Yaşın daha çok genç hiçbir şey için geç değil. Kız kardeşime zamanında istemediği bölüm çıktı okula baktı ortama baktı bölüme baktı kafası sarmadı ve hiç düşünmeden kaydını sildirdi, tekrar hazırlandı şimdi istediği bölümü okuyor. Kimsenin hayatınıza karışma hakkı yok. Ailenizde arkanızda durup sizi desteklemeli. Bence çalışmaya başlayın şimdiden, seneye istediğiniz bölümü okumak için çabalayın. Sevmediğiniz bölümün mesleğini ileride de yapamazsınız ki. Her şey para değil insan işini de sevmeli yoksa işkence gibi gelir.Merhaba. Okuduğum bölümden hiç memnun değilim ve bırakmak istiyorum. Bu bölümde okumak resmen bir işkence haline geldi dayanamıyorum nefret ediyorum. Yaşıtlarım bu sene mezun oldu. Aslında çocukluğumdan beri okumayı çok istediğim başka bir bölüm vardı ama olmadı. Okulu bırakıp hayalimdeki bölümü okumak için sizce çok mu geç kaldım? Lütfen yardım eder misiniz. Çevremdekiler ne der diye de çok düşünüyorum ama şu an okuduğum bölümden mezun olunca ne yapacağımı bilmiyorum hiç ilgili olduğum bir alan değil, çok mutsuzum
Kaç yaşındasın hangi bölüm desin ve hangi bölümü istiyorsun? Maddi durumun nasıl?Merhaba. Okuduğum bölümden hiç memnun değilim ve bırakmak istiyorum. Bu bölümde okumak resmen bir işkence haline geldi dayanamıyorum nefret ediyorum. Yaşıtlarım bu sene mezun oldu. Aslında çocukluğumdan beri okumayı çok istediğim başka bir bölüm vardı ama olmadı. Okulu bırakıp hayalimdeki bölümü okumak için sizce çok mu geç kaldım? Lütfen yardım eder misiniz. Çevremdekiler ne der diye de çok düşünüyorum ama şu an okuduğum bölümden mezun olunca ne yapacağımı bilmiyorum hiç ilgili olduğum bir alan değil, çok mutsuzum
Bölümler ne ?Merhaba. Okuduğum bölümden hiç memnun değilim ve bırakmak istiyorum. Bu bölümde okumak resmen bir işkence haline geldi dayanamıyorum nefret ediyorum. Yaşıtlarım bu sene mezun oldu. Aslında çocukluğumdan beri okumayı çok istediğim başka bir bölüm vardı ama olmadı. Okulu bırakıp hayalimdeki bölümü okumak için sizce çok mu geç kaldım? Lütfen yardım eder misiniz. Çevremdekiler ne der diye de çok düşünüyorum ama şu an okuduğum bölümden mezun olunca ne yapacağımı bilmiyorum hiç ilgili olduğum bir alan değil, çok mutsuzum