-
- Konu Sahibi imagination forever
Kaç haftalık iken bu değer çıktı. Hayırlı o olsun çok sevindimBıgün 315 çıktı degerımSanırım bizimle haftaya kesesi gözükecekmiş inşallah
Söylemişsiniz zaten çok güzel maşallah. İnşallah çok güzel ilerlerAdet gunumden 2 gun sonra 11 mayısta beta hcg15, 12 mayısta beta hcg39 , 15 mayısta beta hcg315.sanırım geç döllenme oldu.inşallah haftaya görürüm,ve resmen adet olmustum 9 mayısta,istiyordum bebek ama hiç beklemıyordum,drda kesın dıs gebelık gıbı konustu ama cok ıyı yukselınce kendısıde şaşırdı(kimlerşn elıne kaldık ınanın bıde alttan bırduru ultrason yaptı bu sırada bıraktım suanda o dr u)haftaya keseyı gormek ıcın gıdecegım artık dr.a
Çok olaylar oldu malesef duzenlı olarak 2.500 e kadar arttı sonra kanama basladı 600 e dustu beta kürtaj yaptılar somra tekrardan 1.000 lere yukseldı kurtajdan sonra,sımdı ıgne yaptılar sonucunu beklıyorum,dr hem rahımde hem tupte ıkı bebek oldugunu soyluyor,malesef hala sonucsuz beklıyorum en son care amelıyat olacagmMerhaba durumuzu merak ettim, umarım meleğiniz sizinledir
Çok geçmiş olsun nedir son durumun üzülme tek tüpün yeter Allah’ın izniyle yeter ki senin canına bir zarar gelmesin heteretopik diyorlar sanırım senin durumuna Rabbim en hayırlı zamanda nasip ederÇok olaylar oldu malesef duzenlı olarak 2.500 e kadar arttı sonra kanama basladı 600 e dustu beta kürtaj yaptılar somra tekrardan 1.000 lere yukseldı kurtajdan sonra,sımdı ıgne yaptılar sonucunu beklıyorum,dr hem rahımde hem tupte ıkı bebek oldugunu soyluyor,malesef hala sonucsuz beklıyorum en son care amelıyat olacagm
Çok tesekkur ederım,son durumum metotreksat iğne vuruldum degerım suan350 de,beklıyorum hala kanama bazen agrılar devam edıyor,sanırım daha ıkı hafta daha bekleyecegım..Umarım sıfırlandıgı gunude görürümÇok geçmiş olsun nedir son durumun üzülme tek tüpün yeter Allah’ın izniyle yeter ki senin canına bir zarar gelmesin heteretopik diyorlar sanırım senin durumuna Rabbim en hayırlı zamanda nasip eder
Gerekirse ikinci dozu vururlar 14.000 betadan kurtuldum tüpüme de zarar gelmeden inşallah atlatacaksın benim değer çok yüksekti sıfırlanması uzun sürdü ama sen çok şükür baya atlatmışsınÇok tesekkur ederım,son durumum metotreksat iğne vuruldum degerım suan350 de,beklıyorum hala kanama bazen agrılar devam edıyor,sanırım daha ıkı hafta daha bekleyecegım..Umarım sıfırlandıgı gunude görürüm
SagolunGerekirse ikinci dozu vururlar 14.000 betadan kurtuldum tüpüme de zarar gelmeden inşallah atlatacaksın benim değer çok yüksekti sıfırlanması uzun sürdü ama sen çok şükür baya atlatmışsın
Benim beta bu kadar yükselmesine rağmen kahverengi lekelenmem dışında hiçbir şey olmadı sonra dış gebelik olduğu anlaşılınca 9000 beta da kürtaj oldum ilk doz methotrexate vuruldu ama beta yükselmeye devam etti 14.000 olunca ikinci dozu vurdular o gece kanama başladı ve yaklaşık on gün sürdü yoğun kanama ama ben Haziran 23 te ilk dozu oldum betanın 4 olması 1 Ağustos u buldu çok yorucu ve uzun bir süreç ama düşmeye başladıysa Allah’ın izniyle sonu geliyor senin yapman gereken iç kanamaya karşı dikkatli olmak ellerin buz gibi olursa nabzın yükselirse karnında dayanılmaz ağrı olursa hemen doktora koşSagolunkanamanız kac gun surmustu ben ıgneyı olalı 16 gun oldu bugun baya bı adet kanaması gıbı cogaldı karnımdada aynı yogun bı adet agrısı var,dr a gıtmeme gereknvarmı acaba
Tamam cok sagol canımimagination forever bir de doktorun telefon numarası varsa arayıp bu durumu sorabilirsin kaç gün daha sürerse geleyim diye
Baya düşmüş canım geçer Allah’ın izniyle bir sorun olursa özelden de yazabilirsinTamam cok sagol canımYazdım sımdı dr a kanama yogunlastı agrım arttı gelmemı gerektırcek bısey varmı dıye,inşallah en kısa zamanda biter bu süreç
Hastanedeyım suanda 84 e dusmus degerım zaten parca geldı bugun,agrı kesıcı serum yapıyorlar suandaBaya düşmüş canım geçer Allah’ın izniyle bir sorun olursa özelden de yazabilirsin
Çok şükür bir kaç güne sıfırlanır Atlatırsın sonrasında iğne bağışıklığını düşürecek çok iyi beslen kendine bu süreçte daha iyi bak Rabbim tekrar yaşatmasınHastanedeyım suanda 84 e dusmus degerım zaten parca geldı bugun,agrı kesıcı serum yapıyorlar suanda
Çok sagolunÇok şükür bir kaç güne sıfırlanır Atlatırsın sonrasında iğne bağışıklığını düşürecek çok iyi beslen kendine bu süreçte daha iyi bak Rabbim tekrar yaşatmasın
Amin hepimizin inşallahÇok sagolunTum guzellıkler sızınle olsun