lütfen yardım edin hamile olduğuma inanmak istiyorum

Sizce testi yapayım mi biraz daha bekleyeyim mi?

• Biraz daha bekle

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

refya055

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
15
12
8
33
Merhaba kızlar 6 aylık evliyim eşimle çocuk istiyoruz kizligimdan beri adet düzensizliğim vardır annem inde öyledir çocuk isteyince artık doktora gittim Eylül'ün 5 inde ekimin 13 ünde adet gördüm suan hala adetli değilim 45 gün oldu test yaptırmaya çekiniyorum üzülmek istemiyorum ve doktor geçen ay bana poverkistik tanı koydu bu ay adetin 2. Günü tedaviye basliycaktik ama hala olmadım adet belirtisi hissetmiyorum yalnız çok yorgunum uyumak istiyorum karın bölgemde biraz ağrı hissediyorum ve agzimin tadı yok hiç sze napıyım testi yapiyim mi biraz daha bekleyelim mi geç dollenmem olmuş olabilir mi? Biraz uzun oldu ama umarım destek verirsiniz bna

Öyle de insan işte umitleniyo hani diyorum yaptıririm hemen gozukmezse felan diye düşünüyorum yada hiç hamile dehilimdir

işte bu stresi çekeceğime giderim testi yaptırırım,varsa bi hamilelik ona göre doktoruma giderim yoksa da ona göre devam ederim

Canim test yap 45 gun olmus

Pkoda bazen mudahale edilmeden adet gorulmuyo ben de pkoyum ordan biliorum test yapacagina doktora git zaten varsa bebek iki haftalik gecikmede kalp bile duyabilir söktürücü ile adet olursunuz eger yoksa varsa da ne mutlu sizee

Ahh ahh canimm test yaptırdım doktora gittim hamilelikte yok adette olmadim 29 gün gecti

Ahh ahh canimm test yaptırdım doktora gittim hamilelikte yok adette olmadim 29 gün gecti
Canim bazen gecikme olabiliyo ilacla hasta oluyosun benim de bi ara yirmi gunum gecmisti hamilelik falan yoktu sonra ilac verdi dr hasta oldum cok sukur bir bucuk yil sonra hamile kaldim simdi 5. haftadayim rabbime sukurler olsun

Öyle de insan işte umitleniyo hani diyorum yaptıririm hemen gozukmezse felan diye düşünüyorum yada hiç hamile dehilimdir
Canim dr um hamilelik olustugu an uc gun sonra kanda gorunur dedi gecen gun benim adetime dorr gun vardi hamile.oldugumu ogremdim

Canjm 1 hafta önce test yaptım silik çizgi gördüm doktor bişey yok dedi adet söktürücü ye başladım ama uzun zsmandir goguslerim çok agriyo ve adet belirtim yok bugün gene test yapiyim dedim ikinci çizgi bariz belli gene bi umut doktora gdiyorum inşallah güzel haberler veririm senin de bebisin hayırlı olsun sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın insallah

silik öizgi görup sokturuce*uye nasıl basladın

Canim gebelik gorunuyo neden sokturucu aliyosun kan tahlili yap kesinlestir sonra hamislik surecin baslasin:)

Cani
Canim gebelik gorunuyo neden sokturucu aliyosun kan tahlili yap kesinlestir sonra hamislik surecin baslasin:)
Canim doktor yok dediği için kullandım ama çok şükür bugün haber aldım hamileyim canimm allahım çok mutluyum dua et bna rabbim hayırlı bi şekilde nasip etsin

Cani

Canim doktor yok dediği için kullandım ama çok şükür bugün haber aldım hamileyim canimm allahım çok mutluyum dua et bna rabbim hayırlı bi şekilde nasip etsin
Amin ins hayirli olsun canim ama dr unla gorusseydin sokturucu verdiniz ictim zarari olur mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…