- Konu Sahibi minikkalbim
-
Söküecek Bi yer göremedim üstten sirke koymayı deneyeyim o zamanAman ne olacak ya birazda onunla kullanın sirke doldurarak boşaltabilirsin. Sökülebilen bişey olsa sökerdin herhalde
Makina bozulur diye düşünmedim de yani hep kimyasal zaten deterjanlar yeterince zararlı bir de tarihi geçmiş olunca daha fazla zararlı mı olur kiHicbisey olmaz dert etme etkisini azaltir o kdar bozmaz makineyi :) tasa ettigin seye bak kuzu
KayNar su icinde ne vR ne yok öldurur zaten defalarca duruluyorMakina bozulur diye düşünmedim de yani hep kimyasal zaten deterjanlar yeterince zararlı bir de tarihi geçmiş olunca daha fazla zararlı mı olur ki
Annem zaten pek kullamıyor makinayı amann elimde yıkarım ona sudan geçirip koyana kadar diyor bende varken makina elinde uğraşmasın istiyorum sık sık çalıştırsın da çabuk bitsin bariBulaşıklara bulaşır diye korktunuz sanırım tarihi geçtiği için çalıştırın bitirince makina tekrar çalıştırın yada durulatin.
Anneler hep öyle :) aynen çalıştırsın sık biter sirkede dökünce bişey olmaz inşallah.Annem zaten pek kullamıyor makinayı amann elimde yıkarım ona sudan geçirip koyana kadar diyor bende varken makina elinde uğraşmasın istiyorum sık sık çalıştırsın da çabuk bitsin bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?