Dudak Makyajı Lütfen yardım edin kızlar!! :(

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

zeynep999

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
68
0
Herkese merhaba, dudaklarım ne yazık ki istediğim gibi dolgun değil.. Bu artık takıntı haline geldi bende, bu konuda yardım edebilecek biri var mı?
Çemen otu dolgunlaştırır diye okudum, bu konuda fikri olan var mı? Göğüs dolgunlaştırmada da kullanılıyor zaten?
Şimdi Lipojen Dudak Dolgunlaştırıcı Gloss alacağım ben de, kullanıp da olumlu/olumsuz yorum yapabilecek birileri var mı? Etkisi kalıcı mı? (zor ama) Sürünce hemen şişiriyor mu, kullandıktan sonra kaç saat etkisi devam ediyor? Bilen var mı?

Lütfen kullandığınız ürünleri de paylaşın, ne kadar memnundunuz falan, ben bu durumdan çok sıkılmaya başladım :KK43:
Lütfen lütfen lütfen bildiklerinizi anlatın :KK43:

Benim okuduklarımdan ve duyduklarımdan anladığım kadarıyla kozmetik ürünler,otlar,yağlar en fazla yarım saat -1 saat dudaklarınızı dolgunlaştırabiliyor.Tek çözüm estetik.
:44:

99 lumusun acaba? ondan olabilir takıntı haline gelmesii benimde göğüslerim küçüük hiiç takmamaya karar verdim yapmadığım kalmadı cıkk olmuyor olmuyoor ne yapsaam olmuyoorr sensizz yer dolmuyorr:KK43: :KK9:
tek çaresi dolguu malesef benimde silikon uff uff napcez

Son düzenleme:
99 lumusun acaba? ondan olabilir takıntı haline gelmesii benimde göğüslerim küçüük hiiç takmamaya karar verdim yapmadığım kalmadı cıkk olmuyor olmuyoor ne yapsaam olmuyoorr sensizz yer dolmuyorr:KK43: :KK9:
tek çaresi dolguu malesef benimde silikon uff uff napcez

99'luyum da ne alaka? :KK70: Of ya dolgu yaptırmak istemiyorum şöyle 4 saat falan etki etse yeter :KK43:((

X