Lütfen yardım!Bulaşık makinesi parlatıcısı

minikkalbim

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2013
1.876
797
323
İstanbul
Kızlar annemin bulaşık makinesini çalıştıracaktım bugün parlatıcı ışığı yanıyordu. dolaptaki parlatıcı gözüme çarptı aslında pek kullanmam ama bi anda aldım doldurdum sonra bi baktım ki tarihi geçmiş onu geri boşaltabilir miyim acaba bi yöntemi var mı.anneme söyledim yeni almış hatta eskiyi atmayı unutmuş bende yeni dururken nasıl onu aldım çok moralim bozuldu. Kızlar nolur Bi akıl verin ne yapabilirim

Üstüne su koyarak bosaltabilirsin. Ama boşaltmasan da bir şey olmaz.

Bulaşıklara bulaşır diye korktunuz sanırım tarihi geçtiği için çalıştırın bitirince makina tekrar çalıştırın yada durulatin.

Bulaşıklara bulaşır diye korktunuz sanırım tarihi geçtiği için çalıştırın bitirince makina tekrar çalıştırın yada durulatin.
Annem zaten pek kullamıyor makinayı amann elimde yıkarım ona sudan geçirip koyana kadar diyor bende varken makina elinde uğraşmasın istiyorum sık sık çalıştırsın da çabuk bitsin bari

Annem zaten pek kullamıyor makinayı amann elimde yıkarım ona sudan geçirip koyana kadar diyor bende varken makina elinde uğraşmasın istiyorum sık sık çalıştırsın da çabuk bitsin bari
Anneler hep öyle :) aynen çalıştırsın sık biter sirkede dökünce bişey olmaz inşallah.

Bulaşık makinasi parlatıcısı çok zararlı. .Keşke kullanmasanız.
Senelerdir makina için ne tuz ne parlatıcı kullanmam.
Zaten deterjanlarda bu özellikler var bir de onları kullanarak kendimizi zehirlemeyelim.

Makineyi acile kaldırıp midesini mi yıkatsanız :confused: Birşey olmaz endişe etmeyin. Ha illa endişe edeceğim diyorsanız da bulaşıkları yıkamalardan sonra bir çalkalatıp yerleştiriverirsiniz olur biter. Sirke yorumlarına katılıyorum. +1

Parlatıcı gözüne sirke, tuz bölümüne de doğal tuzlardan alabilirsiniz vegan olanlardan. Zaten deterjanlar kimyasal ne gerek var? Hatta deterjanı da vegan olanlardan alın, ben 2ye bölüyorum üstüne de 5 10 damla limon uçucu yağı damlatıyorum ohhh miss. Hem ekonomi hem sağlık, daha ne olsun.

Back
X