- 25 Şubat 2019
- 36
- 50
- 18
- 28
- Konu Sahibi Asmilecook
Merhabalar, 22 yaşındayım. Benden bir büyük ablam hemsireydi ve ben 12, 13 yaşındayken rahatsızlandı ve Dr ona iğne vermişti eve gelince de o enjektorlerden birini aldım ve sakladım. Yani çok utanıyorum nasıl yazacağımı da bilmiyorum daha çok küçüktüm tuvalete gidince idrar çıkışına sürekli enjektorle çekmeye çalışıyordum ya da içine su filan sıkıyordum hiç bilmiyorum vajina da sokup sokmadigimi
ondan sonra benim iç çamaşırim sürekli bi aktınti gibi bir şeyler geliyordu. Tabi o zamanlar lisedeyim korkumdan hastanede gidemiyorum. Sonra üni de sağlık bölümünü tutturdum ve stajimdan sonra bi kadın doğum doktoruna göründüm çok akıntım var dedim tabi bekar olduğumu da bildiği için alttan muayane etmedi. Ultrasonla baktı ve sende polikistik over send var dedi. O zamanlar 90 kiloydum şuan da 97 kiloyum. Hemen kilo ver dedi sonra da akıntım içinde 2 tane antibiyotik yazdı. Ben ilaçları kullandım ama yok yani azalmıyor. Tekrar Dr git gel başka ilac başka krem fan derken. Son 4 aydır küçüklüğünde yapmış olduğum bu iğrençlik aklıma geldi. Ve sonradan anladım ki bende ki akıntı değil bende ki idrar kacacirmaydi. Zaten sürekli ped kullandığım için akıntı mi yoksa idrar mi anlamamışım bu yaşıma kadar 
Çok kiloluyum üroloji ye gitmem lazım ama başka çaresi var mı çok korkuyorum ve bıktım usandım artık sürekli iç çamaşırı değiştirmekten sürekli ped takmaktan, kötü korkulardan, elimde olsa yaşamak istemem. Lütfen yardımcı olun