öncelikle benimle ilgilendiginiz için şimdiden teşekkürler...en son adetim 6 agustostu ve normalde 25 gün aralıklarla oluyor adetim ve 3 günüm gecti eger 28 gün olcaksa bu ay bugun son gün ve bende adet olacakmışım gibi sag kasıgımda agrı belimde sızlama gögüs uclarında acı var ve akıntım var cok fazla olmasada birde sabah migdem azcık bulanıyor 3 gündür test yaptım negatif cıldırmak üzereyim hamile olabilirmiyim
öncelikle benimle ilgilendiginiz için şimdiden teşekkürler...en son adetim 6 agustostu ve normalde 25 gün aralıklarla oluyor adetim ve 3 günüm gecti eger 28 gün olcaksa bu ay bugun son gün ve bende adet olacakmışım gibi sag kasıgımda agrı belimde sızlama gögüs uclarında acı var ve akıntım var cok fazla olmasada birde sabah migdem azcık bulanıyor 3 gündür test yaptım negatif cıldırmak üzereyim hamile olabilirmiyim
arkadaşlar dayanamadım ve bugun kan testi yaptırdım 72 cıktı ve hamileymişim ama daha cok köcük dedi dr korkuyla sevinci aynı anda yaşadım
çok sevindim canım, tebriklerarkadaşlar dayanamadım ve bugun kan testi yaptırdım 72 cıktı ve hamileymişim ama daha cok köcük dedi dr korkuyla sevinci aynı anda yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?