- 25 Şubat 2019
- 46
- 28
- 3
- 41
- Konu Sahibi snmhyt1903
-
Hayır henüz kalp atışını duymadık 2 doktora gittim daha öncesinde geç döllenme olmuş olabilir bu yüzden duyulmamış olabilir dediler şimdi 1 hafta sonrasında gel dediler bekliyorum o yüzdenCanım benimde 6 haftalıkken hafif kahverengi lekelenmelerim oldu ama çok şükür tutunmaydı şuan 26 haftalık hamileyim inşallah hiçbirşey olmaz dikkat et kendine bu zamanlar kalp atışını duydunuz mu
InsallahBenim tam 5 haftalikken lekelenmem oldu. Doktor progesteron ignesi vurup progestan verdi. 9 haftaliga kadar lekelenmem devam etti. Kizim memede uyuyor su an. Insallah sen de kucagina alirsin.
İnşAllah hayırlısıyla duyarsın canımHayır henüz kalp atışını duymadık 2 doktora gittim daha öncesinde geç döllenme olmuş olabilir bu yüzden duyulmamış olabilir dediler şimdi 1 hafta sonrasında gel dediler bekliyorum o yüzden
Kahverengiden kırmızıya doİnşAllah hayırlısıyla duyarsın canım
Benim de 6 haftalıkken olmuştu.2 ayrı doktora gittim olabilir kendini yorma dediler.Crinone gibi adını hatırlayamadım bi vajinal jel verdi 1 hafta kullandım .
Pazartesi günü 22 aylık olacak.Dert etme insan şok olup sadece bende galiba diyor dünyası başına yıkılır sanıyor
Şuan kırmızıya döndü ama doktorlar bekliycez dediği için gitmedim yarın başka bi doktora gidicem bu sefer devlet hastahanesine girmeyi düşünüyorum belki onlar araştırma yaparlar neden diye miyomlarim var aynı zamanda kanamanin ondan kaynaklı olmasını umuyorumBenim de 6 haftalıkken olmuştu.2 ayrı doktora gittim olabilir kendini yorma dediler.Crinone gibi adını hatırlayamadım bi vajinal jel verdi 1 hafta kullandım .
Pazartesi günü 22 aylık olacak.Dert etme insan şok olup sadece bende galiba diyor dünyası başına yıkılır sanıyor
InsallahİnşAllah hayırlısıyla duyarsın canım
Kahverengiden kırmızıya do
Şuan kırmızıya döndü ama doktorlar bekliycez dediği için gitmedim yarın başka bi doktora gidicem bu sefer devlet hastahanesine girmeyi düşünüyorum belki onlar araştırma yaparlar neden diye miyomlarim var aynı zamanda kanamanin ondan kaynaklı olmasını umuyorum
Insallah çok teşekkürlerBenim direk kırmızıydı,korkma diye söylüyorum .Tabi ki git baksınlar inşallah geçicidir benimki gibi
Merhaba bugün kanamam durdu yani yaklaşık 5 saattir bişey yokBenim direk kırmızıydı,korkma diye söylüyorum .Tabi ki git baksınlar inşallah geçicidir benimki gibi
Merhaba bugün kanamam durdu yani yaklaşık 5 saattir bişey yokbebeğimin kesesinide sonunda yukardan gördük birde 7 haftalık değil 5.5 haftalık olduğunu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?