Lütfen yardım edin sesimi duyun neolur:((((((((((((((((((((((

alone2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
3.831
416
0
Ankara
Arkadaşlar uzun zamandır saçım tutam tutam dökülüyo ne yaptıysam benemısın dedi ve artık dipleri görünüyo kel oluyorum neolur yardım edin bilgisi olanlar tecrübesini paylaşabilirmi???????????????
böyle bişey yaşayan oldumu olduysa ne yaptı neolur yardım

yumurtanın akı ile badem yagını karıştırıp saçına sürüp 15 dk bekletirsen işe yarıyabilir gayette dogal

denedinmi canım? iyi geliyomu gerçekten bide sarısının zararımı olur komple sürsek

sarısı saçı çok yaglandırır bir arkadasım denedi çok iyi geldi kurtuldu saç diplerine masaj şekilinde uygulaman daha iyi olur koplede yapabilirsin saçın kısa ise
şampuan olarakda clear kepege karşı kullan çok iyi gelicektir

Son düzenleme:
Aslında en iyisi doktora gitmek.Demir veya vitamin eksikliğinden olabilir.

Beslenmene dikkat etmiyorsan kadınlara özel vitaminlerden alabilirsin.

Saçların kısa ise,şampuan yerine defne sabunu ile yıkayabilirsin.
Kısa ise dedim çünkü yıkama sonrası saçı açmak zor olabiliyor.

Saç maskesi olarak...
1 şişe badem yağı+1 ampul bepanten+1 ampul evigen+1 kaşık zeytinyağı
(evigen artık bulunmuyor galiba,eczacı başka E vitamini tavsiye edebilir)

Saç diplerine sürülür,en az yarım saat bekletilir sonra durulanır.
Haftada bir yapılır,giderek 2 haftaya düşürülür.

merhaba çok dökülmesi içten bi sorun olduğunun habercisi olabilir hormonlar veya vitaminle ilgili bence dikkat edin
bir de sarımsak şampuanı almak için markete girmiştim kasadaki kız bu ne işe yarıyo dedi yanımızda bi teyze vardı dedi ki "sarımsağı dilimleyip beklettim sonrada saç diplerime sürdüm saç fışkırıyo fışkırıyo" dedi hakikaten de saç dipleri çok sıktı. ben o şekilde yapamıyorum derim acıyor ama bi ara sarımsağı dilimleyip zeytinyağına atmıştım banyoya girmeden yarım saat önce saç diplerine sürüp bekletirsen farkedersin bi dahaki yıkamada nerdeyse hiç saç dökülmüyo :)

bu karışımı bana doktor eczaneye hazırlatıp verdi yapma ilaç deniyo kullandım ama daha beter döküldü sanırım bana yağlı maskeler ve bakımlar iyi gelmiyo çünkü saçım çabuk yağlanıyo. şuan minoksile başladım dökülme durdu ama uyku veriyo diye sınavzamanı kullanmadım 4 5gün kadar ve yine anında eskiye döndü çok döküldü demekki tedavi etmiyo sadece d vitamini eksikliğim var onun dışında herşey normal çıkıyo teşekkür ederim

sarımsak yağı aldım ama sanırım sarımsak uçucu yani yakıcı yağmış bişeyle seyreltmem gerekiyo badem yağı olabilir ama benim sorunum şu ki yağlı bakımlar bana hiç iyi gelmiyo napcağımı bilmiyorum ama çok teşekkür ederim(((((

bu karışımı eczaneler yapıyor. klorane ın bi şampuanı var. vitamin b li olması lazım. çok iyi geliyo. benim sedeften kaşına kaşına kabukla döküldüğü zamanda bile işe yaradı . her akşam uygulayıp tülbentle sar yat. sonra güçleniyo da.

cnm ilk önce kesin doktora gdip kan testi yaptır. benımde cok dökuluyodu tepesi kel gibi seyrekti, kan testinden sonra doktor bana sprey verdi sabah akşam olmak üzere 5er defa sıkıyosun saç diplerine vs masaj yapıyorsun.kardeşimde kullanmıştı baya etkisini gördü ismi minoxil sigorta karşılamıyo sen kendn alıyosun 40 tl felan. ama dedigim gibi doktora görunmeden alma

Son düzenleme:

canım gitmediğim doktor kalmadı kan testleri normal sebebi yok dökülmenin vitaminsizlik gibi minoksilide kullandım defalarca ama sadecee kullanırken durduruyo bırakınca eskiye dönüyo malesef ömür boyu kullanamamki

o halde bakım yapacaksın yavrum. bulaşık süngerinin sarı tarafını kes zeytın yagıyla saç diplerine sür. Sarımsakla birlikte yap dicem ama cok kokuyo be

Son düzenleme:

6aydır aynı dert bnde de var çok zor durum gitmediğim doktor kalmadı özel devlet hastanesi htta eczanede saç analizi yaptırdm hiçbşeyden fayda görmedim takmıcam ne olursa olsun ölüm yok ya sonunda dedim ama kısa sürdü elde değil saçıma dokundugum an çektikçe geliyto kuruyken bile tutam tutam saç gelıyo banyodan sonra tararken kuruturken zaten avuç avuç çok azaldı saçım. bana yaglı seyler hiç iyi gelmedi çok şey denedm şimdi novorgin placenta şampuan kullanıyorum bıraz daha iyi sanki 2 haftadır doktorm vermşti bu şampuanı aylarca bitkisel içerikli şampuanlar kullandm saçlarımı kuruttu tarak girmez oldu parmaklarımı bile saçlarımın arasına atamaz oldum çok dolaşıktı bu şampuan yumuşacık yaptı inanamdm hemde eski şampuanıma döneym dedim elidora o bile fayda etmedi placenta iyi geldi ama gne dökülyo tamamen kesilmyor.benim boyadan oldu ama senin neyden bilemem doktorlar saç dökülmesi konusnda pek ilgili değil bn izmirde çogu yere gittm cnku inş çaresini bluruz cok zor durum ama doktora kesinlkle git belki faydası olur:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…