• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin hanımlar

lütfen yardım edin lise 1 deyim bi üst sınıfımda bi çocuk avr aşırı yakışıklı biri ama böyle egoist tiplerden değil düzgün iyi kalpli çocuk kendisi benim üvey kuzenim olur yani karışık bir şeyiz ve ondan hoşlanıyorum okuldada bakmaya başladı hep bakıyo bi kere karidorda tektim kapıdan çıkıp gülüp tekrar içeri girdi bunu 3 kez yaptı ard arda instasını buldum takip ettim ama o beni takip etmeyince geri çektim takipimi şimdi seviyormu hoşlanıyormu bilmiyorum LÜTFEN YARDIM EDİİİİİİİİİN
Kendi ergenliğimi okumuş gibi oldum. Birşnden hoşlanınca yaptığı her hareketi benim için yaptığını düşünşrdüm. Onun sınıfı koridorun başında niye sonuna kadar yürüyo beni mi görmek istedi falan filan . Maalesef erkekler böyle oyunlar oynamıyormuş büyüyünce öğrendim . Eğer hoşlanıyprsa gelir yanaşır. Sen keşke takibini çekmeseydi yavaş yavaş fark ederdi

Herkes yaşın ufak demiş ama bunlar tam da bu yaşların olayları çok normal. Bu yaşlarda bunlar yaşanmazsa ilerde çok büyük sıkıntılara yol açar.

Kendi ergenliğimi okumuş gibi oldum. Birşnden hoşlanınca yaptığı her hareketi benim için yaptığını düşünşrdüm. Onun sınıfı koridorun başında niye sonuna kadar yürüyo beni mi görmek istedi falan filan . Maalesef erkekler böyle oyunlar oynamıyormuş büyüyünce öğrendim . Eğer hoşlanıyprsa gelir yanaşır. Sen keşke takibini çekmeseydi yavaş yavaş fark ederdi
takibi çekmessem onusevvdiğimi sanar evet seviyorum ama onun bilmesini istemiyorum sonra aman belki dalga geçer birazda o sevsin istiyorum 2 yıldır seviyorum tmm belki 2 yıl kadar çok görmüyoduk birbirimizi bu sene lisede gördüm onu çok biraz o sevsin biraz o çeksin benim çektiğimi istiyorumondan

Herkes yaşın ufak demiş ama bunlar tam da bu yaşların olayları çok normal. Bu yaşlarda bunlar yaşanmazsa ilerde çok büyük sıkıntılara yol açar.
bende öyyle düşünüyorum yaşım küçük değil 15,16 yaş gayet normal

lütfen yardım edin lise 1 deyim bi üst sınıfımda bi çocuk avr aşırı yakışıklı biri ama böyle egoist tiplerden değil düzgün iyi kalpli çocuk kendisi benim üvey kuzenim olur yani karışık bir şeyiz ve ondan hoşlanıyorum okuldada bakmaya başladı hep bakıyo bi kere karidorda tektim kapıdan çıkıp gülüp tekrar içeri girdi bunu 3 kez yaptı ard arda instasını buldum takip ettim ama o beni takip etmeyince geri çektim takipimi şimdi seviyormu hoşlanıyormu bilmiyorum LÜTFEN YARDIM EDİİİİİİİİİN
şuan lise 1 de olsaydım ders çalışırdım adam akıllı bir bölüme giderdim, işsiz kaldım bunlar geçici hepsi üniversitede başkasını bulur merak etme, lisemdeki sevgililerin hepsi şimdi başkasıyla beraber

bende öyyle düşünüyorum yaşım küçük değil 15,16 yaş gayet normal
Canım evet bu duyguları yaşamak için küçük değilsin ama inan şuan çok yolun başındasın. Bende lisedeyken platonik bi çocuğa aşıktım ama öyle böyle değil ilah gibi yapmıştım ölsem unutamam derdim herkes biliyordu sonra lise bitti seneler geçti 17 yıl sonra görüştük ve inan o bendeki büyük aşkın eseri kalmamıştı. Sende de emin ol aynısı olucajsın birde üveyde olsa kuzeninmiş o yüzden hiç başını ağrıtma zamanı gelince gönlüne göre illaki biri çıkar senin şuan sevebiliceğin bir meslek için çabalaman

aslında benim istediğim nasıl unutabilirim çünkü bu yaşta artık ergenlik belirtileri yüzünden böyle şeyer başlıyo insanlar hele erkekler bu yaşta kötü düşünebilir kime nasıl güveneceğimi bilemem ondan kendimce nasıl davranmam gerektiği için yazdım bunu
Ah canım ben seni çok iyi anlıyorum, gerçekten:) şimdi düşünüyorum o yaşlar gerçekten çok riskli.insan sevilmeye sevmeye ne kadar aç oluyor.hayaller kuruyosun,agliyosun,hele dinlediğin şarkılar,okuduğun kitap ve izlediğim film ve diziler.ben şimdi geriye dönsem duygusal film kitap müzik kesinlikle daha az ilgilenirdim.cunku başarılı bir ogrnci de olsam ozguvenim iç dünyamda aşkla ilgili yaşadıklarimdan dolayı çok yara aldı.
Sırf bi dizide beğendiğim karaktere bnziyo diye once birinden hoslanip hiç söylemedim ama okuluna kadar gidip sınıfının tahtasına ona not yazdim:)simdi utanarak anıyorum yuh bendeki cesarete 😆
Sonra o çocukla da benzeyen başka birine platonik aşık oldum ama bı taktım ki tam 6 yıl,ne uğraştım çünkü taktım🤣kendime yazık etmişim .
drdiklerimi yap başka konular bul kendine.cunku lise ünv için önemli bir adım ayrıca da kişiliğin için kendini yaralayacak şeyler yapma..

Back
X