Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçek degil tabiki de. Adam pişkin pişkin anlatırken kadın da yapması gereken gayet net iken buraya konu açıyor ve ne denmesini bekliyor olalir ki. Tabiki uydurmasyonŞaka gibi olanlar gerçek ise yaptıklarıyla sapık bide bunları karışında kankisi gibiymiş gibi anlatmasıyla ruh hastası bir Koca var.düsman başına okurken tüylerim diken diken oldu midem bulandı resmen. karımın yüzüne nasıl bakacağım diyeceğine marifet gibi anlatıyor yaptıklarını yapacaklarını pişkin pişkin utanmaz
Ben başka konu açmadım kızım 6 aylıkKızı doğdu mu karnında mi daha. Başka bir konunda doğuma az kaldı yazmissin. Bunda ise 6 aylık demissin. Hangisi doğru.
İlk yazarken pek sakindiniz, neredeyse kadınları birlikte seçecektiniz. Ne oldu da şimdi deliriyorsunuz, o elleriyle kızıma dokundu falanŞaka olabilir mi ama şaka bile olsa öyle kadınların fotoğrafını göndermesi bile boşanma sebebi hep ama hep kiskandirmaya çalıştı beni ama sabah ise gidecek bi şaka içinde gecenin 4 üne kadar bunları anlatmaz diyorum ardından birsürü mesaj yazdım uyumuştu bende aklıma geldikçe deliriyorum o elleriyle kızıma dokundu bunu bile kaldıramam nolur dua edin çok kötü de olsa bi şaka olsun
Fake bir konudur umarım bu. Kocan lanet derece de sapık bir adam , sen de ruh hastası bir kişilik olmuşsun.Merhaba.
Eşimin is durumu değişti ve haftalik 1 saatlik mesafeye gidip calisiyor bir günlüğüne geliyor. Bizde bugün mesajlaşirken konu nerden açıldı bilmiyorum ama eşim erkeklerin çoğunun aldatacagini aşık olsa bile bunun farklı bi his olduğunu erkeklerin farklılık aramak için yaptığıni söyledi bende tabii irdeledim hepte şüphelenirdim kendinden konu ilerledikce bana bi arkadaşım var kadınlar konusunda zaafı olduğunu bunu nasıl çözebileceğini sordu ve arastirmami istedi tabii ben kendin icin soruyosun biliyorum dedim ve ılımlı bi şekilde zorladım çok igrencim benden nefret edersin dedi ben yine de anlatırdim kadınlara zaafım var sexi ni kadın gördüğümde dayanamıyorum hayal ediyorum yabancı kadınları da tabii ama seninle bi alakası yok farklılık duymak ister erkekler diyerek kendini savunuyor ben tabii sordum kaç kere birlikte oldun başkalarıyla diye sayısını bilmiyorum dedi evlendikten sonra bir kere oldu o da iki hafta önce dedi 3,5 yıldır evliyiz beni iki hafta önce biriyle kaldığı yere yakın bi otele birini çağırarak resmen aldattığıni anlattı ben soğuk kanlilikla dinledim amacım destek olmakya ilk defa yabancı biriymis felan fotoğrafını attı sıraya koydukları varmış onları attı sence hangisi olsun dedi dayanamadım bunu da ben söylemeyim dedim ama gerçekten delirmis gibiydi beni o kadar sevdiki onun aşkına herkes hayrandi 9 yaşından beri istedi beni hep kiskandiriyordu ama yapabileceğine ihtimal vermemiştim ve 6 aylık bi kızımız var bize bunu yaptığı için üzülüyor ama elimden bişey gelmiyor diyor hastalık gibi diyor ne yapıcam bi psikoloğa mi gitmeli ben bundan sonra ne yapıcam bilmiyorum lütfen yardım edin. .. onu çok seviyorum biliyorum oda beni çok seviyor nasıl işin içinden cikicaz