Lütfen yardım edin bana :(

sonveda35

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
37
2
6
34
İzmir
Kızlar meraba .
Aranızda yeniyim bende size derdimi anlatmak istiyorum.
23 yaşındayım 4 yıllık bir ilişkim var . Ama beraber olduğum kişi 1 yıllık evli ve 2 aylık bebeği var şuan.
Ben onla tanıştığım da ilk eşinden boşanmaya çalışıyordu resmi olarak , ben kendisine aşık oldum ve görüşmeye başladık . Daha sonra bana aynı zamanda da nişanlı olduğunu söyledi . Ben çok sasirdim üzüldüm ama ilk başta bilmiyordum . Sonuçta henüz resmiyette boşanmamis ama eşiyle ayrılmış bir insandı. Tekrardan nişanlı olabileceğini hiç dusunmedim. Her neyse ben zamanla ya nisanlisini ya beni bırakır diye düşündüm ama her geçen gün daha çok sevmeye başladım. Geçen yıl biz 3 ay ayrıldık bu zaman zarfında o evlendi nisanlisiyla( ben çok üzüldüm çok ağladım ama yine görüşmeye başladım . Daha sonra biz ailecek bazı nedenlerden dolayı başka şehire taşındık suan aramızda 1000 km var . O 1 yıllık evli ve bebeği var . Ayda 1 kere ya ben gidiyorum ya o geliyor 2-3 gün birlikte zaman geciriyoruz . Ve beni abisi yengesi falan da biliyorlar hatta onların evine gidiyoruz ziyarete yemeğe. .
Ona neden böyle dediğimde hem eşini hem beni sevdiğini söylüyor..
Ben çok seviyorum gözüm hiç bişey görmüyor lütfen bana yardım edin yoruma ihtiyacım var ne yapmaliyim ? ; (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne yorum yapalım ki.
Siz hep ikinci kadınsınız. Ilk eşi, ikinci eşi...
Ama sizi evlenmeye layık bulmuyor ve metres olarak kullanıyor.
Karşılığında para alın bari, boşuna yapmamış olursunuz

Diyecek çok şey var ama susmak en iyisi. Siz de o adamda Allah a hhavale. O kadına acirim bir de o masum bebeğe. Ask sevgide bir yere kadar. Bu laflara karnimiz tok bizim.

Demeyim diyorum da kizim sen manyak misin? Siz böyle yaptıkça adama göre ne var ki! Hadi boşanma aşamasında anlarım da, adan nisanlanmis ve de evlenmiş. Üstüne de bir bebeği olmuş. Hadi kendini geç o kadına o küçücük bebeğe yazık değil mi? Böyle bir birliktelikten mutlu olabilecegini mi düşünüyorsun? Yapma etme. Bir an evvel hayatından çıkart ve kendine yeni bir hayat kur

adamın metresi olduğunun farkında mısın:26:

2.olmak senin hoşuna gidiyor olabilir ama o bebiş için vazgeç bence

Ben paraya ihtiyacı olan bir insan değilim hatta karşımdaki kişiden maddi durumum kat kat iyi . Ayrıca ben onla tanıştığım da 19 yaşındaydım suan 23 yaşındayım ve hayatımdaki ilk kişi kendisi. Bu kadar önyargılı davranacaginizi bilsem yazmazdim. Ayrıca anlayarak okumadiniz sanırım bana nişanlı olduğunu ilişkimiz başladıktan 1 yil sonra söyledi.

Ne denmesini bekliyorsunuz anlamadim.Cok iyi aynen devam demez kimse.Azcik empati yapin bebeginiz ve sizsiniz.Esiniz sizden habersiz baska bir kadina gidiyor. O bayana yavruya cok uzuldum.Bu mutsuzlugu haketmiyorlar.Ne tarafindan tutarsaniz tutun mantikli bir aciklamasi yok.Baska insan mi kalmadi dunyada o adamdan baska.

