Bebek Beslenmesi Lütfen yardım edin kafam cok karışık zwitsal ile ilgili .....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ebeveyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
217
1
26
Ankara
selam arkadaslar bir arkadasın tavsiyesi üzerine yurtdısından aldıgı zwitsal ürünlerinden denemek istiyorum gercekten harika ürünleri var dedi... arkadas zwitsalin hic zararını görmesin diye birsürü şeyler anlattdı .... acaba aranızda deneyen oldumu nesini alsam acaba tavsiye ederseniz sevinirim ...kendisi cok övdü ama ben yinede arastırmadan almayayım dedim ...el ve yüz icin kremi var sarı kutularda zaten hepsinin rengi sarı bebek var üzerinde ....ürünler bana pahalı geldi ama az kullanmak gerekiyormus dedi ...bir bileniniz varsa buraya lütfen yazabilirmi kafam cok karısık arkadas da ürünleri yok satıyor :) öle olunca alasımda gelmiyor değil yani:)

Ürünler bitkisel mı organik mı hayvanlar üzerinde deney yapılıyor mu?
Bunlara önem vermelisiniz bence..

Ürünler bitkisel mı organik mı hayvanlar üzerinde deney yapılıyor mu?
Bunlara önem vermelisiniz bence..

valla cok arastırdım ürün organik ve tr de zor bulunuyor yani ancak yurtdısında yasayanlar getirib tr verebiliyor onun dısında tr den alınması mümkün değil ....saf kokulu parfümsüz miş yumusatıcı özeliği var pişik kremlerinde çinko var buda bebeyin poposunun pişiyini ileştiriyor nebilim pahalı mahalı ama olsun almaya kafaya koydum diğerlerine 15 tl az versek nolacak ki hic faydasını görmüyorum bosuna hep para harciyorum en azında fazla veriyorum ama faydasını görüyorum cok az kullanılıyormuş ölelikle bereketli oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…