Lutfen yardim edin. Emzirmek istiyorum

kumtanesi67

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
39
8
6
39
Dogum yapali 4 ay oldu. Bebegim ilk 2 ay oldukca guzel emiyordu. Cok da fazla sutum vardi. Hatta goguslerim bol sutten cok sert oluyordu ve agri yapiyordu. 2. Aydan sonra nolduysa yine cok sutum varken bebegim sutu rahat yutamamaya basladi ve bogulur gibi oluyordu. Nefes almasini saglayip tekrar emziriyordum. Bir sure sonra bu durum tekrarlayinca sinirlendi ve memeyi agzina dahi almamaya basladi. 2. aydan simdiye kadar( 4.ay) makinayla sagip verdim mamaya ilaveten tabi. Ama suan 2 gogsumden toplam 10 cc anca cikiyor. Emmedigi icin azaldi. Ben emmese de anne sutu alsin istiyorum. Napabilirim lutfen twcrubeli anneler yardim edin

Dogum yapali 4 ay oldu. Bebegim ilk 2 ay oldukca guzel emiyordu. Cok da fazla sutum vardi. Hatta goguslerim bol sutten cok sert oluyordu ve agri yapiyordu. 2. Aydan sonra nolduysa yine cok sutum varken bebegim sutu rahat yutamamaya basladi ve bogulur gibi oluyordu. Nefes almasini saglayip tekrar emziriyordum. Bir sure sonra bu durum tekrarlayinca sinirlendi ve memeyi agzina dahi almamaya basladi. 2. aydan simdiye kadar( 4.ay) makinayla sagip verdim mamaya ilaveten tabi. Ama suan 2 gogsumden toplam 10 cc anca cikiyor. Emmedigi icin azaldi. Ben emmese de anne sutu alsin istiyorum. Napabilirim lutfen twcrubeli anneler yardim edin

Bir doktora sorsana bu emerken sut kacmasinin altinda goz burun rahatsizliklari yatabiliyor.

Merhabalar;
Bebeğinizin boğulur gibi olması, Sütün bebeğe göre fazla ve tazyikli gelmesinden olabilir veya bebeğinizin solunum yollarındaki bir rahtsızlığından olabilir, burnu tıkanmış olabilir bunu en iyi doktorunuz anlar. Mutlaka doktorunuza gidip sorunu teşhis etmelisiniz. Bebeğiniz sizinde gözlemlediğiniz gbi bu sorunundan ötürü meme reddi yaşamış ve emmeyi bırakmak istemiş. Makına ile sağıp verdiğiniz içinde memeyi emmek zor gelmiş olabilir çünkü memeyi emmek agız kaslarını çokça çalıştırır ve yorar. Üzülmeyin, hallolmayacak bir problem değil. Hiç vakit kaybetmeden doktorunuza muayene olarak tekrar meme emmeye alıştırmaya yönelik doktorunuzun önerdiği alternatifleri denemelisiniz. Bol bol emzirmeye çalışarak ve bol bol su içerekte sütünüzü arttırablrsnz

Bir emzirme danismaniyla calismanizi oneririm. Benim emzirmeyle ilgili sorunlarim bu sekilde cozuldu.

Back
X