• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin yaşım küçük

eslemm2234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
33
2
1
17
Lütfen yardım edin Öncelikle merhaba buraya daha önce aralık ayında yaşadığım bi ilişkiyi yazmıştım üstünden iki ay geöti hiç hamilelik belirtisi yaşamadım adet oldum fakat adetim bittikten sonra karnımda şişlik meydana geldi sürekli ağrı yapıyor kasıklarımda göğüs kafesimin alt kısmında ve baş ağrısı meydana geliyor birazdan ailemle beraber kan ve idrar testi vermeye gidicem neyim olduğunu öğrenmek için yaşım küçük lütfen yardım edin hamile olabilir miyim

Yaşadığım ilişki sürtünmeli bir ilişkiydi 24 saat içinde ella kullandım çok pişmanım nolur yardım edin

Lütfen yardım edin Öncelikle merhaba buraya daha önce aralık ayında yaşadığım bi ilişkiyi yazmıştım üstünden iki ay geöti hiç hamilelik belirtisi yaşamadım adet oldum fakat adetim bittikten sonra karnımda şişlik meydana geldi sürekli ağrı yapıyor kasıklarımda göğüs kafesimin alt kısmında ve baş ağrısı meydana geliyor birazdan ailemle beraber kan ve idrar testi vermeye gidicem neyim olduğunu öğrenmek için yaşım küçük lütfen yardım edin hamile olabilir miyim
Adet olmuşsun sıkıntı yok

Adet olmuşsun ella kullanmissin canını sıkma öyle bir ihtimal yoktur üzülme lütfen
Yaşadığım ilişki sürtünmeli bir ilişkiydi 24 saat içinde ella kullandım çok pişmanım nolur yardım edin.

Bencede birşey yoktur enfeksiyon kapmış olabilirsin belkide hem sürtünmeli ilişki yaşamışsın bide ella içmişsin sanmıyorum olsun

Yoktur gebelik adette olmuşsun ella da içmişsin stres kaynaklı olabilir gaz sıkışması olabilir strese girme

Yengem 3 ay adet gördüğü halda gebeydi karın agrisiyla öğreniyor. Pişman olacağınız şeyler yapmayın korunun adam akıllı

Karnım baya şişti ondan çok endişelendim süreklide ağrım var karın ve kasık ağrısı
Karnının bayağı şişmesi için zaten en az 5-6 aylık hamile olman lazım, kaldı ki zaten ortada doğru dürüst bir ilişki yok sürünüp bir de üstünde gidip çok zararlı bir ilaç içmişsin. İki defa da regl olmuşsun.
Yani önce kusura bakma ama bu cehaletini gider, sonra git bir şeyler yaşa. Bir de büyü tabii önce

Back