• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtilerim kayboldu sanki

zeynepp0

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
751
232
23
23
Hayırlı bayramlar kızlar🌸 6+6 günlük hamileyim daha önce 2 defa hiç kalp atışı alınamayan gebelik kaybım var bunda oksapar coraspin kullanıyorum ve 6+3 te kalp atışı duydum çok şükür. Ama ciddi anlamda çok bulantı ve halsizlik vardı kasık batması ve bel ağrısı ara ara gelip gidiyodu ama 2 gündür bulantı ve halsizlik çok azaldı kasık batması ve bel ağrısı arada hafiften oluyor. Çok tedirgin oldum normal mi bilmiyorum çünkü diğer gebeliklerimden farklı olduğu için bu birşey olmasından korkuyorum 🥹 normal mi onu da bilmiyorum bilenleriniz yardımcı olursa çok sevinirim.

Bence hamileliginizi yasayin dert etmeyin şunu unutmayın eğer kaderde bebeğiniz ile ilgili olumsuzluklar varsada önüne gecemezsiniz

Anladım bende şuan beta takibi yapıyorum doktor 6 binlerde kese görünüyor dedi aklım karıştı
Aslında betayla değil 5.haftadan itibaren görünüyor ben diğer gebeliğimde 3500 lerde görmüştüm keseyi 5+2 felandı bunda ben 4+3 te betam 6500 dü ama gittiğimde doktor görünmez diyerek bakmadı bile 5 ten sonra gittim

Back
X