Lütfen yardım edin kızlar

hndd45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
16
7
36
33
Merhabalar 15 gün önce meme protezi ameliyatı oldum ama hala bi yardımla yatıp kalkıyorum kollarımı hareket fazla hareket ettiremiyorum ve sol göğsüm sola oranla daha çok şiş ve sert ve çok ağrı batma yapıyor moralim çok bozuk ne zaman iyileşeceğim ben :((

Geçmiş olsun iyileşme süreci kişiden kişiye değişiyor doktorunuz normal dediyse normaldir. Benim de 3 haftam oldu, sağ memem diğerine göre daha çok ağrıyor ve daha çok şişmiş

Merhabalar 15 gün önce meme protezi ameliyatı oldum ama hala bi yardımla yatıp kalkıyorum kollarımı hareket fazla hareket ettiremiyorum ve sol göğsüm sola oranla daha çok şiş ve sert ve çok ağrı batma yapıyor moralim çok bozuk ne zaman iyileşeceğim ben :KK43:(
1 ayınız dolduğunda çok rahat edeceksiniz şuan 4. Aya girmek üzereyim hala arada batma oluyor. Bunlar çok normal

1 ayınız dolduğunda çok rahat edeceksiniz şuan 4. Aya girmek üzereyim hala arada batma oluyor. Bunlar çok normal
Bide düz yatmaktan boynum ve belim tutuldu bir haftadır böyleyim napacağımı şaşırdım ne kullansam içsem geçmiyor :((

Bide düz yatmaktan boynum ve belim tutuldu bir haftadır böyleyim napacağımı şaşırdım ne kullansam içsem geçmiyor :KK43:(
Hepimiz aynı şeyleri yaşadık ben bir buçuk ay sırt üstü yattım yan yattığım gün sanki huzura kavuşmuştum . Şimdilik ne yapsanda pek etki etmeyecek ama dediğim gibi 1 ay dolduğu zaman çok rahat edeceksin hafiften yan yatmalara başlayacaksın o zaman sırt ağrısı kalmıyor

Hepimiz aynı şeyleri yaşadık ben bir buçuk ay sırt üstü yattım yan yattığım gün sanki huzura kavuşmuştum . Şimdilik ne yapsanda pek etki etmeyecek ama dediğim gibi 1 ay dolduğu zaman çok rahat edeceksin hafiften yan yatmalara başlayacaksın o zaman sırt ağrısı kalmıyor
İnşallah güzel günleri sabırsızlıkla bekliyorum🙏☺️

Merhabalar 15 gün önce meme protezi ameliyatı oldum ama hala bi yardımla yatıp kalkıyorum kollarımı hareket fazla hareket ettiremiyorum ve sol göğsüm sola oranla daha çok şiş ve sert ve çok ağrı batma yapıyor moralim çok bozuk ne zaman iyileşeceğim ben :KK43:(
Merhaba canim moralini bozma hic gecmeyecekmis gibi geliyor ama bi ay dolunca ziplayarak kalkacaksin yataktan ve hicccc acimayacak 🌹🌹🌹

Benimde ameliyatımın 7. Günü.Hala tek başıma yatık kalkmakta zorlanıyorum birinin desteğine ihtiyaç duyuyorum.2,5 ve 4 yaşında 2 oğlum var çok çok zor benim için.1 gece hastanede kaldım 4 gün sonra direnlerim çıktı dikiş yerlerimdeki bantlar ben çok geriyor ve sızlıyor.Sırt ağrım çok fazla.İyi ki yorumları okumadan ameliyat olmuşum.Eğer böyle yorumları görseydim kesinlikle cesaret edip yaptıramazdım.

Benimde ameliyatımın 7. Günü.Hala tek başıma yatık kalkmakta zorlanıyorum birinin desteğine ihtiyaç duyuyorum.2,5 ve 4 yaşında 2 oğlum var çok çok zor benim için.1 gece hastanede kaldım 4 gün sonra direnlerim çıktı dikiş yerlerimdeki bantlar ben çok geriyor ve sızlıyor.Sırt ağrım çok fazla.İyi ki yorumları okumadan ameliyat olmuşum.Eğer böyle yorumları görseydim kesinlikle cesaret edip yaptıramazdım.
Bu kadar zor bir ameliyat olcağını bende düşünmemiştim canım İnan çok zorlandım 22.günüm hala tam anlamda iyileşmiş değilim yan yatamıyorum tek başıma kalkamıyorum sol göğsüm ağrıyor ve daha çok şiş ve sert ama geçen haftaya oranla daha iyi sayılırım sanada çok geçmiş olsun inş bir an önce iyileşirsin🙏🌸

Back
X