• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin kızlar, çok ihtiyacım var :(:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi desga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

desga

Ziyaretçi
merhaba kızlar bu benim açtığım ilk konum biliyorum ama gerçekten cevaplara ihtiyacım var :( 2 aylık evliyim eşimle ilk ilişkiye girmemizde bi sorunla karşılaşmadık ancak ilk ilişkilerimde ciddi bir yanma ve derin bir acı hissediyordum bu acı nispeten geçmesine rağmen yinede cinsellikten beklediğim gerçekleşmedi hiçbir şekilde zevk almıyorum ve nasıl söylesem biraz daha derin olduğunda garip bi h,is duyuyorum sanki içimde bir organ garip bi dokunmayla temas etmiş gibi ama zerre zevk almıyorum. eşim oldukça anlayışlı dawranıyor ancak ebn yinede üzülüyorum duygusal anlamda yıpranıyorum. sizce bu acı hissi ve zevk almama duygusu geçer mi yada bende bir sorun olabilir mi? şimdiden çok teşekkür ederim sağolun...

zamanla geçer merak etme..çoğu insan ilk zamanlar bunları yaşamıştır.kafana takma

daha çok yeni evlisiniz cnm zamanla birbirinize hem tensel , hem ruhen alışıcak ve uyumu kolaylıkla sağlıcaksınız merak etme a.s.

kuzenim beklediğim gibi zevkli bişi değilmiş demişti 2 haftanın sonunda. geçenlerde sordum. ağzı kulaklarındaydı. ilk zamanlar öyleydi o şimdi karıştırma dedi :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile ilahi rumiza çok güldüm çok güzel açıklamışsın.

Sizin o an beyninizde neler düşündüğünüze bağlı.Eğer beklediğinizi almak istiyorsanız relax olun ve sadece o anının tadını çıkarın:delphin:
Ama yok kafanızda türlü türlü senaryolar çizerseniz işte böyle umduğunuzu bulamazsınız:1ninca:

ilk aylarda oluyor canım hatta ben 6 aya kadar hiç zevk alamamıştım acıdan :kedi:

ya çok teşekkür ederim nasıl mutlu ettiniz beni anlatamam çok sağolun bayanlar:) kadın olmak böyle işte duyarlılık değil mi?:) tekrar sağolun :):)

cok sağolun kızlar cok rahatlatınız mutlu etiniz beni :):) ilginiz için sağolun:):)

hehee bende yaşamıstım bunları ama artık iyiyiz çok şükür:dance: kasmakla alakalı bu durum bence kasma cnm kafanı rahatlatırsan atarsın bunu :teselli:

Ya ben gozlerımı kapatıorum sadece masmawı okyanusları bımıorum transamı gecıom nedır bende oledımmmmm ama goslerımı kapadıktan sona ne bılım o anı yasarken ıyı oluooo

merhaba kızlar bu benim açtığım ilk konum biliyorum ama gerçekten cevaplara ihtiyacım var :( 2 aylık evliyim eşimle ilk ilişkiye girmemizde bi sorunla karşılaşmadık ancak ilk ilişkilerimde ciddi bir yanma ve derin bir acı hissediyordum bu acı nispeten geçmesine rağmen yinede cinsellikten beklediğim gerçekleşmedi hiçbir şekilde zevk almıyorum ve nasıl söylesem biraz daha derin olduğunda garip bi h,is duyuyorum sanki içimde bir organ garip bi dokunmayla temas etmiş gibi ama zerre zevk almıyorum. eşim oldukça anlayışlı dawranıyor ancak ebn yinede üzülüyorum duygusal anlamda yıpranıyorum. sizce bu acı hissi ve zevk almama duygusu geçer mi yada bende bir sorun olabilir mi? şimdiden çok teşekkür ederim sağolun...

Canım bence bii doktora git göbeğinin alt tarafında bi yerde baskı oluyomuş gibi bi ağrı mı bu?Bende aynı şikayetlerle gittim akıntımda vardı.Rahimde yara çıktı korkma çok kolay bi operasyon ama her kadın yılda 1 kez jinekoloğa gitmeli sende ihmal etme

canım zamanla geçermi bilmiyorum ama ben 2 yıllık evliyim halen penisin vajinama ilk girişinde sadece ilk girişinde yanma ve acı yaşıyorum çogu zaman zevk alıyorum ama hiç boşalmadım npl uzmanına gittim tedavi amaçlı oda bana parmak çalışması dedi maalesef yapamadım çünkü parmak sokmaktan çok korktum sıkı sık pelvis kaslarımı çalıştırıyorum en azından bu işlem zevk almamı sağlıyor ama ya eşimden yada benden kaynaklı bir boşalmama sorunum var.daha çok yenisin zamanla zevk alırsın ama hiç geçmeyedebilir çünkü her penis her vajinayla uyumlu olmuyor baktınki 5 6 ay oldu halen geçmiyor o zaman bir jinekologa gidersin ben gittim bana sadece vajinan çok dar ve esneme payı az bundan dolayı girişinde yanma acı normal dedi ama boşalmak psikolojik bir olay dedi allah yardımcın olsun buda zor bir durum:teselli:

bence bı doktora gıt. belkı ıdrar yollarında bı şey vardır. yanma dönem dönem bendede oluyo.( 7 yıllık evlıyim) bide şey dene dıcemama neyse, doktora gıt mutlaka.....

pptya87 sana aynen katılıyorum...bende senin yaşadığını aynen yaşıyorum ben 4yıllık evliyim halen aynıyım girişte acı yanma.... sonradan hoşuma gidiyor ama asla boşalamıyorum... bende zevk almasamda numara yapıyorum eşime başka çaresi yok çünkü o çok uğraşıyor ben zevk alıp boşalayım diye ama... olmuyor olmuyor ... napalım çaresi yok... Allah yardımcımız olsun her konuda...sevgiler bol şanslar ;)

tedbir amaçlı olarak yine de bir doktora görünsen iyi olur bence..

canım benimde ilk 3 ay aynı şeyler oldu ama şimdi çok şükür geçti bence bunu takınyı yapma k.i.b:teselli::teselli::1hug:

bence bı doktora gıt. belkı ıdrar yollarında bı şey vardır. yanma dönem dönem bendede oluyo.( 7 yıllık evlıyim) bide şey dene dıcemama neyse, doktora gıt mutlaka.....

ayy ne dene dicektinn çooookk merak ettttimmmmmmmmmmmmmmmmmmafoldumben

canım yanma varsa ve yanmanın yanında akıntı da oluyorsa enfeksiyon da olabilir bi ilaç verirler geçer. ama bir şey daha demişsin sanki bi organıma değiyor diye. ben de aynı şeyi hissetmiştim doktor zayıf olduğum için yumurtalıklarıma değebileceğini söylemişti

Canım bence bii doktora git göbeğinin alt tarafında bi yerde baskı oluyomuş gibi bi ağrı mı bu?Bende aynı şikayetlerle gittim akıntımda vardı.Rahimde yara çıktı korkma çok kolay bi operasyon ama her kadın yılda 1 kez jinekoloğa gitmeli sende ihmal etme

canım onun gibi bir ağrı evet yani nasıl anlatsam...cok ilginç bi his ya idrar keseme baskı yapıyo gibi sanki tam olarak ağrı sayılır mı bilmiorum :(

Back