Lütfen yardııımmmm

brvnnnnn

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2022
210
33
25
Merhaba kızlar, öncelikle depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına sabır yaralılara da şifa diliyorum. Şimdi benim telefonumda sağlık uygulaması var ama anlamadığım bir konu var şimdi ben 28 günde bir adet oluyorum her ay düzenli olarak yani bunu o uygulamaya da kaydettim ve doğurganlığı da kaydettim ki anlayabiliyim hamile oldugumu diye fakat çözemediğim bişey var ben şimdi adetten 6 gün sonra o doğurganlık dönemi geliyor ve 6 günde sürüyor, şimdi eşimle çocuk düşünüyoruz korunmuyoruz su sıralar özellikle o doğurganlık döneminde hemen hemen hergün yapıyoruz ki ihtimal yüksek olsun diye, internetten araştırdığımda ise yumurtlamaya 2 3 gün kala hamilelik ihtimali daha çok olduğunu görüyorum şimdi benim burdan anladığım sanırım doğurganlık döneminden 2 3 gün öncesi mi yani yumurtlama günü yoksa o doğurganlık günleri mi yumurtlama günleri? Biraz karışık yazdım ama inşallah anlayabilirsiniz lütfen cevaplarınızı bekliyorum❤️

Pamuğum, neden bu toplara giriyorsun
Ovülasyon testi yap, yumurtladığın ve çatlama olduğu günü bile sana günü gününe versin

Ama kabataslak hesaplarsam, eğer adetin çok çok düzenliyse bir sonraki adet gününden geriye say, tam 14. Gün senin çatlaman oluyor .

Örneğin;

Sonraki adet olacağın tarih 16 Mart olsun. Sen 1 mart yumurtlama, 2 martta da çatlama yaşarsın. Genel ve düzenli adet gören kadınlarda böyledir

Merhaba kızlar, öncelikle depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına sabır yaralılara da şifa diliyorum. Şimdi benim telefonumda sağlık uygulaması var ama anlamadığım bir konu var şimdi ben 28 günde bir adet oluyorum her ay düzenli olarak yani bunu o uygulamaya da kaydettim ve doğurganlığı da kaydettim ki anlayabiliyim hamile oldugumu diye fakat çözemediğim bişey var ben şimdi adetten 6 gün sonra o doğurganlık dönemi geliyor ve 6 günde sürüyor, şimdi eşimle çocuk düşünüyoruz korunmuyoruz su sıralar özellikle o doğurganlık döneminde hemen hemen hergün yapıyoruz ki ihtimal yüksek olsun diye, internetten araştırdığımda ise yumurtlamaya 2 3 gün kala hamilelik ihtimali daha çok olduğunu görüyorum şimdi benim burdan anladığım sanırım doğurganlık döneminden 2 3 gün öncesi mi yani yumurtlama günü yoksa o doğurganlık günleri mi yumurtlama günleri? Biraz karışık yazdım ama inşallah anlayabilirsiniz lütfen cevaplarınızı bekliyorum❤️
Ben meet you uygulamasıni kullanıyorum bu ay ovulasyon testi de yaptım günü güne tuttu tavsiye ederim

Ama kabataslak hesaplarsam, eğer adetin çok çok düzenliyse bir sonraki adet gününden geriye say, tam 14. Gün senin çatlaman oluyor .

Örneğin;

Sonraki adet olacağın tarih 16 Mart olsun. Sen 1 mart yumurtlama, 2 martta da çatlama yaşarsın. Genel ve düzenli adet gören kadınlarda böyledir
Şimdi adetimin bitiş günü kırmızı olan yer ve doğurganlık başladığı gün de soldan mavi renk başlayan yer. Yani benim demek ki bildiğim ama yanlış bildiğim şey bu doğurganlık döneminde hamilelik ihtimali çok olduğu zaman değilmiş.

Eklentiler

• 122B7598-E1D6-45E9-870D-F9BE9A8CD54D.png
    122B7598-E1D6-45E9-870D-F9BE9A8CD54D.png
    109,4 KB · Görüntüleme: 28
  • F39673A9-F01D-4B47-BA85-61E5C84C74A1.png
    F39673A9-F01D-4B47-BA85-61E5C84C74A1.png
    126,6 KB · Görüntüleme: 26
Bundan anlamadım balım bana tarih verir misin
Ayrıca bende 10 ayrı uygulama vardı, psikopat oldum artık anne olucam diye. :KK43: neyse 10 uygulama vardı ve 10 tanesinde de ayrı yumurtlama günü gösteriyordu, resmen şaka

Bundan anlamadım balım bana tarih verir misin
Ayrıca bende 10 ayrı uygulama vardı, psikopat oldum artık anne olucam diye. :KK43: neyse 10 uygulama vardı ve 10 tanesinde de ayrı yumurtlama günü gösteriyordu, resmen şaka
Yani canım şimdi ben Aralık ayının 28'inde adet oldum 5 gün sürüyor 8 Ocak da doğurganlık dönemi geldi doğurganlık dönemim de 6 gün sürüyor daha sonra 26 Ocak da adet oldum oda 5 gün sürdü ve doğurganlık dönemim de 5 subat da oldu ve bu ay da gelecek adetim de 23 yada 24 şubatta olucak eğer ki hamile kalmazsam tabiki😊 yani sana son 2 ayımın tarihini verdim sana zahmet hesaplar mısın aşk

Ayrıca bende 10 ayrı uygulama vardı, psikopat oldum artık anne olucam diye. :KK43:
Yani ben aslında 1 senelik evliyim vajinismustum Ocak ayının başında kurtuldum 1 bucuk aydır cinsel hayatım var ve çok iyi sadece akıntım var birde ara ara idrar yolu enfeksiyonu oluyorum bir yandan şüphe ediyorum bunlar acaba hamileliği engeller mi diye, bide onun dışında çok şükür bi hastalığım yada yumurtalarım da sıkıntı flan oldugunu zannetmiyorum sadece biraz aslında aceleciyim hani yumurtlama gününde ilişkiye girince direk sanki hamile kalıcağımı düşünüyorum ondan sormak istedim bu yumurtlamaları yanlış mı biliyorum acaba diye

X