- Konu Sahibi meyveliruj3
-
haklısınız başka bir doktor bakıyorum aslında ama randevular hep dolu ve bekleyecek psikolojiyi bile kendimde bulamıyorum, ama kesinlikle bulup gideceğim. kilo veriyorum yiyemiyorum diyorum kusuyor musun çok diyor. ya ben yiyemiyorum ki neyi kusayım. ki kusuyorum patates haşlaması bile yesem çıkarıyorum. ne yapacağımı şaşırdım çocuk gibi oldumDerhal doktor değiştirin ilgilenmiyor umursamiyor ne demek ya. Ne kadar strest yaparsanız bebeğiniz için o kadar kötü, iyi düşünün iyi olsun ama kesinlikle başka bir doktora gidin
inanın meyve bile yiyemiyorum çıkarıyorum. dün patates haşlamasını bile çıkardım, baygınlık hissinden uyuyamadım bileGünaydın, geçmiş olsun. Birkaç lokma bir şeyler yemeye çalışın. Meyve falan yiyin. Mutlaka yiyebileceğiniz şeyler vardır. Ben hamileyken tatlı, yağlı ve et yiyemiyordum ama meyve sebze yerdim.
kusmaktan korkuyorum sanırım hep korkardımHamilelik oldugu için çok normal,lütfen sakin olun. Kusmaktan korkuyorsanız korkmayın kussanız da bir şeyler yemeniz su içmeniz gerek. Halsiz olduğunuz için mi geceniz kötü geçti? Eğer varsa biraz tuzlu çubuk kraker iyi gelir belki
Eğer ki dünden beri ağzınıza hiç bir şey atmadiysaniz acile gidin hiç değilse bir serum koysunlar. Türkiye'de misiniz bilmiyorum ama yurt dışında bambaşka olduğu için pek te birsey söyleyemiyorum. Doktoru şikayet bile edebilirsiniz bebginizden önce sizinde sağlığınız çok önemlihaklısınız başka bir doktor bakıyorum aslında ama randevular hep dolu ve bekleyecek psikolojiyi bile kendimde bulamıyorum, ama kesinlikle bulup gideceğim. kilo veriyorum yiyemiyorum diyorum kusuyor musun çok diyor. ya ben yiyemiyorum ki neyi kusayım. ki kusuyorum patates haşlaması bile yesem çıkarıyorum. ne yapacağımı şaşırdım çocuk gibi oldum
serum işe yarar mı düzenli yaptırmalı mıyım ? evet türkiyedeyim. siz yaptırmış mıydınızEğer ki dünden beri ağzınıza hiç bir şey atmadiysaniz acile gidin hiç değilse bir serum koysunlar. Türkiye'de misiniz bilmiyorum ama yurt dışında bambaşka olduğu için pek te birsey söyleyemiyorum. Doktoru şikayet bile edebilirsiniz bebginizden önce sizinde sağlığınız çok önemli
çok teşekkür ederim desteğiniz için allah razı olsun. dayanmaya çalışıyorum bazı günler dayanamıyorumHalsizlik çekmeniz çok normal bunun için bir çözüm önerim yok ama henüz ilk zamanlar olduğu için normal. Kusmaktan korkup bir şey yememek olmaz zaten yeseniz de yemeseniz de kusacaksınız. Her hamile kusmuyor ama bünye böyleyse kusarsınız. En azından az az bir iki de olsa ağzınıza bir şeyler atmanız daha yararlı olacaktır. Hunharca yemek yiyin demiyorum insanın içi almıyor zaten. Çubuk kraker atın ağzınıza. Bunların geçici olduğunu unutmayın:)
Canım ilk hamileliğimi anlatayım sana. 7-8 haftalıkken mide bulantılarım başladı. Yaklaşık 10. haftadan 20.haftaya kadar günde düzenli bir şekilde 6 kere kusuyordum. Kuru ekmek, galeta vs. hiçbir şey yiyemiyordum. Yemeği geç su içemiyordum hala anlamıyorum nasıl ölmedim. Hani susuzluk öldürüyordu? Gün içinde 1 bardak su içemiyordum mucize yani hayatta kalmak. Sık sık serum almam gerekiyordu şimdi düşünüyorum da ama cehalet mi nedir bilmiyorum bir kere gittim serum aldım. Her neyse daha rahat kusabilmek için bir şey yiyordum sonra onu çıkarıyordum afedersiniz. Yani yemeğin işlevi buydu benim için. Sonuç çok şükür bende bebekte sağlıklıydık. Seni çok iyi anlıyorum. İyice düşün yiyebileceğin bir şey var mı? Çok sağlıklı olmasına da gerek yok bebek zaten senin depolarından besleniyor. Yani bisküvi, kek falan düşün belki canın ister. Birde kusmaktan aşırı korkan ve nefret eden bir insan olarak o dönem kusmayla haşır neşir olduğum için