Lütfen Uyku Sorunlarına Beraber Çözüm Bulalım Hadiiii

oğlumda üşütüyor mu, gazı mı oluyor anlamıyorum bide kakasını hergün yapardı 2 haftadır hergün düzenli yapmıyo bazen hergün bazen iki güne bir yapıyor tabi yapamadığı geceler duramıyor... işte üşütme, gaz, kabız v.s herneyse zeytinyağ veriyorum 1 çay kaşığı biraz rahatlıyo ama aklıma takıldı acaba sürekli vermenin zararı olur mu diye... yorumun için teşekkür ederim canım

arkadaşlar ben oğlumu artık günde 1 defa uyutmaya başladım.bugün 3.günüm ilk gün çok zor geçti ama zamanla alıştığını farkettim artık geceleri daha az uyanıyor umarım yavaş yavaş bu gece uyanmaları kesilir.gece 2 defa uyansa razıyım.bakalım ilerki günlerde daha iyiye gidecek mi?bir tv programında doktordan dinlemiştim.uyanıklık süresi ne kadar uzun olursa uyku kalitesi de o kadar iyi olur demişti.bende onu dinleyip 1 kere uyuttum.sizde deneyebilirsiniz

ahanda seninkinin babanesi aynı benim annem.benimkide çocuk her mızıklandığında uykusu geldi uyutun diyor.neymiş uyku uykuyu getirirmiş.yokkk yaaa böle bişi.annem benim bi üstümde oturuyor ve oğluma o bakıyor. bu günde 1 defa uyutma olayına çok karşı geldi ama sonunda kabul etti.bende işteyken gizli gizli uyutmasın diye sürekli kontrol ediyorum.1 saatte bi arıyorum.ama aferim anneme işini iyi yapıyor sözümden çıkmıyo valla.canımmm annnemmm iyiki varsınnn.hihoyyythihoyyyt

arkadaşlar benim yavrum15 mart 2010 doğumlu. yaklaşık 1 aydır her akşam aynı saatte yıkayıp emzirip uyutuyorum.. gece bir kez uyanıp meme emip uyuyo.. gece uyandığında kesinlikle fazla ışık açmıyorum ve hiç konuşmuyorum.. gece gündüzü ayırt etmesini sağladım.. sabah 7-8 gibi uyanıyor.
sadece gece uykusu uyuyacağı zmn beşiğine yatırıyorum.
.gündüz beşiğinde uyutmuyrum. salonda koltukta uyuyo.. sessiz bir ortam olmaması için tv yada müzik açıyorum.. zaten gündüz uykuları toplamda 1.5 saat kadar sürüyo
ben bu şekilde ısrarcı davranarak bir düzen sağladım.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…