Hanımlar çok sıkıntılı zamanlar yaşıyorum psikolojik olarak her şeyi kafama takıyorum. Birinde duyduğum tüm hastalıkları kendime varmış gibi hissediyorum. Ve hepsi bulaşıcı cinsel hastalıklar ilk önce genital bölgedemde sivilce çıktı gitmediğim doktor kalmadı hpv herpes olabilir mi diye herkes temiz dedi sonra burda bazı forumları okuyunca acaba bana Hıv bulaşmış olabilir mi diye düşündüm. İlk önce gittiğimi kuaförden olabilir mi diye düşünüyordum sonra kuaförle konuştum hijyen kurallarına dikkat ediyor mu diye sordum. Orayı hallettim şimdide acaba eşimin geçmiş ilişkilerinde varda bana bulaşmış olabilir mi diye düşünüyorum. 3,5 yıldır evliyiz ve tüm ilişkilerimiz korunmasız oldu 6 ay önce bir hamilelik dönemi yaşadım düşük ile sonuçlandı orda bana iki kez Hıv testi yapmışlar( tabi o zaman bunu fark etmemiştim). İkiside negatif gelmiş. Eşimin benden önce bir kez korunmasız ilişkisi olmuş sevgili iken bunları konuşmuştuk ben her şeyi bilmek istediğim. Oda eski sevgilisi yani hayat kadını falan değil. 6 yıldır kimseyle ilişkisi olmamış. Acaba diyorum ona o zaman bir şey bulaşmış olsaydı bizim 3 yıllık korunmasız ilişki dönemimizde bana bulaş olmaz mıydı. Şimdi bunu takıyorum kafayı yiyecek gibiyim. Burada okuyorum dişçiden bulaşan kuaförden bulaşan kişiler var onları okuyuncada iyice panik yapıyorum. Eşime bu durumu söylediğimde takıntı yaptığımı söyledi herkesi hastalıklı gibi görme dedi. Biz evlenirken test yaptılar mı bilmiyorum eşimden kan aldılar Akdeniz anemisine baktılar çok net hatırlıyorum ama Hıv testi her yer yapmıyormuş. İyice panik yaptım.