Lütfen yardım edin yaşım küçük

Okumadın galiba karşı tarafın zorlamasıyla oldu diyor ? Neyin zorbalığı bu ? Sen hayatını mükemmel kararlar alarak mı yaşıyorsun

17 yaşına yeni girdim o 20 yaşındaydı babamlar çok kıza edemem
Reşit bile değilsin. Bunu sana yapan kişi belki başka şekilde zarar verecek. Tehdit ve zorlama şeklinde yaptığı şeylere devam edebilir. Hiçbir şey senin hayatından değerli değil. Mutlaka şikayetçi ol. Yaşın küçük olduğu için devlet sana avukat da verecektir. Umarım ailen de destek olur eğer destek olmazsa da bu konuyu avukatınla görüşür sığınma evine gidersin. Lütfen kendine yazık etme

Hayır hamile değilsin adet olup hamile olmak diye bir şey yok ben inanmıyorum onlara, gebe olduğunu söylemek istemeyip ay ben adet görüyordum ama diyenler bencee için rahat olsun. Ella hormonlarını biraz bozmuş olabilir bazı aylarda şişkinlik gaz problemleri olabilir hem. Ama asla bebek değil

Yengem 3 ay adet gördüğü halda gebeydi karın agrisiyla öğreniyor. Pişman olacağınız şeyler yapmayın korunun adam akıllı
Hep de “yengem , halam , kuzenim , eltim , bir arkadaşım” diye üçüncü kişi ağzından anlatanlara asla inanmıyorum . Korunup korunmayacağı onların tercihidir

Stres yaptığın için şişkinlik olmuştur regl olmuşsun zaten tedirgin olma sürtünmeli ilişkiymiş zaten ..

Ailemden ayrılmak istemiyorum o kişiyide hiç görmüyorum doktor tahlil yapmadı ama belirtilerden enfeksiyon olduğunu söyledi

Tahlil yapmadılar ama enfeksiyon dediler içim rahatladı 2 ay sonunda

Hep de “yengem , halam , kuzenim , eltim , bir arkadaşım” diye üçüncü kişi ağzından anlatanlara asla inanmıyorum . Korunup korunmayacağı onların tercihidir
inanıp inanmamak ona kalmış en yakın olarak biliyorum o sizin görüşünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…