Çekmecenin bulunduğu dolap ahşapsa ağacından olabilir mi acaba :26: Mesela benim şuan kullandığım gardrop demonte ucuz diye almıştım (hammaddesi sunta) çekmecesine koyduğum çamaşırlar bir tuhaf kokuyorKokudan çok rahatsız oluyorsan sabun ambalajı filan koysan yada kullanılmamış kuru sabun koysan nasıl olur acaba :26:
evinde rutubet mi var? küf kokuyordur. aynı sorun bende de var. iç çamaşırı normal kıyafer... yıkıyorum ütülüyorum 2 gün içinde koku sarıyor. 1 hafta beklese yeşilimsi renk oluşuyor kıyafetlerde. benim evim rutubetli ama çözümü hala bulamadım. sürekli odaları havalandırıyorum
evet bende ilk defa böyle bişeylekarşılaştığım için çok sinir oluyorum birtek o yastık kılıfları ve çarşaflarda oluyor annamadım gitti herşeyi denicemönerilere açığım bunu tek yaşayan benmiyim ühüüü
arkadaslar ben de size bir soru sorabilir miyim? Hangi deterjanı kullanırsam kullanayım ya da yumusatıcıyı benim çamaşırlarım hiç kokmuyor(( nerede hata yapıyorum ?
çamaşırlarının mutlaka kokması lazım yumuşatıcı kullanıyorsan şayet,ekstra olanlardan kullan ,acaba yalnış göze mi döküyorsun ,deterjan gözüne filan döküyorsan şayet son suyuna almaz baştaki suya alır ve yıkana yıkana koku kalmaz ..yumuşatıcı gözüne koyman lazım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?