Benim cnm 3gun taze trasferMerhaba arkadaşlar 3 gün önce apo oldum bugün aradıklarında 2 tane 3 gün embriyosu kaldığını söylediler dondurmuşlar. İyi kalitede olana 5 güne ulaştırırdık ama arkada embriyon yok o yüzden işimizi şansa bırakmamak için 3 günde dondurduklarını söylediler.biri iyi kalitede 7 hücreli olduğunu söylediler ikincisini ise orta kalitede olduğunu söylediler hatta orta kalitede olanı kompak yapıyor dediler o da şu demekmiş ki gününden daha ileride gösteriyormuş kendini onu pek anlamadım açıkçası gelince anlatacağım dedi embriyolog.
Ben en azından bir tanesinin bari 5 güne ulaşacağını düşünüyordum biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası 3 gün embriyosu tutan var mı aranızda bana yardımcı olabilir misiniz bilgi verebilir misiniz çok tedirgin ve stresliyim şu anda
Tuttu mu peki senin transferin canım hayırlı olsun bu aradaBenim cnm 3gun taze trasfer
Burada artık devreye Rabbim giriyor galiba dua giriyor kısmet Kader giriyor galiba dua etmekten başka çaremiz kalmadı ama ileri yaşta 3 gün embriyosu yapılıyormuş galiba benim yaşımda 40 belki o yüzdenCanım 3-5 gün a-b-c kalite inan önemli değil. Titan bir şekilde tutuyor
Yumurta sayısı fazla olunca 5. Güne bekleniyor. Mutlaka olerleyenler oluyor. Ama yumurta azsa riske girmek istenmiyor. Çünkü doğal alanda daha iyi ilerleyebilirmisBurada artık devreye Rabbim giriyor galiba dua giriyor kısmet Kader giriyor galiba dua etmekten başka çaremiz kalmadı ama ileri yaşta 3 gün embriyosu yapılıyormuş galiba benim yaşımda 40 belki o yüzden
Doktor da öyle dedi zaten arkada bekleyen yumurtanın olmadığı için riske atmak istemedik belki 5 güne kadar gidebilirdi ama başka yumurtan yok risk atmayalım diye dondurduk dedi birisi dedi çok iyi kalitede dedi 7 hücreliymiş diğeri orta kalitedeymiş bilmiyorum artık Rabbim biliyorYumurta sayısı fazla olunca 5. Güne bekleniyor. Mutlaka olerleyenler oluyor. Ama yumurta azsa riske girmek istenmiyor. Çünkü doğal alanda daha iyi ilerleyebilirmis
Çift transfer mi olacak ?Doktor da öyle dedi zaten arkada bekleyen yumurtanın olmadığı için riske atmak istemedik belki 5 güne kadar gidebilirdi ama başka yumurtan yok risk atmayalım diye dondurduk dedi birisi dedi çok iyi kalitede dedi 7 hücreliymiş diğeri orta kalitedeymiş bilmiyorum artık Rabbim biliyor
Evet öyle dedi doktor yaştan dolayı. Arkasında başka embriyo yok ilk ve son şansim. İnşallah gerek kalmaz altın yumurta olur cnm. Sen şuan ne durumdasinÇift transfer mi olacak ?
Canım nasılsın Nisan transfer grubundaydın dmi?Çift transfer mi olacak ?
Geriden gelen orta kalite 3. Gün embriyom tuttu ve tek embriyomdu üstelik. Ben de endişelenmiştim geriden geliyormuş üstelik diye doktorum o zaman "en iyi laboratuvar anne rahmidir. Senin rahmin onu iyileştirir büyütür dert etme demişti." Ve dediği gibi de oldu. Yani 3ü 5 i yok dert etmeyin.Merhaba arkadaşlar 3 gün önce apo oldum bugün aradıklarında 2 tane 3 gün embriyosu kaldığını söylediler dondurmuşlar. İyi kalitede olana 5 güne ulaştırırdık ama arkada embriyon yok o yüzden işimizi şansa bırakmamak için 3 günde dondurduklarını söylediler.biri iyi kalitede 7 hücreli olduğunu söylediler ikincisini ise orta kalitede olduğunu söylediler hatta orta kalitede olanı kompak yapıyor dediler o da şu demekmiş ki gününden daha ileride gösteriyormuş kendini onu pek anlamadım açıkçası gelince anlatacağım dedi embriyolog.
Ben en azından bir tanesinin bari 5 güne ulaşacağını düşünüyordum biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası 3 gün embriyosu tutan var mı aranızda bana yardımcı olabilir misiniz bilgi verebilir misiniz çok tedirgin ve stresliyim şu anda
Bende 38 yaşındayım canım.Evet öyle dedi doktor yaştan dolayı. Arkasında başka embriyo yok ilk ve son şansim. İnşallah gerek kalmaz altın yumurta olur cnm. Sen şuan ne durumdasin
Evet canım. Ondan sonra bir kez daha transfer oldum tutmadı. 3 oldu negatidim.Canım nasılsın Nisan transfer grubundaydın dmi?
Sevindim canım senin adına. Sağlıcakla kucağına al.Geriden gelen orta kalite 3. Gün embriyom tuttu ve tek embriyomdu üstelik. Ben de endişelenmiştim geriden geliyormuş üstelik diye doktorum o zaman "en iyi laboratuvar anne rahmidir. Senin rahmin onu iyileştirir büyütür dert etme demişti." Ve dediği gibi de oldu. Yani 3ü 5 i yok dert etmeyin.
Teşekkür ederim, büyüdü bile 5buçuk yaşında üstüne doğal gelen 2. de oldu 3 yaşındaSevindim canım senin adına. Sağlıcakla kucağına al.
Benim ilk transfer.amaa yaş faktörü olunca yumurtalar kalitesiz oluyo işte hiç embriyo kalmaz diye korktum acikcasuEvet canım. Ondan sonra bir kez daha transfer oldum tutmadı. 3 oldu negatidim.
Sen ne yaptın ?
Ne güzel ya rabbim bağışlasın bebelerini inşallah. Bize de dua et cnm emeklerimizin karşılığını alalım rabbim yardımcımız olsun. Senin tüp bebegin kaçıncı gün embriyosuydu cnmTeşekkür ederim, büyüdü bile 5buçuk yaşında üstüne doğal gelen 2. de oldu 3 yaşındaİsteyen herkese nasip etsin Allahım
Embryon var mı başka sebebini soyledı mı doktorun? İyiyim bende hamıleyım sıcaklar falan uğraşıyorum insallah en kısa zamanda doğru anda sana olsunEvet canım. Ondan sonra bir kez daha transfer oldum tutmadı. 3 oldu negatidim.
Sen ne yaptın ?