- 16 Ağustos 2019
- 101
- 31
- 28
- 32
- Konu Sahibi umutsuz1256
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetiniz düzenli mikizlar merhaba adetim biter bitmez ovulasyom testine basladim ama 3 gundur ayni sekilde pozitif cikiyor bunu yasayan varmi resmini yukluyorum lutfen yorumlarmisiniz![]()
30-35 arasi canimAdetiniz düzenli mi
Hormonel bi sorun olabilir o zaman LH yüksekliği Pcos falan30-35 arasi canim
canim hormon testlerim normal çikmisti evlendigim ilk ay baktirmistim adetin ucuncu gunu gittim ultrason ve hormon testi yapti doktor hersey normal dediHormonel bi sorun olabilir o zaman LH yüksekliği Pcos falan
canim benim normal cikmisti hormon ve ultrason adetime 2 gun kala ovulasyon testi yine koyu cizgi cikmisti adet gunumde yaptim silik cikti adet gunu yaptigimi ekliyorumCanim benim de boyleydi surekli poziitfti ama seninki benim yaptigimdan cok daha koyu benimkinin sebebi yumurtlama sorunum vardi pcoyum
Canim benimde boyleydi lh dusmustu ama pco oldugumdan hic pik gorup sonraki gune siliklestigini goremedim cok takip ettim burda arkadaslari once silik sonra pik yapmis sonraki gun yine silik pik yaptigi gun cok belliydi ama benim durmadan koyuyudu busekildeydi sonrakiler de oyle olunca attim ama dedigim gibi senin cok daha koyu benim adete kadar boyleydicanim benim normal cikmisti hormon ve ultrason adetime 2 gun kala ovulasyon testi yine koyu cizgi cikmisti adet gunumde yaptim silik cikti adet gunu yaptigimi ekliyorum
evet canim senin hep ayni tonda pco mu var sendr yani kafam cok karisti suanda biraksammi testleri bilemedim adet sonrasi hemen yumurtlama olurmuki anlam veremedim adet sonrasi ilk iki gunude atiyorimCanim benimde boyleydi lh dusmustu ama pco oldugumdan hic pik gorup sonraki gune siliklestigini goremedim cok takip ettim burda arkadaslari once silik sonra pik yapmis sonraki gun yine silik pik yaptigi gun cok belliydi ama benim durmadan koyuyudu busekildeydi sonrakiler de oyle olunca attim ama dedigim gibi senin cok daha koyu benim adete kadar boyleydi
Canim bence sen devam et bakalim bu sekilde olmayq devammi edecek yoksa siliklesicek mi yine de bilirsin kendi durumunu bence benim pco vardi yumurtalikta tembellik vardi yumurtlama yoktuevet canim senin hep ayni tonda pco mu var sendr yani kafam cok karisti suanda biraksammi testleri bilemedim adet sonrasi hemen yumurtlama olurmuki anlam veremedim adet sonrasi ilk iki gunude atiyorim
Yumurtlama ovu testinde pik yaptiktan sonra diger gun siliklesir yumurtlamis olursun gunlerce pik olmazevet canim senin hep ayni tonda pco mu var sendr yani kafam cok karisti suanda biraksammi testleri bilemedim adet sonrasi hemen yumurtlama olurmuki anlam veremedim adet sonrasi ilk iki gunude atiyorim
canim bunlari hangi testle öğrendin peki hormon testiylemi ?Canim bence sen devam et bakalim bu sekilde olmayq devammi edecek yoksa siliklesicek mi yine de bilirsin kendi durumunu bence benim pco vardi yumurtalikta tembellik vardi yumurtlama yoktu
Canim benim lh 24 du fsh 10.53 tu bu testleri tuttugum ay alttan muayene oldum ve kistciklerle yumurtam dolmusti ikiside pco dedi doktor klomenle olmadi 3 4 ay bekledim baska doktora gittim bu surede aslan pencesi ictim o doktrda tahlil aldi ve fsh 6 lh 9du o da degerlerimin normal oldugunu ama yumurtaliklarimi ultrasonda bile goremedi cok zayif tembel dedi yumurtalarin klomen dozunu fazla verdi o sekilde hamile kaldimcanim bunlari hangi testle öğrendin peki hormon testiylemi ?
Olur canm neden olmasn yumurtalama oluyo ne güzel bu günleri ve sonraki 3 günü değerlendir. Test yapmayı bırakma siliklesmesi lazm ki çatlama gününü yakalayabilesin. O yüzden hergün devam ovulasyon testine. Yapıp at burdan bizi de etiketle bakalmevet canim senin hep ayni tonda pco mu var sendr yani kafam cok karisti suanda biraksammi testleri bilemedim adet sonrasi hemen yumurtlama olurmuki anlam veremedim adet sonrasi ilk iki gunude atiyorim
Adetiniz kaç gün sürdü ?evet canim senin hep ayni tonda pco mu var sendr yani kafam cok karisti suanda biraksammi testleri bilemedim adet sonrasi hemen yumurtlama olurmuki anlam veremedim adet sonrasi ilk iki gunude atiyorim
canim adetim 5 gun surdu ama diğer adetletime nazaran cok fazla kanamali olduAdetiniz kaç gün sürdü ?
ben öyle yapacağim bir kac gun daha deneyeceğim siliklesmesse doktora gideceğim tekrarOlur canm neden olmasn yumurtalama oluyo ne güzel bu günleri ve sonraki 3 günü değerlendir. Test yapmayı bırakma siliklesmesi lazm ki çatlama gününü yakalayabilesin. O yüzden hergün devam ovulasyon testine. Yapıp at burdan bizi de etiketle bakalm
canim ben alttan muayanede oldum bi sorun yok dendi hafif bir enfeksiyonun var dedi fitil vardi pco olsaydim alttan muaynede görunurdu diye dusunuyorum sence ?Canim benim lh 24 du fsh 10.53 tu bu testleri tuttugum ay alttan muayene oldum ve kistciklerle yumurtam dolmusti ikiside pco dedi doktor klomenle olmadi 3 4 ay bekledim baska doktora gittim bu surede aslan pencesi ictim o doktrda tahlil aldi ve fsh 6 lh 9du o da degerlerimin normal oldugunu ama yumurtaliklarimi ultrasonda bile goremedi cok zayif tembel dedi yumurtalarin klomen dozunu fazla verdi o sekilde hamile kaldim