Gebeliğe Hazırlık Lutfen yardim edin hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gun asiri iliski diyorlar ama hergun daha mi iyi olur ? Cok sukur esimde de bir sikinti cikmadi insallah bu ay guzel sonuclanir yaaa
Kuzum gün aşırı ilişkiyi adet bitiminden diğer adete kadar yapacaksan eğer öyle yapmalısın. Ama sadece yumurtlama günlerini değerlendireceksen o günleri peş peşe değerlendirmekte sıkıntı yokmuş tabi eşinde sıkıntı yoksa. O yüzden yumurtlamadan önceki gün, yumurtlama ve sonrasında ki 2 ya da 3 günü değerlendir peş peşe şansın daha yüksek oluyormuş.

Canim esimde test yaptirmisti bir sorun yokmus tamam o zaman bu gunleride degerlendirelim insallah hepimizin dualari kabul olur ve Rabbim bizede nasip eder

Aynen canım Allah’ın izniyle bundan sonra kese ve kalp atışı için bekleriz heyecanla
Aynen canim valla benim daha cok var yine sen o kadar beklemiceksin :) benim cok uykum geliyo sendede varmi ya hep uyumak istiyorm

Aynen canim valla benim daha cok var yine sen o kadar beklemiceksin :) benim cok uykum geliyo sendede varmi ya hep uyumak istiyorm
Yarın randevum var bakalım inşallah iyi haberler alırım bende bu gün son testim kalmıştı onunla baktım çok koyu çıktı 2 gün önceki teste göre ama tek korkum tsh biraz yüksek çıktı onunla ilgili de ilaç versin kullanayım bir an önce hiç sorma canım normalde uyku sevmeyen biriyim geç yatar erken kalkarım şimdi akşam yemeğinden sonra uyuklamaya başlıyorum

Hahah sorma ya bende oyle yemegi yiyorm basliyorm esnemeye snra uyuyakaliyorm koltukta:) ya canim insallah duyarsn kalp atisini banada haber ver gelismelerden yarinn

A
Artık hayırlısı olsun o zaman sen elinden geleni yapmışın.inş en yakın zamanda hamile kalırsın canm

24.43 cikti canim
Canım hayırlı olsun konuna şimdi baktım sağlıklı gebelikler nasip etsin rabbim pco wardı demişsin adetim geçti demişsinde adetin düzenli miydi ki geçince test yaptın bendede pco war adet düzensizliğim de war o yüzden soruyorum ?

Reactions: Acy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…