Ailem izin vermiyor ne yazık ki çalışmama ve aile evinde kalıyorum çalışsam farkNiye ogrenciykende gayet calisabilirsiniz. Bunu yapan milyonlar var kaldiki suan yaz tatili. 2 ay calissaniz. Sgkniz baslayinca gider olursunuz tedavinizi.
Çok teşekkür ederim
Orada sgkam kullanılmıyor dimiÖzel bir muayenehaneye gidin sgk dan yararlanmayın
Çok teşekkürler :)Özel muayenehane ya da kliniğe giderseniz sigorta karşılamıyor e nabıza düşmüyor, zaten sorarsınız da önceden
KesılıyorAnnen emekli mi? Çalışanlardan ücret kesiliyor mu ki?
Mesaj yine gitmez mi amaAilen öğrenemez ayrıca e nabizda bu işlemi gizle diye bir seçenek var.yaktirdiktan sonra onu yaparsın.korkma git yaktir.
Çok teşekkür ederimCanım niye yargılayalım aa 18 yaşında büyük bir bireysin gidip yaptırabilirsin ailen nasıl öğrenecek sadece adresini vermeyeceksin sana mektup gelmesi için emailini ver
Bunu engellememin bi yolu yok mu ya devlete gitsem kesin görürler dimiKesılıyor
Esimden de Kesılıyor
Kamuda muhendıs
SMS gelıyor muayene sonrası
Bılmem ki cevap veremiyorumBunu engellememin bi yolu yok mu ya devlete gitsem kesin görürler dimi
TeşekkürlerBılmem ki cevap veremiyorum
Sonra magdur etmek istemem senı
Valla benim kızım 17 yaşında ve e nabizini ben yönetiyorum buna rağmen hastaneye gittiğinde bana SMS gelmiyor.Mesaj yine gitmez mi ama
Çok teşekkür ederimkafanıza göre ilaç alıp kullanmayın. söylenenlere de bakmayın. ciddi bir mesele bu. doktor kontrolünde devam edin. daha da agresifleşirse bunlar önüne gecemezsiniz. dışardan yaktırmak kolay öenmli olan bağışıklığınızı güçlendirip tekrar olmasını önlemek. bunun için de aşılarınızı olup, sağlıklı bir hayat yaşamanız gerekiyor. özellerde isterseniz işlem enabızınıza işlenmiyor. sadece doktor ziyareti görünür. ama ücret ödemeniz gerekir tabii ki. devlette bunu yapabilir misiniz bilmiyorum. ama dediğim gibi kafanıza göre ilaç alıp kullanmayın. doktor yönlendirmesinden çıkmayın
Annenin e devletine girebiliyorsan arama yerine sgk bilgilendirme cep telefonu beyanı yaz orda annenin numarası kayıtlıdır onu silersen bi daha mesaj gelmez. Çok dikkatli birisi değilse farketmezBunu engellememin bi yolu yok mu ya devlete gitsem kesin görürler dimi
Cidden çok teşekkür ederim peki bir maaş kesintisi falan oluyor mu anlar mı senceAnnenin e devletine girebiliyorsan arama yerine sgk bilgilendirme cep telefonu beyanı yaz orda annenin numarası kayıtlıdır onu silersen bi daha mesaj gelmez. Çok dikkatli birisi değilse farketmez
Bildiğim kadarıyla ilaç için kesinti oluyor sadece, yani eczaneden ilaç alınınca, hastane masrafları için olmuyor yinede yanlış bilgi vermek istememCidden çok teşekkür ederim peki bir maaş kesintisi falan oluyor mu anlar mı sence
Öncelikle korkma ilk yapacağın iş kadın hastalıklarına gidip smear vermek olsun yapmadıysan. Cerrahpaşa’ya randevu al eğer istanbuldaysan cildiyeye. Ya da herhangi bir cildiyeye randevu alıp git kriyoterapi yaptır ailenin sgksından faydalanman onların göreceği anlamına gelmiyor korkma git yaptır işlemlerini22 yaşındayım 4 ay önce hpv teşhisi kondu genital siğillerim var annemin sgkssına bağlı olduğum için devlet hastanesinde ücretsiz yaktırma yapamadım doktor krem verdi ama geçmedi yaktırmam gerek klinik vs de yaktırsam öğrenirler mi ne yapmam lazım sgk ordada karşılıyor mu ya da devlette sgkdan karşılanmadan yapabilir miyim lütfen yargılamayın 4 aydır cidden inanılmaz psikolojim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?