alıştım ve aslında insanı rahatlatıyor. Doktoruma asla su içemiyorum dediğmde ayran, meyve suyu da olur demişti. Geçecek bu günler merak etme. Kendini bir süre hamile gibi değil hasta gibi hissedeceksin ama geçecek. Şimdiki hamileliğimde yine bulantım var ama öncekinin 10da 1i kadar. Yine su içemiyorum. Günde 1 yada 2 bardak (ort.700 ml) ile günü kapatıyorum malesef. Bende özellkle su konusunda kendmi zorluyorum. Zorladığım sonuçta bu yani.kusmaktan korkuyorum sanırım hep korkardımhalsizdim bayılacak gibiydim gece. inanın çeyrek simidi zor yiyip yattım
uzun uzun yazdığın için çok teşekkür ederim, bir nebze iyi geliyor benimle aynı şeyleri yaşayıp atlatan birilerinin olduğunu okumakCanım ilk hamileliğimi anlatayım sana. 7-8 haftalıkken mide bulantılarım başladı. Yaklaşık 10. haftadan 20.haftaya kadar günde düzenli bir şekilde 6 kere kusuyordum. Kuru ekmek, galeta vs. hiçbir şey yiyemiyordum. Yemeği geç su içemiyordum hala anlamıyorum nasıl ölmedim. Hani susuzluk öldürüyordu? Gün içinde 1 bardak su içemiyordum mucize yani hayatta kalmak. Sık sık serum almam gerekiyordu şimdi düşünüyorum da ama cehalet mi nedir bilmiyorum bir kere gittim serum aldım. Her neyse daha rahat kusabilmek için bir şey yiyordum sonra onu çıkarıyordum afedersiniz. Yani yemeğin işlevi buydu benim için. Sonuç çok şükür bende bebekte sağlıklıydık. Seni çok iyi anlıyorum. İyice düşün yiyebileceğin bir şey var mı? Çok sağlıklı olmasına da gerek yok bebek zaten senin depolarından besleniyor. Yani bisküvi, kek falan düşün belki canın ister. Birde kusmaktan aşırı korkan ve nefret eden bir insan olarak o dönem kusmayla haşır neşir olduğum için alıştım ve aslında insanı rahatlatıyor. Doktoruma asla su içemiyorum dediğmde ayran, meyve suyu da olur demişti. Geçecek bu günler merak etme. Kendini bir süre hamile gibi değil hasta gibi hissedeceksin ama geçecek. Şimdiki hamileliğimde yine bulantım var ama öncekinin 10da 1i kadar. Yine su içemiyorum. Günde 1 yada 2 bardak (ort.700 ml) ile günü kapatıyorum malesef. Bende özellkle su konusunda kendmi zorluyorum. Zorladığım sonuçta bu yani.
Şu anda 12+5im. dün ve bugün bulantılarım bariz azaldı. Bence seninde maksimum bikaç haftan kaldı diyorum. Genelde 13te bitiyor derler. İnşallah seninde öyle oluruzun uzun yazdığın için çok teşekkür ederim, bir nebze iyi geliyor benimle aynı şeyleri yaşayıp atlatan birilerinin olduğunu okumakinşallah atlatacağız bugün yine seruma gideceğim olmazsa her hafta veya haftada 2 defa yapsın belki rahatlatır gerçekten. inan çok korkuyorum başıma bişey gelir bayılır kalırım diye. bebeğim için de korkuyorum ama ilk aylarda depolardan beslendiğini bilmek rahatlatıyor. herkes 3.ayda daha iyi olur diyor günleri saatleri sayıyorum. psikolojim bozuldu, midem çok bulanınca ağlıyorum bazen ağlamaktan kusuyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun
Glütensiz paketli gıdalar var dene istersen. Şu bulantı dönemi bitene kadar. Sonra kendine güzel bakarsınbir de bende çölyak da var (glutensiz beslenmek zorundayım) bu durum da beni çok zorluyor. herşeyi yiyemiyorum.
ohhh çok sevindim inşallah benim de öyle olur inşallah, geçtiğini düşününce bile mutluluktan gözlerim doluyor inanır mısınŞu anda 12+5im. dün ve bugün bulantılarım bariz azaldı. Bence seninde maksimum bikaç haftan kaldı diyorum. Genelde 13te bitiyor derler. İnşallah seninde öyle olur
ilaç kullandın mı hiçŞu anda 12+5im. dün ve bugün bulantılarım bariz azaldı. Bence seninde maksimum bikaç haftan kaldı diyorum. Genelde 13te bitiyor derler. İnşallah seninde öyle olur
sıvılar bile kusturuyorAcile gidin. Ve meyve suyu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?