Doğuma Hazırlık Lütfen yardım ediiiinn...Anne karnında bebek zayıflarmı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sfz2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
18
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 5 nisan da doktora gittiğimde 34 haftalık hamileydim ve bebeğim 2730 gr dı herşey yolundaydı kafası aşağıda doğum yolundaydı. Dün tekrar gittik dr a randevumuz vardı. bebeğin kilosu 2524 gr ve makat gelişi dedi .Bu gibi durumu yaşayan varmı yani yanlışmı ölçüldü kilosu ? Bebek dönmezse sezeryan olucaksın dedi . Ben normal doğum istiyordum çok moralim bozuldu dünden beri . Fikri olan lütfen bişeyler yazsın. :(((

Bence hiç canını sıkma 1 önceki muayneni yanlış ölçmüş olabilir doktor sonuçta yanılma payı çok ultrasonda. Doğum için vaktin var o zamana kadar döner bebişin

Sağol arkadaşım ama işte insan ister istemez üzülüyor. İnşallah döner. Ama işte ozaman kilosuda az demi 36 haftalık bebek için. Ayyy ne bileyim inşallah düzelir.

Bence kilosu normal canım benimde bebeğim kız 34+4 de 2 kilo dedi doktor ben sezeryan olucam 39. haftada 2900- 3000 kilo doğar dedi her bebek 3500 4000 kilo doğacak diye birşey yokki önemli olan sağlıklı olması canım hiç stres yapma bebeğinde etkilenmesin.

Merhaba arkadaşlar 5 nisan da doktora gittiğimde 34 haftalık hamileydim ve bebeğim 2730 gr dı herşey yolundaydı kafası aşağıda doğum yolundaydı. Dün tekrar gittik dr a randevumuz vardı. bebeğin kilosu 2524 gr ve makat gelişi dedi .Bu gibi durumu yaşayan varmı yani yanlışmı ölçüldü kilosu ? Bebek dönmezse sezeryan olucaksın dedi . Ben normal doğum istiyordum çok moralim bozuldu dünden beri . Fikri olan lütfen bişeyler yazsın. :(((

canım bence doktorun ilk gittiğinde yalnış ölçüm yapmış,ultrasondan yanılmış olabilir,çünkü 34. haftada 2730 çook fazla 36. hafa gelişiminde.bebeğinin şuanki kilosuda bence gayet iyi,bunları düşünerek hem kendini hemde bebeğini strese sokma.çok küçük doğmaz,doğsa bile daha çabuk büyüyor küçük doğan bebek.normal doğuma gelincede,bebeği her dönen normal doğum yapamıyor ki.benim 31. haftada gittiğimde dönmüştü,şuan 34. haftadayız başaşağı duruyor ama bence yinede normal yapamıcam.hakkında hayırlısı olsun,şimdiden hayırlı doğumlar.

ölçüm yanlıştır muhakkak benimde doğumdan önce 3500 demişti doktor 3740 doğdu fazla az böyle sapmalar hep oluyo endişelenmeyin ayrıca son dakika dönen çok bebek var sanırım doktorunuz sezeryan yapmak istiyo o yüzden şimdiden sizi hazırlıyo

Doktoruma çok güveniyodum ama artık kafamda binbir şüphe var kızlar . Yarın başka bi doktora gidicem. Kilosunu yanlış ölçmesi en çok canımı sıktı . Sizde de böle olmuşmuydu hiç?

Benim arkadaşımın başına geldi doktora gitti bebeğin zayıflamış dedi ertesi gün suyu geldi doğuma girdi çok stres yapmamak lazım 38. haftada 3 kilo doğdu maaşallah

ben 35 haftalıkkken hastanede 4gun yattım erken dogum olabılır dıye dıger hastalar senın gıbı kılosu şöyleydı fılan konusurken ultrasondan ultrasona fark eder dedı ben dogru duzgun bısey yemedım son 2 ay gunde 4 5 meyve pekmez 3 bardak sut yada yogurt yedım bebegım 3230 gr dogdu ben bıle hayret ettım dıgerlerınde herseyı yedım 2750 3 100 dogurmustum gunde 25 30 gralıyomus hemen basla maydonoz yesıllık ye

ilk ölçümde hata olabilir. normal doğum mu sezeryan mı hep çok tartışıldı. en güzeli hakkımda hayırlısı demek ve stres yapmamak. unutma ki senin üzüntün ve stresinden bebişin de etkileniyor. kendi isteği ile sezeryan olmuş birii olarak korkacak birşey olmadığını ve çok memnun kaldığımı bilmeni isterim. hayırlı doğumlar.

canim yanlis olcum olabiliyor,ben 25.haftamda bir gun arayla farkli iki doktorda ultrasona girdim,biri bebegin 400 gram dedi digeri 630.Dusun bu haftalarda bu kadar sapma oluyorsa ilerleyen haftalarda daha da buyuk sapmalar olabilir.Bence bebeginin kilosu cok normal :nazar: ,Allah bize de o haftalari ve o kilolari gormek nasib etsin insallah.

Hepinize yorumlarınız çoookkk teşkkr ederim kızlar. Bugün başka bi doktora gittim benim bebiş dönmüş gene baş aşağı yani. Ayy benide boşuna strese soktu aslında haklısınız takdir Allahtan sabırlı olmak lazım demi. Ama genede normal doğum için dua ediyorum. Hamileliğimden önce internetten sezeryan doğumu seyretmiştim sanırım o beni çok etkiledi ve o yüzden korkuyorum sezeryandan. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Kızlar benimde bebeğim 28+2 de 1.374 gr, 28+5 de 1.200 gr. çıktı. Bende hangisine inanacağımı şaşırmış durumdayım. Anne karnında bebek zayıflamaz diye düşünüyorum ben. Ölçümler yanlış büyük ihtimal

+ - 300 gr payı var zten hiç merak etme bence..

kesinlikle net kiloyu bilemeyiz zaten yaklaşık oluyor hep tahmin..

son güne kadarda bebğin dönebilir bence endişelenmen için çook erken..

Back
X