• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım cinsel ilişki esnasında penisi karnımda hissediyorum

yasemin_arya58

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
3
0
6
Ankara
arkadaşlar lütfen yardım..evleneli 3 hafta oldu 4 yada 5 kere denedik ama penisin ucu giriyo ilerledikçe sanki önünde duvar var ibi olmuyo çok ağrıyo.bi kere sonuna kadar girdi ama penisi karnımda hissediyorum ve ilişki esnasında idrarım ve gaz çıkarma hissim oluyo zevk almıyorum anlamadım ya lütn yardım edinnnn

canım kdn doğumda staj yapmıstım ben. ilk önce bir muayene olmaya git eğer sorun yoksa psikolojık destek alman gerekecek. gaz olayına gelınce zamanla vajınan normal açıklıga geldikçe düzelecek

canım kdn doğumda staj yapmıstım ben. ilk önce bir muayene olmaya git eğer sorun yoksa psikolojık destek alman gerekecek. gaz olayına gelınce zamanla vajınan normal açıklıga geldikçe düzelecek
canım her denediğimizde sanki yeniden kapanmış gibi bu psikolojik değil ya fazla fazla agrıyo mantar sebep olurmu cinsel ilişkiye girememede

:26:

o zaman mantar ilacını kullanacaksın ama kadın dogumcunun yazdıgını kullan sonrada özel bölgen için temizleme jeller var uni intimade var mesela cok iyi. ondan kullanabilirsin. düzenli günlük kullan.

Back