- 3 Eylül 2012
- 21.840
- 57.442
- 798
H a y i r . Ben 3 aydır zaten yüzyüze hiç gorusmedim. Bugün zaten buraya konuyu açmadan önce telefon da tartışıp beni aramamasi artık istemediğimi söyledim kendisine. Ama beynim durdu yediğim kufurlerden anlatamadım ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Size cevap verirken , aslında diğer bana aynı yorumu yazan kadınlara cevap vermiş olurum inşallah. Ben kimsenin yuvasını yıkmaya çalışıyorum . Asla böyle biseyde yapmam kendisi bana ondan ayrılıp bu seferde seninle evlenecegim dese ben yine kabul etmem. Bir bebek olduğu için. Ben o bebek dogdugundan beri kendisinden aşırı derece de zaten uzaklastim ayrıca 4 yılın verdiği bir aliskanliktan kurtulmak kolay değildir. Ki ben hayatımda yaşadığım ilk aşk bu(( sabahtan beri hakaret duymaktan kendimi anlatamadim ki. Evet yuva yikanin yuvası olmaz. Çünkü şuan ki eşi yani bebegin annesi de bu adamın ilk yuvasını yikmis bir kadın ayrıca bu kadininda benden haberi var . Kendisi de beni tanıyor. Her neyse en azından siz küfür etmediniz tskler.
karısının haberı oldugunu nerde okudunuz yahu:44::44:
Sanirim zamanında para karşılığı çok metreslik yaptın ki biliyosun ahlaksiz sensin asıl .
yoruma kızmışsın ama bak TDK ne diyor,
Metres: Evli bir erkekle nikâhsız yaşayan kadın, kapama, kapatma, zamazingo...
Size cevap verirken , aslında diğer bana aynı yorumu yazan kadınlara cevap vermiş olurum inşallah. Ben kimsenin yuvasını yıkmaya çalışıyorum . Asla böyle biseyde yapmam kendisi bana ondan ayrılıp bu seferde seninle evlenecegim dese ben yine kabul etmem. Bir bebek olduğu için. Ben o bebek dogdugundan beri kendisinden aşırı derece de zaten uzaklastim ayrıca 4 yılın verdiği bir aliskanliktan kurtulmak kolay değildir. Ki ben hayatımda yaşadığım ilk aşk bu(( sabahtan beri hakaret duymaktan kendimi anlatamadim ki. Evet yuva yikanin yuvası olmaz. Çünkü şuan ki eşi yani bebegin annesi de bu adamın ilk yuvasını yikmis bir kadın ayrıca bu kadininda benden haberi var . Kendisi de beni tanıyor. Her neyse en azından siz küfür etmediniz tskler.
nerde ya ben goremedımmm alıntıla bakıımm:44::44::44:
Hey yavrum hey...O kadın da ne yaşıyorsa hakediyor şu an..
Bu nasıl iş ben çözemedim..
Kaç kurtar kendini..Noktala artık bu durumu..Belli ki ailece ne idüğü belirsizler.
Vallahi med, ben bu adami siddetli bir sekilde merak ettim. Düsünsene, bu adam güya bir anda hem daha önceki karisini idare ediyormus, hem simdiki karisini, hem konu sahibini, hepsini ayni anda!
Bu ne biçim birsey anlamadim gitti. Ki bu adamin kesin herhangi bir çekiciligide yoktur. Aklima niyese kaya çilingiroglu örnegi geldi.
Aynen. Kısa Boylu göbekli. Ben 1.80 boyundayim. 63 kiloyum . Beni ilk gören herkes mankenlik mi yapıyorsunuz diye kesin sorar.
arkadaşım....tamamen senin acından çok masumane bakmaya çalışıyorum... biz de ne aşklar yaşadık... inan karar verdiğinde bitiyor... bu adam best model of world falan mı ? herkes bu adamın peşinde, kimse bırakamıyor... canım benim ne kadar cekici olursa olsun karaktersiz... sevdiğin adamın bir baska kadının kollarında uyumasına nasıl dayanıyorsun... ortada bir bebek var üstelik... en başından hatalı bir ilişki... seni aldatıp başkasıyla nişanlanan, üstüne onunla evlenen adamla birlikte olmamalıydın. ama neresinden dönersek kar... yardın istiyorsan sunu söylim, telefon numaranı değiştir, ssosyal medya hesaplarını değiştir, görüşme bir daha... ah kimler kimler unutulmadı, unutuluyor merak etme. üstelik iğrenilecek biri. gayet kolay silebileceğini düşünüyorum. inan o beyaz atlı prensin, hayallerinin erkeği değil. doğru düzgün bir sürü adam var buna layık değilsin bence. bu yolun sonu çıkmaz....
Aynen. Kısa Boylu göbekli. Ben 1.80 boyundayim. 63 kiloyum . Beni ilk gören herkes mankenlik mi yapıyorsunuz diye kesin sorar.
bebekle ilgili düşüncenizi sormuştum..
Madem öyle, bir fotosunuda koy bare. Bu sekilde burdaki bütün kadinlarida uyarmis olursun ve konun yine iyi bir sekilde sonuçlanir.
Vallahi med, ben bu adami siddetli bir sekilde merak ettim. Düsünsene, bu adam güya bir anda hem daha önceki karisini idare ediyormus, hem simdiki karisini, hem konu sahibini, hepsini ayni anda!
Bu ne biçim birsey anlamadim gitti. Ki bu adamin kesin herhangi bir çekiciligide yoktur. Aklima niyese kaya çilingiroglu örnegi geldi.
eee kala kala ona mı kaldın? hem kel hem fodul olayı yani
eee kala kala ona mı kaldın? hem kel hem fodul olayı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?