lütfen yardım edin bir akıl verin

ecegrm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
8
2
32
sevgili ablalarım kardeşlerim çok karmaşık bir durumun içerisindeyim bundan 4 ay önce nişanlandım nişanlım calısmamamı ıstedı ama aılem ıtıraz ettı calısıp paramı kazanmam konusunda ama bu konuda nısanlım ıkna olmadı ve aılem ıstemeyerekte olsa kabul ettı.ama ara sıra bu ıs konusu gundeme geldı ve sonunda bızım ıpler koptu ve ısımızı bır anda bozdu annesını aradık ve oglu baska bır yerde oldugu ıcın aradı konustu ve bana döndüğünde oglum mutsuz dedı ve bitirdi.ailemde haklı olarak bir hiç ugrruna bıtırıldı ıs annem goturdu esyalarını cunku aıle gelmedı gıdıncede ben cok uzuldum cok yıprandım hangı anne olsa gıdınce bır suru laf söylerdi söyledi yani hersey yıkıldı tamamen aılesı annemın dedıklerını caprtırarak ogluna anlatmıs annem herseye vesıle olan damadını cok seven kadın kotu duruma dustu sırf kızı uzuldu dıye.neyse aradan zaman gectı tekrar geldı herseyı yoluna sokalım aılelerı ıkna edelım benı guvendırdı ınandırdı kendısı annem ıle konustu annemı ıkna ettı ama arada annen sunu dedı bunu dedı dıye laf sokmayı da ıhmal etmıyor.benım annem ben herseye ragmen ıkna olduk su an babam bılmıyor kısa bı zaman sonra kendısıde aılesı ıle konusup ıkna edıp sonra babamı ıkna edecektı.fakat bır ögrenıyorum kı aıle benı ıstemıyor bana dıyor kı tercıh yapmak zorunda bırakılıyorum bu karsıdakı ınsana denır mı aıle ıstemese bıle ne kırıcı bırseydır dusman gıbı olduk dıyor.benım aılesıne karsı saygısızlıgım asla olmadı sadece nısan sırasında annemın damadına yonelık yaptıklarını aılesıne demesı sevmıyordu mutsuzdu neden bunları yaptı neden nısan yaptı demesıydı.benım sucum nedır burada? ben ne yapmalıyım o aıle benı ıstemıyor madem bıle bıle gıtmelı mıyım erkek arkadasımın bana karsı bu konuyu acması zaten cok cahılce degıl mı? kendı başına halletmemelı mıydı? şimdi ben erkek arkadasıma nasıl olmalıyım versınler vermesınler bu ıs olacak deyıp guven verırken aılemle dusman olduk halletmeye calısacagım dıyor ben ne yapmalıyım calısacagım ne demek? bu durumda ona destek mı olmalıyım yoksa kendımı cekmelı mıyım lutfen bı akıl verin

Acikca fikrim
Zararin neresinden donersen kardir ...
demek olucak....
tabiki hayat senin karar senin ama ilerde cok cekebilme ihtimalinde var ... cok iyi olcup tart bence

neden dolayı bu görüşünüz neden çekebilirim mesela? ailesinin ikna olması gıbı bırsey söz konusu olamaz mı

Acikca fikrim
Zararin neresinden donersen kardir ...
demek olucak....
tabiki hayat senin karar senin ama ilerde cok cekebilme ihtimalinde var ... cok iyi olcup tart bence
neden dolayı bu görüşünüz neden çekebilirim mesela? ailesinin ikna olması gıbı bırsey söz konusu olamaz mı

Tabiki olabilir ama zor ihtimal gibi geldi bana ...
ve evlendikten sonraki sikintilar ne sevgililige nede nisanliliga benzemiyor ...
senin yerinde olsam sucumun olmadigi yerde kilimi kipirdatmam....
nisanlin cok cabalarsa eyvallah ama yok ugrasicam... calisicam .... gibi sozleri simdiden diosa ... maalesef ama canim daha cok uzerler seni ...
Sen bence kendin cabalama es adayina birak ve izle ..
ona gorede kararini ver ...

Tabiki olabilir ama zor ihtimal gibi geldi bana ...
ve evlendikten sonraki sikintilar ne sevgililige nede nisanliliga benzemiyor ...
senin yerinde olsam sucumun olmadigi yerde kilimi kipirdatmam....
nisanlin cok cabalarsa eyvallah ama yok ugrasicam... calisicam .... gibi sozleri simdiden diosa ... maalesef ama canim daha cok uzerler seni ...
Sen bence kendin cabalama es adayina birak ve izle ..
ona gorede kararini ver ...
peki su an ne yapmalıyım onun yanında olmalı mıyım hıc bırsey olmamıs gıbı mı davranmalıyım kendımı cekmelı mıyım sonucta aılesının bı evet demesıne baglı ıse tum evlılık hayatım ne kadar yakın olabılırım? olmazsam onu kendımden ıtmıs mı olurum cabalamama degmez dıyebılır mı

peki su an ne yapmalıyım onun yanında olmalı mıyım hıc bırsey olmamıs gıbı mı davranmalıyım kendımı cekmelı mıyım sonucta aılesının bı evet demesıne baglı ıse tum evlılık hayatım ne kadar yakın olabılırım? olmazsam onu kendımden ıtmıs mı olurum cabalamama degmez dıyebılır mı

