• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Uyku Sorunlarına Beraber Çözüm Bulalım Hadiiii

kızlar geçen gece ada beni delirtti. zaten kaç gecedir uyumuyordu geçen gece hiç uyumadı 24.30 da zor uyudu o da ağlaya ağlaya. sonra dr kontrolümüz vardı bu durumu da anlatıım. gündüz uyutmayın kendi bi köşede sızana kadar dedi ama her bebekte işe yaramaz iyice bozulabilir uykusu bi deneyin olmazsa yine sallarsınız dedi. o gün hiç uyutmadık biz dışardayken arabada kendisi uyudu sonra akşam 11 de uyudu sabah 10 da kalktı :) bugün gündüz 1 saat uyudu sadece sonra akşam 8 de yattı hala uyuyor. benim için asıl önemli olan ayakta sallamadan uyuyor olması pış pışlayınca kendliğinden uyuyor artık umarım bozulmaz bir daha

kızlar geçen gece ada beni delirtti. zaten kaç gecedir uyumuyordu geçen gece hiç uyumadı 24.30 da zor uyudu o da ağlaya ağlaya. sonra dr kontrolümüz vardı bu durumu da anlatıım. gündüz uyutmayın kendi bi köşede sızana kadar dedi ama her bebekte işe yaramaz iyice bozulabilir uykusu bi deneyin olmazsa yine sallarsınız dedi. o gün hiç uyutmadık biz dışardayken arabada kendisi uyudu sonra akşam 11 de uyudu sabah 10 da kalktı :) bugün gündüz 1 saat uyudu sadece sonra akşam 8 de yattı hala uyuyor. benim için asıl önemli olan ayakta sallamadan uyuyor olması pış pışlayınca kendliğinden uyuyor artık umarım bozulmaz bir daha

ya bende hiç zorla uyutmam gündüzleri..uykusu gelir iyice gözleri kızarır,kulaklarıyla oynar..ya kedni kendine uyur yada memede uyur..ögleyin 1-2 saat uyuyor en fazla..ama geceleri sürekli emme isteği ile kalkıyor tok olsa bile..emmeye başlar başlamaz geri uyuyor..heralde memeden kesene kadar bizimkisi böyle sürecek..bilmiyorumkismile

ya bende hiç zorla uyutmam gündüzleri..uykusu gelir iyice gözleri kızarır,kulaklarıyla oynar..ya kedni kendine uyur yada memede uyur..ögleyin 1-2 saat uyuyor en fazla..ama geceleri sürekli emme isteği ile kalkıyor tok olsa bile..emmeye başlar başlamaz geri uyuyor..heralde memeden kesene kadar bizimkisi böyle sürecek..bilmiyorumkismile

aynı durum bizdede sözkonusu geceleri meme ağzına girdi mi direk dalıyor:ecrin_bebek: ahh gece uykuları artık akşam yatıp sabah uyanmak istiyorum deliksiz uykularrrrrrboshayallersmileboshayallersmile

ben denemiştim bigün hiç uyutmadım inan emmeden ben yanında değilken uyumayan çocuk oturduğu yerde uyudu...hatta ben mutfaktaydım babası korkup beni çağırdı bişey mi oluyo gözleri kapanıyo oturduğu yerde diyekaydirigubbakcemile3 ama gece yine çok ağladı işe yaramadı yanii.. tabi ben bunu yapalı 1 1.5 ay oldu tekrar bi denesem mi acaba:uhm::uhm:

bebeği emzikle uyuyanvarmı benim oğlan gündüz hiç almaz ağzına emzik ama yatarken istiyo.ben emziremedim.ama emzikle uyuduktan sonra emziğini kendisi atıyo ağzından ama tekrar uyandığında tekrar istiyo emziği işin yoksa gecenin bi yarısı emzik ara.bu emziğe bi çare varmı?emzikle olmasa hayatta uyumuyormafoldumben

benim arkadaşım ne çekti o emzikten çocuk emzik oldu mu kuzu gibiydi... sonra bıraksın diye uğraştı çocuk uyuşturucu bağımlısı gibi krize girdi inanın ne gezmek ne oyuncak ne başka bişey kanmazdı...sonra verdi gene emziği içine karınca koydu... oymuş çocuk elinde emzik bir kere ağzına sokmadı bidaha annesi saklamadı bile çocuk emziği alıp pis der atardı içi gidiyodu emmek için ama karınca olunca emmedi korkusundanda değil korkmuyo karıncadan ama tiksindi heralde görünce... şimdi hiç emzik emmemiş gibi çoktan unuttu.. sende farklı yollarla bıraktırabilirsin...

