Lütfen Uyku Sorunlarına Beraber Çözüm Bulalım Hadiiii

ah ah şu saat oldu hala doğru düzgün uyumadı saat 7de de oğlumu okula göndermem lazım ne yapıcam bu kızla bilmiyorum çok yoruldum artık

uyku meselesi genetik bence tamamen genetik....benim kızı bıraksan 3 saat ağlar sanırım yani 15-20 dakika kesmez onu:))....doğduğundan beri uyumuyor ki...

bizde doğru düzgün uyumadık bugün sürekli ağladı ne yapacağımı şaşırdım artık yaakafamçokkarıştı gündüzleri sık uyumak istiyor bide, az uyutmaya çalışıyorum huysuzluk yapıyor... inşallah hepimizin bebeği tez zamanda düzenli uykuya alışır arkadaşlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benimkide aynı.gündüz az uyutayım diyorum o zaman da çok mızmız oluyor.gündüz yatağına koyduğum gibi uyuyor ama akşamları kabus oldu artık bana.inat ediyor uyumamak için .oynamak istiyor anlamadım gitti yaa.
bide acaba 10,ayda bebeğini gündüz bir kere uyutan var mı acaba arkadaşlar.ben bi kere uyutmayı düşünüyorum ama az mı gelir acaba

Ben artık bir kere uyutuyorum. daha doğrusu kendisi artık bir kere uyuyor. ilk önceleri 12-14-16-18 de kuş uykusu gibi max 20 dk lık uykular uyuyordu. sonra 12-15:30 iki kez 45-50 dk ya çıktı. şimdi 13:30 da yatıp 1 bazen 1,5 saat uyuyor. tabii durum böyle olunca en geç 19 da gece uykusuna geçiyor. sabaha kadar o sağ biz selamet. bir tek babası geç geldiği için çok az görüşebiliyorlar. :1no2: uyku saatini 20:00ye çekmeye çalışıyorum ben de ama çoğu zaman mızlayıp gözlerini ovuşturmaya başlıyor.
ben artık bebeğin uyku olayını kendi ihtiyacına göre belirlediğini düşünüyorum. uykusu yoksa istediğin kadar salla uyumuyor. uykusu varsa da en eğlenceli oyunları oynat yine de uyumak istiyor.

pardoooon siz buna yoksa uyku sorunumu diyosunuz aman Allahım(ooh my got)ya benimki sabah bi kestiriyo 10 gibi yarım saat bir saat,sonra 12 de yatıyo 2 ye kadar falan sonra 4 gibi 6,7 ye kadar.ee gece uyurmu bu çocuk sizce.bu gece 12 yi buldu zippo.ayrıca sabaha kadarda dönüp duruyo.emzik düşüyo uyanıyo,dönmeye çalışıyo uyanıyo,karnı acıkıyo uyanıyo,canı sıkılıyo oynamak istiyo uyanıyo,enflasyon artıyo uyanıyo,borsa tavan yapıyo parayı faizemi yatırsak repomu yapsak diyo uyanıyo,ne olacak bu küresel ısınma diyo.......yani Allah sizi ikna etsin mutlaka bi bahane buluyo uyanmak için.alın size uyku sorunu :roflol:

bizde saat gecenin 2,si hala uyumuyor çok yorgunum.şimdi kucagımda hiç uyuyacaga benzemiyor.hasta olmasında ben buna razıyım.tabiki bütün bebeklerle birlikte. bari bidaha bebek olsada ikisinin uykusuzlugunu bir çeksem.bütün bebeklere ve annelere iyi geceler.kaydirigubbakcemile3
.

ben günde bir kere uyutmayıda denedim... nasıl mızmız oldu anlatamam, oyun oynamak istemiyo, sürekli kucağıma gelip kafasını koyuyo, bana bakıp bakıp ağlıyo... zaten tam akşam saatleri çıldırıyo dayanamıyo artık... ve en kötüsü bunca eziyete rağmen uyumayacak olunca gene uyumuyo:bbo::bbo: her bebek bir değildir tabi belki canım...

