• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olun

hurrem1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
262
3
46
İstanbul
Arkadaşlar merhaba;

ben beş yıllık evliyim. dört aydır korunmuyorum. en son 22 ağustosta adet oldum. eylül ayınında 23 gibi adet olmayı bekliyordum. fakat 11 gün geçti olmadım bende sadece ara ara bel ve kasık ağrısı oluyor. 2 gün önce doktora gittim kan testi yaptırdım. değerim 1,2 çıktı. ultrasonla baktı doktor gebe değilsin dedi değerin 5 olması gerekiyor dedi. bana rahmin kalınlaşmış her an olabilirsin dedi ve söktürücü verdi adı tarlusal. 2 gündür içiyorum ama ağrılarım devam ediyor. testlerde geç çıkma olasılığı varmıdır. böyle bişey duyan varmı bana yardımcı olur musunuz.

teşekkürler.

:31::43::74:

arkadaşlar merhaba;

ben beş yıllık evliyim. Dört aydır korunmuyorum. En son 22 ağustosta adet oldum. Eylül ayınında 23 gibi adet olmayı bekliyordum. Fakat 11 gün geçti olmadım bende sadece ara ara bel ve kasık ağrısı oluyor. 2 gün önce doktora gittim kan testi yaptırdım. Değerim 1,2 çıktı. Ultrasonla baktı doktor gebe değilsin dedi değerin 5 olması gerekiyor dedi. Bana rahmin kalınlaşmış her an olabilirsin dedi ve söktürücü verdi adı tarlusal. 2 gündür içiyorum ama ağrılarım devam ediyor. Testlerde geç çıkma olasılığı varmıdır. Böyle bişey duyan varmı bana yardımcı olur musunuz.

Teşekkürler.

:52: :53: Yardımcı olacak kimse yok mu

Arkadaşlar merhaba;

ben beş yıllık evliyim. dört aydır korunmuyorum. en son 22 ağustosta adet oldum. eylül ayınında 23 gibi adet olmayı bekliyordum. fakat 11 gün geçti olmadım bende sadece ara ara bel ve kasık ağrısı oluyor. 2 gün önce doktora gittim kan testi yaptırdım. değerim 1,2 çıktı. ultrasonla baktı doktor gebe değilsin dedi değerin 5 olması gerekiyor dedi. bana rahmin kalınlaşmış her an olabilirsin dedi ve söktürücü verdi adı tarlusal. 2 gündür içiyorum ama ağrılarım devam ediyor. testlerde geç çıkma olasılığı varmıdır. böyle bişey duyan varmı bana yardımcı olur musunuz.

teşekkürler.

Tesadüfen gördüm konunu canım. Ne alemdesin? Adet olabildin mi?

cnm 11 gün gecikmissen testlerde çıkardı ben geçikmeden ögrendim bebegimi ayrıca tarlusalı bnde çok kullandım adet söktürücü o 6 günn kullanıyorsun en geç 1 hafta yada 10ngünde gelio çok sancılı geçio ama adet inş kalırsın sıkma canını

cnm 11 gün gecikmissen testlerde çıkardı ben geçikmeden ögrendim bebegimi ayrıca tarlusalı bnde çok kullandım adet söktürücü o 6 günn kullanıyorsun en geç 1 hafta yada 10ngünde gelio çok sancılı geçio ama adet inş kalırsın sıkma canını

Valla canım bu olay kişiye gore degısıyor benım son adet tarıhım 26 agustos adetım 1 hafta gectı kan testı yaptırdım cıkmadı doktor tarlusal verdı kullandım ama adet olamadım tekrar gıttım doktora kan tahlılı yapıldı ve hamıle oldugumu ogrendım aslında duzenli adet olurdum ama yumurtlama gec olusmus ve tarlusal kullanırken gebe kaldım zaten hamılr kalmayı kolaylastırıyormus bu hap

Valla canım bu olay kişiye gore degısıyor benım son adet tarıhım 26 agustos adetım 1 hafta gectı kan testı yaptırdım cıkmadı doktor tarlusal verdı kullandım ama adet olamadım tekrar gıttım doktora kan tahlılı yapıldı ve hamıle oldugumu ogrendım aslında duzenli adet olurdum ama yumurtlama gec olusmus ve tarlusal kullanırken gebe kaldım zaten hamılr kalmayı kolaylastırıyormus bu hap

kızlar hastalandım canım bende senin durumunda olmaktan çok kortum bebeğin nasıl yan etkisi olmuyordue umarım bebeğine. gözün aydın bu arada allah bana ve isteyen herkese nasip etsin. hamile kalmayı nasıl kolaylaştırıyor merak ettim.

:nazar:

hamile kalmayı kolaylaştırdıgını bilmiyordum cnm inş sag salim alırsın kucagına bebisini:49:

Back
X