bebeği emzikle uyuyanvarmı benim oğlan gündüz hiç almaz ağzına emzik ama yatarken istiyo.ben emziremedim.ama emzikle uyuduktan sonra emziğini kendisi atıyo ağzından ama tekrar uyandığında tekrar istiyo emziği işin yoksa gecenin bi yarısı emzik ara.bu emziğe bi çare varmı?emzikle olmasa hayatta uyumuyormafoldumben

benim oğlumda emzikle uyuyor canım. ama uykuya daldıktan sonra düşürüyor ağzından. ben aynı markadan iki tane emzik aldım. yatarken birini ağzına diğerini de başucuna koyuyorum. uykusunda düşürüp diğer tarafa dönerse elini attıp aradığında hemen bulmuş oluyor emziğini. ama çok derin uyuduğunda genelde aramıyor :ecrin_bebek:

biz hala düzene oturtamadık bu uykuyu bazen 10 dakikaya bir kalkıyor bazen 1 saat uyuyor... hala gece uykusu yokbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile bazen uykusunun içinde ağlarken oturuyo ağlamaya devam ediyo ben yanında mıyım diye mi bakıyo acaba:uhm::uhm:

aynen bizimkide öyle demekki bunların huyu böyle.düzelecek diye ümit etmiyorum artık.kalkıyo yatakta oturuyo baba bas bağırıyor anlamadım gitti.
bu aylarda ayrılma korkusu olurmuş anneden diye okudum belkide ondandır.bide çalışıyorum.belkide gidicem diye dakka başı uyanıyor,kontrol ediyor.allah yardımcımız olsun.mafoldumben

aynen bizimkide öyle demekki bunların huyu böyle.düzelecek diye ümit etmiyorum artık.kalkıyo yatakta oturuyo baba bas bağırıyor anlamadım gitti.
bu aylarda ayrılma korkusu olurmuş anneden diye okudum belkide ondandır.bide çalışıyorum.belkide gidicem diye dakka başı uyanıyor,kontrol ediyor.allah yardımcımız olsun.mafoldumben

haklısın ayrılma korkusundan olabilir canım.... napalım sağlıklı olsunlardaopuyorumnanaktan

hanımlar bi yardımcı olurmusunuz,
benim hatun kişinin geçen gözü kızarmıştı, 2 gün falan uykusu bozulmuştu ona bağlamıştım. (uykusu bozulmuştu derken, dakka başı uyanmaya başladı yani, zaten çok uykusu yok.)
fakat o işi hallettik, yinede bu hafta uyuma sorunumuz devam ediyor. ellerinin içini sıcak hissediyorum, ateşi yok ama yinede bi sıcak yavrum. annem ağrı kesici ver dedi geçen gece, verdim gece sadece 1 defa uyandı bebeğim. dişlerinden olabilir değil mi? siz diş çıkartma döneminde ağrı kesici veriyomusunuz? ne kadar arayla kullanıyosunuz? doktora sorarsan vermeyeceksin. e ama yavrum huzursuz, mutsuz, uykusuz. ne olacak böyle? 1 hafta geceleri versem çok zararı olurmu ki?

ben hasta olduğunda dahi ağrı kesiciyi zor veren biri olarak verme derim....ki benim kızımda geceleri 10 dakikada bir uyanır ve bu doğduğundan beri böyle.....ben vermiyorum verme derim...