sheylaacım, bebeğimin ilk altı ayında ben de çok yaşadım uyku sorunu.sonra düzene girdi. topicin ilk sayfasına da yazdım kullandığım tekniği.uyku sorununa beraber çözüm bulalım topiciğine uyku sorunumuz olduğu için değil çözüm önermek için girdim.
arkadaşımız gün içinde bir kez uyuyor az gelir mi acaba yazmış. benimkinin de bir kez uyuduğunu yazdım sadece. uyumayan bebek gerçekten çok zor oluyor. ama bence eninde sonunda bir düzen oturtacaktır bebekler. hoş oturan düzende çok kalıcı olmuyor. çünkü ya dişi çıkıyor ya yedikleri gaz yapıyor, ya da kötü rüya görüyor morali bozuk oluyor. illa bişeyler oluyor yani. okula başlamadan geçmez bu düzensizlikler. ancak öğretmenler dayayacak ödevleri bunlara bak o zaman nasıl uykuları geliyor. :roflol:

ey maşşallah.benimki bu uykunun yarısını uyusa razıyım inan ki.ne zaman geçecek bu günler.hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor:sm_confused::sm_confused:

ben dün doktora götürdüm oğluşumu uyku problemini anlattım... bu dönemde normalde düzenli uyuyan bebeklerin uykusu bile düzensizleşebiliyormuş... emekleme, yürüme, konuşma gibi becerileri kazanmaya başladıkları için elinden gelse hiç uyumayacak bebekler bile var dedi.. sürekli emeklemek, yürümek, konuşmak yada ne yapmayı öğrendiyse artık bunları yapmak istermiş bebekler...

ya ne zaman düzelcekmiş ki acaba

valla canım bebekten bebeğe değişiyor bu galiba... kimi bebek 1 ayda düzene giriyor kimi 1 senede inşallah tez zamanda düzelir çünkü gece uykusu bebekler için çok faydalı:Saruboceq::Saruboceq:

ah kızlar ah bu konuda en kadar dertliyim bilemezsiniz..günlük 2-3 saat zor uyuyorum..bazı arkadaslarımın cocukları aksam 9 da yatıyorlar sabah 7 ye kadar deliksiz uyuyorlar benım kız ise tam bir gece kuşu..gündüzleri bakıcısı 1-2 saat uyutuyor..ben bakıcıdan aldıktan sonra hiç uyutmuyorum ama her yarım saatte veya 1 saatte uyanıyor..bu nasıl cocuk anlamadım..emdiği çin diyorlar memeden kes dıyorlar ama henüz 11 aylık emsin istiyorum..uyumaktan nefret ediyor cocuk yaaa...ama benım gıbı olanlarınızda var aranızda kader arkadaslarım benımakannehir

evet bencede aynen ondan.emeklemeye başladı dahada bozuldu düzeni gece yatakta emekleme pozisyonu alırdı.şimdi yürüyor dahada beter oldu.her öğrendiği şeyi gecenin bir yarısı kalkıp tekrarlıyor.bazen de naralar atarak uyananıyor.de de ,ba ba,ci ci.....anlamadım gitti.
yani diyorum ki................bitsin artık bu çileeeeekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

serçecik bence de kesme memeden baksana ben emzirmiyorum ama farklı değil benimki de

ya tırmanmayı öğrendi 3 gündür gece yatağında ayağa kalkıp tepemizde dineliyor gece gece :))) of uykusuz her geceeee

yok canım kesmiyorum bende ama naısl olacak bu iş bilmiyorum 2 yasından sonra düzelır dıyorlar 21 yasına daha 13 ay var:)işe gidiyorum saf saf bakıyorum millete..algılayamıyorum yaptıgım işi bile..

selam kızlar artık bebeğim sabah 9.00-9.30 gibi uyanıyor.. saat 12 gibi tekrar uyuyor ve 2 ye doğru kalkıyor sonra 5.30 gibi uyuyor ve 7 ye doğru uyonıyor akşamda 11.30 da yatıyor geceleri emmek için 2-3 kez kalkıyor.. sonunda bi uyku düzeni oturttum çok şükür.. maşallah deyin lütfen nazar değmesin tekrar başa sarmak istemem :))

maşallah maşallah maşallah nazar değmesin böyle devam eder inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…