Lütfen yardım edebilir misiniz,bu konu çok önemli

immortal_

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2013
9
0
6
34
Antalya
24 Eylülde erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkim oldu.Herhangi bir boşalma olmadı sadece zevk suyundan şüpheleniyorum ve bakireyim.1 Ekim adet olmam gereken gündü adet olamadım, 12 ve 15 ekimde idrar testi yaptırdım ikisi de negatif çıktı.16 ekimde kan testi yaptırdım sonuç negatifti ve 18 ekimde de adet oldum.Adetim düzenliydi 5 gün devam etti.Bu ay yine adet gecikmem var 25 Kasımda tekrar idrar testi yaptırdım(sürtünmeli ilişkiden 2 ay sonra) ve test negatif,hatta idrar testini doğru sonuç alabilmek için sabah ilk idrarla yaptım.Hamile olma ihtimalim nedir?Psikolojik olarak oldukça etkilenmiş durumdayım ve de çok pişmanım.

Sürtünme yoluyla yapılan ilişki, boşalmanın olmaması, idrar testleri, kan testleri üstelik adet görmede mevcut.

Hangi şüpheden bahsediyorsunuz hala?

Hiçbir sorunun yok hamile olma gibi bir durumun yok. Sadece adet düzensizliğin var gibi. Bunun içinde Jinekologa bir görün, ve adetlerinin gecikmeli olduğunu belirt. Sürtünme ile hamilelik olmaz. İçini ferah tut.

çok teşekkür ederim içim oldukça rahatladı. Şüpheye düşme nedenim adet düzensizliğimin bu kadar açık aralarla olması.Daha önce olmuyordu hiç.Ayrıca 5 aylığına ülke değiştirdim şuan türkiyede değilim,burada yeni bir düzene başlamam gerçekten bir etken olabilir mi bu aralıkların uzamasına? Burada jinekologa da gitme imkanım yok ne yazık ki..

iyi günler 10 mart'da sürtünerek bi ilişki yaşadım zevk suyu degmiş olabilir vajinama fakat lavaboya boşaldı her hangi boşalma olmadı ve 18 subatta adet olmuştum 23 unde adetim bitti şimdi ne zaman adet olacagımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz bu dönem yumurtlama dönemi mi bende aynı durumdan magdurum ayrıntılı bi cevap verebilir misiniz acil

adetının ılk gününü 1 say 12-16.günler arası tehlıkelı günler ama öyle zevk suyuyla fln hamie kalmak helede sürtünmeyle kolay iş degıl merak etme yinede dikkat edin 10 dklık bir zevk için bukadar stres yasamanıza değmez

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim ben içimi rahatlattın haklısın saçmalıktı bi anlık şeyler tekrarı olamaz zaten pskolojik olarak etkilendim ama

rica ederim canım erkekler için hava hoş sonra ceremesini kızlar çekiyor ilerde evleneceksiniz cinselliği rahat rahat yaşıyacaksınız şimdi tadını çıkarın hayatın

rica ederim canım erkekler için hava hoş sonra ceremesini kızlar çekiyor ilerde evleneceksiniz cinselliği rahat rahat yaşıyacaksınız şimdi tadını çıkarın hayatın

çok haklısınız hala içim bi hoş pskolojik olarak yarın bu gün olmam lazım adet olmadım sayende biraz rahatladı içim umarım olmaz bi sorun bi daha asla tekrarlanmaz bu olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…