kızlar geçen gece ada beni delirtti. zaten kaç gecedir uyumuyordu geçen gece hiç uyumadı 24.30 da zor uyudu o da ağlaya ağlaya. sonra dr kontrolümüz vardı bu durumu da anlatıım. gündüz uyutmayın kendi bi köşede sızana kadar dedi ama her bebekte işe yaramaz iyice bozulabilir uykusu bi deneyin olmazsa yine sallarsınız dedi. o gün hiç uyutmadık biz dışardayken arabada kendisi uyudu sonra akşam 11 de uyudu sabah 10 da kalktı :) bugün gündüz 1 saat uyudu sadece sonra akşam 8 de yattı hala uyuyor. benim için asıl önemli olan ayakta sallamadan uyuyor olması pış pışlayınca kendliğinden uyuyor artık umarım bozulmaz bir daha
ya bende hiç zorla uyutmam gündüzleri..uykusu gelir iyice gözleri kızarır,kulaklarıyla oynar..ya kedni kendine uyur yada memede uyur..ögleyin 1-2 saat uyuyor en fazla..ama geceleri sürekli emme isteği ile kalkıyor tok olsa bile..emmeye başlar başlamaz geri uyuyor..heralde memeden kesene kadar bizimkisi böyle sürecek..bilmiyorumkismile
kızlar geçen gece ada beni delirtti. zaten kaç gecedir uyumuyordu geçen gece hiç uyumadı 24.30 da zor uyudu o da ağlaya ağlaya. sonra dr kontrolümüz vardı bu durumu da anlatıım. gündüz uyutmayın kendi bi köşede sızana kadar dedi ama her bebekte işe yaramaz iyice bozulabilir uykusu bi deneyin olmazsa yine sallarsınız dedi. o gün hiç uyutmadık biz dışardayken arabada kendisi uyudu sonra akşam 11 de uyudu sabah 10 da kalktı :) bugün gündüz 1 saat uyudu sadece sonra akşam 8 de yattı hala uyuyor. benim için asıl önemli olan ayakta sallamadan uyuyor olması pış pışlayınca kendliğinden uyuyor artık umarım bozulmaz bir daha
bebeği emzikle uyuyanvarmı benim oğlan gündüz hiç almaz ağzına emzik ama yatarken istiyo.ben emziremedim.ama emzikle uyuduktan sonra emziğini kendisi atıyo ağzından ama tekrar uyandığında tekrar istiyo emziği işin yoksa gecenin bi yarısı emzik ara.bu emziğe bi çare varmı?emzikle olmasa hayatta uyumuyormafoldumben
aynen bizimkide öyle demekki bunların huyu böyle.düzelecek diye ümit etmiyorum artık.kalkıyo yatakta oturuyo baba bas bağırıyor anlamadım gitti.
bu aylarda ayrılma korkusu olurmuş anneden diye okudum belkide ondandır.bide çalışıyorum.belkide gidicem diye dakka başı uyanıyor,kontrol ediyor.allah yardımcımız olsun.mafoldumben
benim oğlumda emzikle uyuyor canım. ama uykuya daldıktan sonra düşürüyor ağzından. ben aynı markadan iki tane emzik aldım. yatarken birini ağzına diğerini de başucuna koyuyorum. uykusunda düşürüp diğer tarafa dönerse elini attıp aradığında hemen bulmuş oluyor emziğini. ama çok derin uyuduğunda genelde aramıyor :ecrin_bebek:
canım ben de bikaç ay önce denemiştim olmamıştı şimdi oldu o günden beri de sallamadan uyutuyorum pış pış diyince uyuyor bi süre başında bekliyorum tam dalana kadar sonra da uyanmıyor bence bi dene belki bu sefer işe yararben denemiştim bigün hiç uyutmadım inan emmeden ben yanında değilken uyumayan çocuk oturduğu yerde uyudu...hatta ben mutfaktaydım babası korkup beni çağırdı bişey mi oluyo gözleri kapanıyo oturduğu yerde diyekaydirigubbakcemile3 ama gece yine çok ağladı işe yaramadı yanii.. tabi ben bunu yapalı 1 1.5 ay oldu tekrar bi denesem mi acaba:uhm::uhm:
canım ben de bikaç ay önce denemiştim olmamıştı şimdi oldu o günden beri de sallamadan uyutuyorum pış pış diyince uyuyor bi süre başında bekliyorum tam dalana kadar sonra da uyanmıyor bence bi dene belki bu sefer işe yarar
evet tatlım bencede yalnızken yap bi de ada babasına çok düşkün ben bigün üşendim eşime dedim sen uyut diye. sonra bende uyumadı 2 gün yani çok zor uyudu savaştı resmen benimle babasını istedi heralde. belki senin bebiş de yapar aynı şeyi mümkünse hep sen uyutmaya çalış en azından alışana kadarhadi yaa mutlaka deneyeceğim o zaman:):):) ama babanemiz var şimdi bebişim mızlamaya başladımı uyutun uyutun diyo başka bişey demiyo... sömestr tatilinde memlekete gideceğiz... tatilden sonra mutlaka denemeliyim canım şimdi yaparsam çocuk kime inanacağını şaşırıp sapıtıyo daha çok şımarıyo:):)
evet tatlım bencede yalnızken yap bi de ada babasına çok düşkün ben bigün üşendim eşime dedim sen uyut diye. sonra bende uyumadı 2 gün yani çok zor uyudu savaştı resmen benimle babasını istedi heralde. belki senin bebiş de yapar aynı şeyi mümkünse hep sen uyutmaya çalış en azından alışana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?