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
benim oğlumda emzikle uyuyor canım. ama uykuya daldıktan sonra düşürüyor ağzından. ben aynı markadan iki tane emzik aldım. yatarken birini ağzına diğerini de başucuna koyuyorum. uykusunda düşürüp diğer tarafa dönerse elini attıp aradığında hemen bulmuş oluyor emziğini. ama çok derin uyuduğunda genelde aramıyor :ecrin_bebek:

aynı bende öyle yapıyorum iki emzikle uyutuyorum.uyandığında ikisinden birini bulmuş oluyor sonra tekrar uyuyor.kendşi kendi kendini uyutuyor yani:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ben denemiştim bigün hiç uyutmadım inan emmeden ben yanında değilken uyumayan çocuk oturduğu yerde uyudu...hatta ben mutfaktaydım babası korkup beni çağırdı bişey mi oluyo gözleri kapanıyo oturduğu yerde diyekaydirigubbakcemile3 ama gece yine çok ağladı işe yaramadı yanii.. tabi ben bunu yapalı 1 1.5 ay oldu tekrar bi denesem mi acaba:uhm::uhm:
canım ben de bikaç ay önce denemiştim olmamıştı şimdi oldu o günden beri de sallamadan uyutuyorum pış pış diyince uyuyor bi süre başında bekliyorum tam dalana kadar sonra da uyanmıyor bence bi dene belki bu sefer işe yarar

canım ben de bikaç ay önce denemiştim olmamıştı şimdi oldu o günden beri de sallamadan uyutuyorum pış pış diyince uyuyor bi süre başında bekliyorum tam dalana kadar sonra da uyanmıyor bence bi dene belki bu sefer işe yarar

hadi yaa mutlaka deneyeceğim o zaman:):):) ama babanemiz var şimdi bebişim mızlamaya başladımı uyutun uyutun diyo başka bişey demiyo... sömestr tatilinde memlekete gideceğiz... tatilden sonra mutlaka denemeliyim canım şimdi yaparsam çocuk kime inanacağını şaşırıp sapıtıyo daha çok şımarıyo:):)

hadi yaa mutlaka deneyeceğim o zaman:):):) ama babanemiz var şimdi bebişim mızlamaya başladımı uyutun uyutun diyo başka bişey demiyo... sömestr tatilinde memlekete gideceğiz... tatilden sonra mutlaka denemeliyim canım şimdi yaparsam çocuk kime inanacağını şaşırıp sapıtıyo daha çok şımarıyo:):)
evet tatlım bencede yalnızken yap bi de ada babasına çok düşkün ben bigün üşendim eşime dedim sen uyut diye. sonra bende uyumadı 2 gün yani çok zor uyudu savaştı resmen benimle babasını istedi heralde. belki senin bebiş de yapar aynı şeyi mümkünse hep sen uyutmaya çalış en azından alışana kadar

evet tatlım bencede yalnızken yap bi de ada babasına çok düşkün ben bigün üşendim eşime dedim sen uyut diye. sonra bende uyumadı 2 gün yani çok zor uyudu savaştı resmen benimle babasını istedi heralde. belki senin bebiş de yapar aynı şeyi mümkünse hep sen uyutmaya çalış en azından alışana kadar

tmm canım çok teşekkür ederim inşallah alışırboshayallersmile ben odasınıda ayırdım belki faydası olur diye ama hiç faydası olmadı:ecrin_bebek:

benim kızım yeni huy edindi sallanmak istemiyor emziirken parmağını ağzıma sokuyor diiml efalan oynuyor öyle uyuyor ama bu durum beni rahatsız eidyro unutturmaya çalışıyorum mikrop kapar diye saçma sizce böyle düşünmem

buğrahan'ın uyku düzeni iyice şaşırdı yaamafoldumben geceleri uykusunda sürekli ağlıyo.. üstüme yatıyo öyle emerek uyuyo o zaman rahat ediyo... bide geceleri bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum çok ağladığı zaman sanki karnı ağrıyo gibi geliyo bana o zaman daha rahat uyuyo... sizce günde bir çay kaşığı zeytinyağı bebeğime zarar verir mi yada ne bilim bağırsakları tembelleşir mi?????????

Bir çay kaşığı zeytinyağının zararı olacağını sanmam ben kızıma hergün veriyorum vermediğim zaman kakası sert oluyor, ama yağı verince daha rahat yapıyor, birde benim kızım direk içemiyor öğürüyor bende az bi meyve suyu yada püresiyle karıştırıp öyle veriyorum içiyor..

Back