Kesinlikle hicbisey olmamis gibi davranma !!!
Yoksa hayatin boyunca hicbisey olmamis gibi davranmani bekler ....
ama kotude davranma sakin ol ve cabalamasi gerekenin o oldugunu hissettir ona ...
seni cantada keklik dusunmesin ...
COK ACIK VE NET SOYLUYORUM ... CABALAMIYORSA BIRAK GITSIN ...
EMIN OL YANINDA BIR IKI BEBE GOZU YASLI EVINDE AGLAMAKTANSA BU DURUMDA VAZGECMEN EN GUZELI OLUR

HA BIDE KESINLIKLE BIRAK ONU DEMIYORUM BENIM HADDIM DEIL TABIKI BU ... ben sadece senin icin fedakarlik yapmiosa bence bitir diorum ... sen ailesi icin ugrasma sonucta hicbir saygisizligin olmadi ... boyle bir durumda bide sana kinleniyorlar ... diyorum ya sen sakince izle ... O SANA HERSEY AILEME BAGLI DIOSA SENDE ONA HERSEY SANA BAGLI DE ...

ama kotude davranma sakin ol ve cabalamasi gerekenin o oldugunu hissettir ona ...
EMIN OL YANINDA BIR IKI BEBE GOZU YASLI EVINDE AGLAMAKTANSA BU DURUMDA VAZGECMEN EN GUZELI OLUR

HA BIDE KESINLIKLE BIRAK ONU DEMIYORUM BENIM HADDIM DEIL TABIKI BU ... ben sadece senin icin fedakarlik yapmiosa bence bitir diorum ... sen ailesi icin ugrasma sonucta hicbir saygisizligin olmadi ... boyle bir durumda bide sana kinleniyorlar ... diyorum ya sen sakince izle ... O SANA HERSEY AILEME BAGLI DIOSA SENDE ONA HERSEY SANA BAGLI DE ...
ne haddime olur mu ben o kadar caresızım kı göremıyorum ne yapacagım bılmıyorum tabıkı fıkırlerınızı sunacaksınız ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM

Peki bir de o benım aılem annem ıle konustu babam ıle de konuscaktı ? ben aynı gırısımde bulunmalı mıyım aılesıne ben sıze ne yaptım deyıp bende bıseylerı duzeltmeye cabalamalı mıyım cunku annemde cok haklı olarak bıseyler smyledı bıraz yanlıs oldu ama canı yandı normal diyorum.karısmamalı mıyım yoksa

ne haddime olur mu ben o kadar caresızım kı göremıyorum ne yapacagım bılmıyorum tabıkı fıkırlerınızı sunacaksınız ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM

Anliyorum seni hemde cok iyi sendende Allah razi olsun ... sen varsan hersey var herkes var cok fazla uzme kendini bence suan beklemede ol canim ... asla ezdirme ne kendini nede aileni

Peki bir de o benım aılem annem ıle konustu babam ıle de konuscaktı ? ben aynı gırısımde bulunmalı mıyım aılesıne ben sıze ne yaptım deyıp bende bıseylerı duzeltmeye cabalamalı mıyım cunku annemde cok haklı olarak bıseyler smyledı bıraz yanlıs oldu ama canı yandı normal diyorum.karısmamalı mıyım yoksa

Soyle nisanlina ben bir konusma yapmak istiyorum bu tepkilerini anlayabilmek adina ailenle diye ...
oda olumlu karsilarsa gec karsilarina ve konus ... once hicbisey olmamis gibi hal hatirla gir konuya ... ve konu acilinca onlara ... Benden be beklediginizi ogrenmek istiyorum de ... egerki anneni kotulemeye kalkarsa sakin izin verme ... ve onlerinde asla aglama bunu sakinyapma ...buyuklerimiz olarak boyle ufak sorunlarin hepbirlikte ustesinden gelebilcegimize inandigim icin buraya geldim de ... icinde uhde kalmasin bi konusma yap onlarla bencede ... ama kendini de ailenide ezdirme

Soyle nisanlina ben bir konusma yapmak istiyorum bu tepkilerini anlayabilmek adina ailenle diye ...
oda olumlu karsilarsa gec karsilarina ve konus ... once hicbisey olmamis gibi hal hatirla gir konuya ... ve konu acilinca onlara ... Benden be beklediginizi ogrenmek istiyorum de ... egerki anneni kotulemeye kalkarsa sakin izin verme ... ve onlerinde asla aglama bunu sakinyapma ...buyuklerimiz olarak boyle ufak sorunlarin hepbirlikte ustesinden gelebilcegimize inandigim icin buraya geldim de ... icinde uhde kalmasin bi konusma yap onlarla bencede ... ama kendini de ailenide ezdirme
telefon ıle halletmeyı dusunmustum evlerıne gıtmem dogru olmaz sanki

telefon ıle halletmeyı dusunmustum evlerıne gıtmem dogru olmaz sanki

Yooo neden dogru olmasin sen nisanli bir insansin ...
Hem onlarin gozundede iyi bir izlenim yaratirsin ..
Baktin yinemi olmadi
vicdanin rahat bi sekilde nisanlina kapilarina ayaklarina gittim hicbir sucum olmamasina ragmen de diyebilirsin o zaman ...
Ama baskada hicbisey yapma bence
Bunuda icinde keske yapsaydim diyecegin bisey kalmamasi icin yapmalisin bence ...

Yooo neden dogru olmasin sen nisanli bir insansin ...
Hem onlarin gozundede iyi bir izlenim yaratirsin ..
Baktin yinemi olmadi
vicdanin rahat bi sekilde nisanlina kapilarina ayaklarina gittim hicbir sucum olmamasina ragmen de diyebilirsin o zaman ...
Ama baskada hicbisey yapma bence
Bunuda icinde keske yapsaydim diyecegin bisey kalmamasi icin yapmalisin bence ...
haklısın dedıklerını yapacagım ınsaallah

X