650 çıktı canım. Aynen canım kasıklarıma biri sanki iğneler batırıyor. Sürekli dua okuyarak stres yapmamaya çalışıyorumYa bende ayniym yaa. Kac cikti senin degerin canim. Kasiklarim agriyo cok koekuyorm bisey olur diye agrimasi normal o zamanicerden cimdikliyolar sanki yaa bide arada ignelenme oluyo boyle
Masallah kuzum ne kadarmis soyledimi doktor rabbim nazarlardan korusun650 çıktı canım. Aynen canım kasıklarıma biri sanki iğneler batırıyor. Sürekli dua okuyarak stres yapmamaya çalışıyorum
Insallah gorursn keseyi canim bende yarn gidicem insallah bi problem cikmazhayır canım sağlık ocağında kan verdim o yüzden daha hiç bişey bilmiyorum cumartesi ilk kez gideceğim doktora
Bende öyle olmuştu canım benim adetim 9 gün geçtiği halde testte silik çıkmıştı. üstelik hiç belirti yoktu kanda bebek var ama değerler çok düşüktü hemen folik asit başladım git gide arttı çok şükür. Zaten uzmanlar gebelikten 3 ay önce folik asit başlanması gerektiğini söylüyoYani kan degeri kafami karistirdi 24 cikti umarm gec dollenme oldugu icin boyledir canim aklima baska bisey getirmek istemiyorum
evet canm psikolojikmiş malesef dün aksam test yaptım koca bi tane tek çizgi kesin adet olurum bu rahatlamadan sonraBende bütün belirtileri bişeymi var acaba diye düşünüyorum.sanırım psikolojik bizimkisi
malesef canım koca bir tane tek çizgi cıktı hepsi psikolojikHadi insallah hamilesindir bize guzel haberler verirsin
Aynen acaba bişey varmı diye düşünmekten stres yapıyoruz.olamıyoruz.neyse canını sıkma hayırlısı olsun inş hakkımızdaevet canm psikolojikmiş malesef dün aksam test yaptım koca bi tane tek çizgi kesin adet olurum bu rahatlamadan sonra
annemin de canı sıkıldı yeter artık diyo tüp bebekse tüp bebek yaptır 1 tane bari cocugunuz olsun yaşın gecmeden bazen hak verıorm kadına aman ya daraldm vallaAynen acaba bişey varmı diye düşünmekten stres yapıyoruz.olamıyoruz.neyse canını sıkma hayırlısı olsun inş hakkımızda
Doktora gittinmi hiç ne dedi.yani ne yapılması gerekiyosa başla bi yerden.benim şimdi adetim başlayınca üçüncü gün gel dedi doktor ama olamadm işte dahaannemin de canı sıkıldı yeter artık diyo tüp bebekse tüp bebek yaptır 1 tane bari cocugunuz olsun yaşın gecmeden bazen hak verıorm kadına aman ya daraldm valla
Ben 1 yil icrm folik asif vucudum doydu resmen folik asite :) insallah benimde artar degerlermBende öyle olmuştu canım benim adetim 9 gün geçtiği halde testte silik çıkmıştı. üstelik hiç belirti yoktu kanda bebek var ama değerler çok düşüktü hemen folik asit başladım git gide arttı çok şükür. Zaten uzmanlar gebelikten 3 ay önce folik asit başlanması gerektiğini söylüyo
Insallah canimİnşallah canım hayırlı haberler bekliyoruzgüzelce artmıştır değerlerin
tüp bebek dedi hiç bir sıkıntım yok ama tüp bebek dediDoktora gittinmi hiç ne dedi.yani ne yapılması gerekiyosa başla bi yerden.benim şimdi adetim başlayınca üçüncü gün gel dedi doktor ama olamadm işte daha
tüp bebek dedi hiç bir sıkıntım yok ama tüp bebek dediUzme kendini ya bol bol dua et. Bak en azindan tup bebek sansin var o sansi olmayan bircok insanda var
Ya bazen düşünmüor değilm kocasının spermi yetersiz kadının tüpleri kapalı ama nasıl oluorsa hamile kalabilior bazen diyorum neden benManco9Man
Buda bir imtihan oyle dusun. Benim iki ablam evlendi masallah ikisi ilk ayda hamile kaldilar cok sukur birinin 3 birinin 2 cocugu var ama ben 3.ayda hamile kaldim kimyasal gebelikle sonuclandi ve 4 aydirda ugrasiyoruz olmuyor dr bana hicbir sorun yok diyor ama kismet iste olmayinca olmuyorYa bazen düşünmüor değilm kocasının spermi yetersiz kadının tüpleri kapalı ama nasıl oluorsa hamile kalabilior bazen diyorum neden ben
Evet olmayınca olmuyorrrrBuda bir imtihan oyle dusun. Benim iki ablam evlendi masallah ikisi ilk ayda hamile kaldilar cok sukur birinin 3 birinin 2 cocugu var ama ben 3.ayda hamile kaldim kimyasal gebelikle sonuclandi ve 4 aydirda ugrasiyoruz olmuyor dr bana hicbir sorun yok diyor ama kismet iste olmayinca olmuyor
Canim sen hastaneye gittin mi kac cikti sonucunInsallah canim
Vallahi artik umrumda degil sadece bu ay yumurtlama ilaci ictim diye biraz dikkat ediyorum artik olursa olur olmazsa yapacak hicbirsey yok 1 senem dolunca dr giderim artik ne tedavi verirse yapar kurtulurumEvet olmayınca olmuyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?