testim 1.6 cıktı hamilelik yok dendi çok belirtilerim başladı ama hamilelik çıkmıyor sizce hamile kalmış olabilir miyim ?

Belirtiler öyle hemen başlamıyor ki.
Muhtemelen hamile kalmak istediğiniz için hissettiklerimizi belirtiye yoruyorsunuz.
Arkadaşlar merhaba adet olmama 1 hafta kala ilk gün yoğun şekilde kahverengi akıntım oldu 2. Gün damla damla ve 3. Günde aynı şekilde oldu hamile olma olasılığım var mıdır ?

Belirtiler öyle hemen başlamıyor ki.
Muhtemelen hamile kalmak istediğiniz için hissettiklerimizi belirtiye yoruyorsunuz.
Yardımcı olur musun nasıl başlıyor kafam çok karışık korkuyorum da eşim gemici gidecek 16 sında hamile kalmak istiyorum yumurtlama tarihinde başladım olayları anlattım var mi önerin cnm

Yardımcı olur musun nasıl başlıyor kafam çok karışık korkuyorum da eşim gemici gidecek 16 sında hamile kalmak istiyorum yumurtlama tarihinde başladım olayları anlattım var mi önerin cnm
Doktora görünün, yetkin değilim ne yazık ki tavsiye veremem 🤷‍♀️
6-7 hafta civarında başlar belirtiler.

Back