Meshur söz

yuva yıkanın yuvası olmaz !

Boyle ask sevgıde olmaz
ne demek ıkınızde sevıyorum ! bu nasıl bır adamdır yahu bu nasıl bır mıdedır ?
Yazık degılmı o kadına o bebege ne hayallerı var kımbılır o bayanın
o adama adamda dgeıl o erkege bır evlat vermıs karsılıgı mukafatını boylemı oduyor
ALLAH ıslat etsın

Şerefsiz it demek hem onu hem seni seviyor haa!!
Ailecek şerefsiz bunlar ama sen de çok masum değilsin kusura bakma.
Şimdi hiç aşk edebiyatı yapma burda.
Kendini bu basit yerde nasıl mutlu hissediyorsun bilemem..

Azcık aklın varsa bırak bu pislik herifi.
Boşansa bile bırak, sadakatsiz itten hayır mı gelir sanıyorsun?

Aşığım ölüyorum deme..
Aşk mı görmedik yahu?

Kardesim zararin neresinden donersen kardir. Icinde bulundugun durum gercekten cok kotu. Kendini hic adamin karisinin yerine koydun mu? Ne feci birsey. Bu arada o cok sevdigin adam tek kelimeyle serefsiz. Su mubarek gunlerde tovbe et birak o adami. Vallahi sonun yok o adamla. Allah rizasi icin iki rekat namaz kil dua et. Allahtan hakkinda hayirli olacak bir insan iste. Umarim tez zamanda da karsina iyi biri cikar ne diyim. Ama sunu unutma. O adamla olmaz. Esine cocuguna da yazik. Zaten o da onlari birakip sana gelmez. Hakkinda hayirlisi olsun.

gençliğine,geleceğine yazık ettiğinin farkında değil misin.adam seninle hiç ciddi düşünmemiş ve düşünmeyecek.ailenin haberi yok değil mi bunlardan.duyduklarında yaşayacakları hayal kırıklığını düşünemiyorum

bence o sizden bıkana dek bekleyin ozaman yine konu açın düşünürüz birlikte..

Sen ne ön yargısından bahsediyosun ya.
Adam evliymiş üstüne bir daha evlenmiş.
Sen seçenekler içinde olsan bulmazmıydı seni?
Şimdiki karısıylada mutlu ki bir evlatları olmuş.
Abisine yemeğe gidince aileden mi saydınız kendinizi,
Bir paçavradan farkın yok. Bir daha boşansa yine senle evlenmez.
Ömrünü harca dur. Seni seven bir erkek çıkmadı mı karşına da böyle evlilerden medet umuyorsun.
Gece gece acıdım san.
Allah akıl fikir versin ne diyeyim?

23 yaşında bir insan neden boyle bir kotuluk yapar ki kendine.
Hayatiniz piyangodan mi cikti yada tekrarı mi var en kotu sekilde yasamak icin kendinize israr ediyorsunuz

ailecek:44::44:

Burada kimse sana üzülme canım ya bırakır karısını demez. Sen 4 yıldır 2. Kadın olmayı kabul etmişsin. Daha ne diyelim biz sana. Seni çoook güzel kullanıyor. Kim bilir yengesi falan hakkında ne diyordur. Bir de insanların gözüne gözüne ahlaksıZlığınızı sokmuşsunuz. O akrabalara diyecek hiç bir şeyim yok zaten zavallılar. Hele hele sevgilim dediğin erkek müsvettesi de erkeğim diye dolanmasın etrafta. Gece gece bütün sinirlerim zıpladı ya.

aman canim ne olacak alt tarafi evli ve bir bebegi var dimi !!!!!
Çüş yani diyecek bisey bulamiyorum sizin gibiler yuzunden kimseye guvenimiz kalmadi ayip gunah asil bi vicdan var adam evli bak evli hadi kendinr aciman yok el kadar bebegin gunahina girme ..seni seviyomus b*k seviyo tamam mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…