• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin, hamile miyim?

selin0707

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2021
3
-4
6
24
Geçtiğimiz pazar, yani 5 gün önce erkek arkadaşımla yakınlaştık. İkimiz de çıplaktık ve birbirimize oral seks yaptık. Oral seks sonrası erkek arkadaşım boşalırken, menisini yutmayı denedim fakat yarısından fazlasını yutamadım ve geri çıkardım. Bunun sonucu menisi göğsümden aşağı aktı fakat vajinaya denk gelmediğini düşünüyorum, ayrıca bakireyim. 5 gündür hamilelik belirtisi yaşamıyordum fakat bu akşam iç çamaşırımın üzerinde kan lekeleri olduğunu gördüm ve adet olmama daha 5-6 gün var. Hayatım boyunca hiçbir zaman böyle bir kan lekesi durumu yaşamadım. Aşırı korkuyorum, sizce hamile kalma ihtimalim var mı?
Bu kan lekesi çok önemli bir belirtiymiş gibi geldi, bundan dolayı sorma ihtiyacı hissettim. Başka bir nedeni var mıdır? Sizce bu durumu kesin anlamak için ne yapmalıyım?

Geçtiğimiz pazar, yani 5 gün önce erkek arkadaşımla yakınlaştık. İkimiz de çıplaktık ve birbirimize oral seks yaptık. Oral seks sonrası erkek arkadaşım boşalırken, menisini yutmayı denedim fakat yarısından fazlasını yutamadım ve geri çıkardım. Bunun sonucu menisi göğsümden aşağı aktı fakat vajinaya denk gelmediğini düşünüyorum, ayrıca bakireyim. 5 gündür hamilelik belirtisi yaşamıyordum fakat bu akşam iç çamaşırımın üzerinde kan lekeleri olduğunu gördüm ve adet olmama daha 5-6 gün var. Hayatım boyunca hiçbir zaman böyle bir kan lekesi durumu yaşamadım. Aşırı korkuyorum, sizce hamile kalma ihtimalim var mı?
Bu kan lekesi çok önemli bir belirtiymiş gibi geldi, bundan dolayı sorma ihtiyacı hissettim. Başka bir nedeni var mıdır? Sizce bu durumu kesin anlamak için ne yapmalıyım?
Saçmalama Ayten durumu bu başka birşey değil korkma HAMİLE DEĞİLSİN.

Cehaletiniz de cesaretinizle doğru orantılı… korkmayın o şekilde hamile kalınmaz.

Sizin gibi binlerce kişi saçma sapan şekilde şeyler yaşayıp buraya hamilemiyim diye soran var. Gerçekten bıktık artık. Aylardır bir çocuğumuz olsun diye çabalayıp duruyoruz. Yapmayın Allah aşkına ya. Bu kadar kolay hamile kalınmıyor emin olabilirsiniz. Cahilliğinizi bu foruma soru sorarak değil okuyarak bilgi edinerek giderebilirsiniz. Rica ediyorum soru sormadan önce bi okuyun nasıl gebe kalınır diye

Back