Gebeliğe Hazırlık Lutfen yardim edin hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hiç yapmadım canm :) nasıl dayandın bide bana sor ama inanmıorm hamile olduguma yapmak istemıorm ne zamn yapsm o gün adet oluorm
Bence bi test yap kuzum yaa eger bebis varsa allah korusun bilmeden dikkat etmezsin kendine falan

İlk bebekte daha kötüydü :) son adetin üzerinden 70 gün geçtiğinde hamile olduğumu ogrenmistim. Yani adet günüm 5 hafta filan geçmişti
Hadi yaa pkoslularda genelde zaten adet tarihiyle gebelik hic uyusmuyo kuzum

Bence bi test yap kuzum yaa eger bebis varsa allah korusun bilmeden dikkat etmezsin kendine falan
artık aynı eczaneden test ala ala valla onlara gına geldi :) akşam erken inersem kapanmadan alırım. ama hiç agrım batmam yok ama

Reactions: Acy
artık aynı eczaneden test ala ala valla onlara gına geldi :) akşam erken inersem kapanmadan alırım. ama hiç agrım batmam yok ama
Valla brndede hic bisey yok hic bi belirti hamile oldugumu sandigim aylar daha cok belirti yasiyodm suan hic bisey hissetmiyorumm :) belirtilere takilma yani canim

Merhaba bisey sorabilirmiyim sanırım ovülasyon testleri hakkında bilginiz var birşey sorsam bana da yardımcı olablrmsnz

Tabi ki elimden geldiğince yardimci olurum
Ben 29 30 kasımda çift koyu çizgiyi gördüm bugün Erken gebelik testi yaptım negatifti batı 13 aralık bekliyordum yumurtlamadan sonra 14 gün satınca 13 aralık çıkıyor sizce erken gebelik testi için uygun değil miydi bugün

Erken gebelik testleri 5 gün onceye kadar gosterir diyorlar ama ben erken gebelik testi yaptigimda negatif cikti adetimin geciktigi gun tekrar erken gebelik testi yaptim silik cikti.

Bu testte bariz çizgi var. Tekrar et bence sabah ilk idrarla. Varsa zaten daha koyu çıkacaktır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…