Lütfen yardım edin böyle durum yaşayıp sonra pozitif çıkan var mı

esoka

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
9
4
29
Merhaba kızlar ben normalde düzenli adet oluyordum geçen ay 18 yerine 13 kasım adet oldum doktora gittim herşey çok şükür normal ,,, reglimden bir hafta önce beyaz vr şefaf akıntım olmaya başladı halsizlik ve sürekli uykulu oldum ve kask ağırlarım var adet olmuş gibiyim ama hiç bir şey yok adetimden bir kaç gün önce erken gebelik testi negatif çıktı bügün adetimin 5 günü olması gerekiyor ama hala birşey yok ,,,dün kan testi yaptım 1.20 yine negatif çıktı belitilerim hepsi var ama sonuçlarım negatif bazıları diyor kesin sonuç an az bir hafta gecikmen olması gerekiyor diyor böyle olupta pozitif olan var mı lütfen Bilgilendirin ..

Canım benim kaset testim (erken gebelik değil) adetimden 8 gün önce pozitif çıktı. Yani gebelik olsa silik de olsa mutlaka çıkardı kan da vermişsin adetin 5 gün geçmiş. He belki geç yumurtlamışsındır geç döllenmiştir o olabilir. Ama bunlar biraz psikolojik. Düşünmeyi bırakınca adetin sökülecektir.

Ya bende ilk hamile kaldığında öyle kötü bir günüm olmuştu adet gibi sancılı çok kötü bir gün sürekli tuvalete koşul bakıyordum hoc bir şey yok ama ben hamile çıkmıştım sonradan

Ya bende ilk hamile kaldığında öyle kötü bir günüm olmuştu adet gibi sancılı çok kötü bir gün sürekli tuvalete koşul bakıyordum hoc bir şey yok ama ben hamile çıkmıştım sonradan
Allah analı babalı büyütsün İnşallah darısı başıma ve tüm istiyenlere

Allah analı babalı büyütsün İnşallah darısı başıma ve tüm istiyenlere
Yok ben sonradan düşük yaptım insAllah sizin isteğiniz gibi sonuçlanır yaşadıklarıniz . Bende şimdi bir konu açtım bilginiz varsa yazabilir misiniz?

Yok ben sonradan düşük yaptım insAllah sizin isteğiniz gibi sonuçlanır yaşadıklarıniz . Bende şimdi bir konu açtım bilginiz varsa yazabilir misiniz?
Yaaa inşallah kısa zamanda sağlıcaklı bir beneğiniz olur ,,,,hemen bakıcağım

Benim adetten dört gün önce 1.44 tü adet günümde 550 idi ikiz bebekti ama beş aylık kaybettim ne yazık ki inşallah sizin yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…