olsun tüp bebeklede olsa en azından olma ihtimali var.kötü düşünme dua edicez inş ne zaman hayırlıysa o zaman olur.sen bide başka doktorlarada git.tek doktorla bağlı kalma. belki tüp bebeğe gerek kalmaztüp bebek dedi hiç bir sıkıntım yok ama tüp bebek dedi
aynen canm hayırlısıVallahi artik umrumda degil sadece bu ay yumurtlama ilaci ictim diye biraz dikkat ediyorum artik olursa olur olmazsa yapacak hicbirsey yok 1 senem dolunca dr giderim artik ne tedavi verirse yapar kurtulurum
zaten farklı doktora gittim ole solediolsun tüp bebeklede olsa en azından olma ihtimali var.kötü düşünme dua edicez inş ne zaman hayırlıysa o zaman olur.sen bide başka doktorlarada git.tek doktorla bağlı kalma. belki tüp bebeğe gerek kalmaz
Ben kullandım canımKizlar aranizda ovulasyon testi kullanan varmi yada bu konuda bilgisi olan?
Ben 28 gunde bir adet oluyor ve bugunde 14. Gun yani tam ovulasyon gunum test yaptim asagidaki gibi cikti sence bu pozitifmi oluyor?Ben kullandım canım
Canım bu günü değerlendir ama yarın testi tekrar yap. Yarın daha da koyulaşır büyük ihtimalle. Eşinde sıkıntı yoksa zaten peş peşe günleri değerlendirmen de sıkıntı yok. Ben de 28 günde bir oluyorum 16. Gün yakaladım yumurtlamayı.14 de koyulaşmaya başlamıştı benim de o yüzden 14,15,16,17 değerlendirmiştim teste göre . Testte sanki koyuluk var o yüzden boş geçme.Ben 28 gunde bir adet oluyor ve bugunde 14. Gun yani tam ovulasyon gunum test yaptim asagidaki gibi cikti sence bu pozitifmi oluyor?
bana mesela doktorun bi tanesi rahim filmi çektir dedi.daha çektirmedim ama bu son gittiğim doktora adet olursam gittiğimde söyleyeceğim.çünkü o da bayağı işe yarıyomuş.sen yaptırdnmızaten farklı doktora gittim ole soledi
Suan hastanedeym verdm kan sonucu bekliyorm canimCanim sen hastaneye gittin mi kac cikti sonucun
Verdm canim smdi 2 saate cikicakmis sonucCanım sen kan verdin mi bugün?
Yok kuzum 2 gundur bakmiyorm stres yapiyorm snra :) dua et banaHadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.Gebelik testiyle falan bakmışmıydın kuzum koyuluğuna?
canm ben bütün gerekli testlerimi 1-2 ay içinde yaptırmıstım cunku doktora ilk gittiğinde direk sordugu soru kaç yıllık evli ve ne zamandır korunmadan cocuk sahibi olmayı beklıosn demişti bende 4 yıldır korunmadan ilişkimz oluyor ama hamilelik olusmadı hemen elimize kağıt verip hormon testi eşimden spermiyogram testi yaptır gel dedi o sürecte yaptrıp hemen gittik adet olmamı olduktan bi kaç gün içinde de hsg cekinmem gerektiğini soledi ve o süreci de yaptırdım cunku tedaviye baslamdn bunları görmem lazm dedi ama hsg de de sıkıntı cıkmadı klomene başladık 3 defa kullandm ama gebelik olusmadı malesef. Sonra gonal f iğnesine gecince aşılamaua devam edecekti canm sanırım bende onu birakıp uzman tüp bebek doktoruna basverdm ve tüp bebek yada aşılama dedi testlerini yenileyip gel tekrar kontrolünü sağlayalım demişti. Başımdan bole gecti iştebana mesela doktorun bi tanesi rahim filmi çektir dedi.daha çektirmedim ama bu son gittiğim doktora adet olursam gittiğimde söyleyeceğim.çünkü o da bayağı işe yarıyomuş.sen yaptırdnmı
Canimmm 68 olmusss 2 gundeEdiyorum canıminşallah çok güzel artmıştır değerin
Aynen kuzum yaa doktor 2.5 3 haftalik falan dedi normalde 5 haftalik olmasi gerek sen dusun :)Hadi hayırlı olsun canımçok sevindim 2 katından fazla artmış değil mi? Geç döllenme olmuş demek ki
Ay ya canım benim minicikAynen kuzum yaa doktor 2.5 3 haftalik falan dedi normalde 5 haftalik olmasi gerek sen dusun :)
Gun asiri iliski diyorlar ama hergun daha mi iyi olur ? Cok sukur esimde de bir sikinti cikmadi insallah bu ay guzel sonuclanir yaaaCanım bu günü değerlendir ama yarın testi tekrar yap. Yarın daha da koyulaşır büyük ihtimalle. Eşinde sıkıntı yoksa zaten peş peşe günleri değerlendirmen de sıkıntı yok. Ben de 28 günde bir oluyorum 16. Gün yakaladım yumurtlamayı.14 de koyulaşmaya başlamıştı benim de o yüzden 14,15,16,17 değerlendirmiştim teste göre . Testte sanki koyuluk var o yüzden boş geçme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?