Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurtanın akı ile badem yagını karıştırıp saçına sürüp 15 dk bekletirsen işe yarıyabilir gayette dogal
denedinmi canım? iyi geliyomu gerçekten bide sarısının zararımı olur komple sürsek
Aslında en iyisi doktora gitmek.Demir veya vitamin eksikliğinden olabilir.
Beslenmene dikkat etmiyorsan kadınlara özel vitaminlerden alabilirsin.
Saçların kısa ise,şampuan yerine defne sabunu ile yıkayabilirsin.
Kısa ise dedim çünkü yıkama sonrası saçı açmak zor olabiliyor.
Saç maskesi olarak...
1 şişe badem yağı+1 ampul bepanten+1 ampul evigen+1 kaşık zeytinyağı
(evigen artık bulunmuyor galiba,eczacı başka E vitamini tavsiye edebilir)
Saç diplerine sürülür,en az yarım saat bekletilir sonra durulanır.
Haftada bir yapılır,giderek 2 haftaya düşürülür.
merhaba çok dökülmesi içten bi sorun olduğunun habercisi olabilir hormonlar veya vitaminle ilgili bence dikkat edin
bir de sarımsak şampuanı almak için markete girmiştim kasadaki kız bu ne işe yarıyo dedi yanımızda bi teyze vardı dedi ki "sarımsağı dilimleyip beklettim sonrada saç diplerime sürdüm saç fışkırıyo fışkırıyo" dedi hakikaten de saç dipleri çok sıktı. ben o şekilde yapamıyorum derim acıyor ama bi ara sarımsağı dilimleyip zeytinyağına atmıştım banyoya girmeden yarım saat önce saç diplerine sürüp bekletirsen farkedersin bi dahaki yıkamada nerdeyse hiç saç dökülmüyo :)
Arkadaşlar uzun zamandır saçım tutam tutam dökülüyo ne yaptıysam benemısın dedi ve artık dipleri görünüyo kel oluyorum neolur yardım edin bilgisi olanlar tecrübesini paylaşabilirmi???????????????
böyle bişey yaşayan oldumu olduysa ne yaptı neolur yardım
Arkadaşlar uzun zamandır saçım tutam tutam dökülüyo ne yaptıysam benemısın dedi ve artık dipleri görünüyo kel oluyorum neolur yardım edin bilgisi olanlar tecrübesini paylaşabilirmi???????????????
cnm ilk önce kesin doktora gdip kan testi yaptır. benımde cok dökuluyodu tepesi kel gibi seyrekti, kan testinden sonra doktor bana sprey verdi sabah akşam olmak üzere 5er defa sıkıyosun saç diplerine vs masaj yapıyorsun.kardeşimde kullanmıştı baya etkisini gördü ismi minoxil sigorta karşılamıyo sen kendn alıyosun 40 tl felan. ama dedigim gibi doktora görunmeden alma
canım gitmediğim doktor kalmadı kan testleri normal sebebi yok dökülmenin vitaminsizlik gibi minoksilide kullandım defalarca ama sadecee kullanırken durduruyo bırakınca eskiye dönüyo malesef ömür boyu kullanamamki