- Konu Sahibi Miamitakami
Gittim özellikle de sordum ne kadar kullanmalıyım diye sorun yok kullan dedi dün itibariyle bıraktım çünkü hic bi yarari yokDoktora gittiniz mi? Travazol krem o kadar uzun süre kullanılmıyor diye biliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittim özellikle de sordum ne kadar kullanmalıyım diye sorun yok kullan dedi dün itibariyle bıraktım çünkü hic bi yarari yokDoktora gittiniz mi? Travazol krem o kadar uzun süre kullanılmıyor diye biliyorum.
Vajina florasını düzenleyici probiyotikler var. Onları bir araştırın isterseniz. Fitil şeklinde olanlar haricinde oral yolla kullanılanlar da var.Gittim özellikle de sordum ne kadar kullanmalıyım diye sorun yok kullan dedi dün itibariyle bıraktım çünkü hic bi yarari yok
fazla antibiyotik kullanmaya bağlı flora bozulmuş olabilir. bolca probiyotik tüketin, su için, seyreltilmiş doğal elma sirkesi ile yıkayın vulvanızı. mümkün olduğunca hava almasını sağlayın, yatarken bol pijama altına külot giymeyin mesela. geçmezse detaylı araştırma için başka bir doktora gidinBenimde geçmeyen ağır koku var travazol krem kullanıyorum 3 aydir ama hic bi yarari olmuyor bir sürü antibiyotik kullandim yine gecmiyor
Tamam cok teşekkür ederim bilgileriniz için soğan kürü yap ic dediler bi ise yarar mi bilmiyorumfazla antibiyotik kullanmaya bağlı flora bozulmuş olabilir. bolca probiyotik tüketin, su için, seyreltilmiş doğal elma sirkesi ile yıkayın vulvanızı. mümkün olduğunca hava almasını sağlayın, yatarken bol pijama altına külot giymeyin mesela. geçmezse detaylı araştırma için başka bir doktora gidin
Bide kekiki kaynatip o su ile taharet almami soylediler iyi gelir mi bilmiyorum onuda deniyorum 2 gündürfazla antibiyotik kullanmaya bağlı flora bozulmuş olabilir. bolca probiyotik tüketin, su için, seyreltilmiş doğal elma sirkesi ile yıkayın vulvanızı. mümkün olduğunca hava almasını sağlayın, yatarken bol pijama altına külot giymeyin mesela. geçmezse detaylı araştırma için başka bir doktora gidin
daha çok kistler için yapılıyor, işe yarar mı bilmiyorum. şifa niyetine içebilirsiniz zararı yoksa.Tamam cok teşekkür ederim bilgileriniz için soğan kürü yap ic dediler bi ise yarar mi bilmiyorum
Tamam haklısınız benhemen geçsin düşüncesiyle ayni anda 1 den fazla kullaniyorum soğanı iptal edeyim kekik e devam edeyim olmadi sirkeli suyu deniyim bidedaha çok kistler için yapılıyor, işe yarar mı bilmiyorum. şifa niyetine içebilirsiniz zararı yoksa.
her şeyi aynı anda kullanmayın. kaynamış kekiğin başlangıçta çok işe yaradığını okumuştum, kendim de kullandım, rahatlatıyor. umarım size de faydası olur. ben en çok ılık suyun içine biraz sirke koyup onla taharetlenmeyi, sonrasında muhakkak iyice kurulanmayıp ve sık sık çamaşır (yüksek sıcaklıkta yıkanmış, yumuşatıcı kullanılmamış) değiştirmeyi öneriyorum.
geçmiş olsun. ama geçmezse gecikmeden başka doktora gidin, kronik hale gelmiş olabilir.Tamam haklısınız benhemen geçsin düşüncesiyle ayni anda 1 den fazla kullaniyorum soğanı iptal edeyim kekik e devam edeyim olmadi sirkeli suyu deniyim bide
Dus jeli degilde sabun kullaniyorumgeçmiş olsun. ama geçmezse gecikmeden başka doktora gidin, kronik hale gelmiş olabilir.
bir de sebebi bulmaya çalışın. acaba arkadan öne yanlış mı taharetleniyorsunuz? bakiresiniz ama ‘yüzeysel’ ilişkiniz var mı? şekeri çok mu tüketiyorsunuz? duş jeli, sabun mu sürüyorsunuz? tüm bu faktörlere ve fazlasına dikkat edin
Dus jeli degilde sabun kullaniyorum
Oral yoldan alınan haplar var. Probiyotik içeriyor, vajinaya geçiş yapıyor bu probiyotikler. Siz bir araştırın. Ben de her antibiyotik kullanimi sonrasi mantar olurum. Eczacim tavsiye etmişti, isim veremiyorum ben şimdi. Fiyatı biraz yüksek yalnız.Evli olmadigim için fitilde veremiyo doktor bilmiyorum çözümü Nasil bulacağım
Sakın vajinanizi sabunla falan yıkamayın, sadece su ile.Dus jeli degilde sabun kullaniyorum
Yok hapta verdi ama hic bir yararı OlmadiOral yoldan alınan haplar var. Probiyotik içeriyor, vajinaya geçiş yapıyor bu probiyotikler. Siz bir araştırın. Ben de her antibiyotik kullanimi sonrasi mantar olurum. Eczacim tavsiye etmişti, isim veremiyorum ben şimdi. Fiyatı biraz yüksek yalnız.
Arkadaşın dediği şeyleri de uygulayın. Bir de soğan suyunun mantara bir faydası olduğunu sanmıyorum.
Doktorunuz şu ana kadar sadece krem mi verdi size? Hap vermedi mi hiç? Yoksa onlar da mı işe yaramadı?
Fiat önemli değil yaaa yeterki iyi gelsinOral yoldan alınan haplar var. Probiyotik içeriyor, vajinaya geçiş yapıyor bu probiyotikler. Siz bir araştırın. Ben de her antibiyotik kullanimi sonrasi mantar olurum. Eczacim tavsiye etmişti, isim veremiyorum ben şimdi. Fiyatı biraz yüksek yalnız.
Arkadaşın dediği şeyleri de uygulayın. Bir de soğan suyunun mantara bir faydası olduğunu sanmıyorum.
Doktorunuz şu ana kadar sadece krem mi verdi size? Hap vermedi mi hiç? Yoksa onlar da mı işe yaramadı?
Yıkamayın kadar hijyenden uzak yorumunuz mide bulandırıcıo bölgeyi olabildiğince yıkamamaya çalışın. su gelmesin, idrarınızı yaptıktan sonra bile yıkamayın. mutlaka bol geniş pamuklu çamaşır giyin. kuru kalmasına dikkat edin. bit süre şekerli çikolatalı gıdalardan uzak durun. yoğurt kefir vb tüketmeye çalışın. geceleri iç çamaşırınız olmadan gecelikle uyursanız hava almış olur tabii çarsaf temizliğiniz de önemli. travazol, travacort, canesten, gynolomexin gibi kremleri kuru bölgeye günde 3'e kadar uygulayabilirsiniz.
haklısınız..Yıkamayın kadar hijyenden uzak yorumunuz mide bulandırıcı