bizde doğru düzgün uyumadık bugün sürekli ağladı ne yapacağımı şaşırdım artık yaakafamçokkarıştı gündüzleri sık uyumak istiyor bide, az uyutmaya çalışıyorum huysuzluk yapıyor... inşallah hepimizin bebeği tez zamanda düzenli uykuya alışır arkadaşlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benimkide aynı.gündüz az uyutayım diyorum o zaman da çok mızmız oluyor.gündüz yatağına koyduğum gibi uyuyor ama akşamları kabus oldu artık bana.inat ediyor uyumamak için .oynamak istiyor anlamadım gitti yaa.
bide acaba 10,ayda bebeğini gündüz bir kere uyutan var mı acaba arkadaşlar.ben bi kere uyutmayı düşünüyorum ama az mı gelir acaba
Ben artık bir kere uyutuyorum. daha doğrusu kendisi artık bir kere uyuyor. ilk önceleri 12-14-16-18 de kuş uykusu gibi max 20 dk lık uykular uyuyordu. sonra 12-15:30 iki kez 45-50 dk ya çıktı. şimdi 13:30 da yatıp 1 bazen 1,5 saat uyuyor. tabii durum böyle olunca en geç 19 da gece uykusuna geçiyor. sabaha kadar o sağ biz selamet. bir tek babası geç geldiği için çok az görüşebiliyorlar. :1no2: uyku saatini 20:00ye çekmeye çalışıyorum ben de ama çoğu zaman mızlayıp gözlerini ovuşturmaya başlıyor.
ben artık bebeğin uyku olayını kendi ihtiyacına göre belirlediğini düşünüyorum. uykusu yoksa istediğin kadar salla uyumuyor. uykusu varsa da en eğlenceli oyunları oynat yine de uyumak istiyor.
benimkide aynı.gündüz az uyutayım diyorum o zaman da çok mızmız oluyor.gündüz yatağına koyduğum gibi uyuyor ama akşamları kabus oldu artık bana.inat ediyor uyumamak için .oynamak istiyor anlamadım gitti yaa.
bide acaba 10,ayda bebeğini gündüz bir kere uyutan var mı acaba arkadaşlar.ben bi kere uyutmayı düşünüyorum ama az mı gelir acaba
pardoooon siz buna yoksa uyku sorunumu diyosunuz aman Allahım(ooh my got)ya benimki sabah bi kestiriyo 10 gibi yarım saat bir saat,sonra 12 de yatıyo 2 ye kadar falan sonra 4 gibi 6,7 ye kadar.ee gece uyurmu bu çocuk sizce.bu gece 12 yi buldu zippo.ayrıca sabaha kadarda dönüp duruyo.emzik düşüyo uyanıyo,dönmeye çalışıyo uyanıyo,karnı acıkıyo uyanıyo,canı sıkılıyo oynamak istiyo uyanıyo,enflasyon artıyo uyanıyo,borsa tavan yapıyo parayı faizemi yatırsak repomu yapsak diyo uyanıyo,ne olacak bu küresel ısınma diyo.......yani Allah sizi ikna etsin mutlaka bi bahane buluyo uyanmak için.alın size uyku sorunu :roflol:
Ben artık bir kere uyutuyorum. daha doğrusu kendisi artık bir kere uyuyor. ilk önceleri 12-14-16-18 de kuş uykusu gibi max 20 dk lık uykular uyuyordu. sonra 12-15:30 iki kez 45-50 dk ya çıktı. şimdi 13:30 da yatıp 1 bazen 1,5 saat uyuyor. tabii durum böyle olunca en geç 19 da gece uykusuna geçiyor. sabaha kadar o sağ biz selamet. bir tek babası geç geldiği için çok az görüşebiliyorlar. :1no2: uyku saatini 20:00ye çekmeye çalışıyorum ben de ama çoğu zaman mızlayıp gözlerini ovuşturmaya başlıyor.
ben artık bebeğin uyku olayını kendi ihtiyacına göre belirlediğini düşünüyorum. uykusu yoksa istediğin kadar salla uyumuyor. uykusu varsa da en eğlenceli oyunları oynat yine de uyumak istiyor.
ya ne zaman düzelcekmiş ki acaba
ben dün doktora götürdüm oğluşumu uyku problemini anlattım... bu dönemde normalde düzenli uyuyan bebeklerin uykusu bile düzensizleşebiliyormuş... emekleme, yürüme, konuşma gibi becerileri kazanmaya başladıkları için elinden gelse hiç uyumayacak bebekler bile var dedi.. sürekli emeklemek, yürümek, konuşmak yada ne yapmayı öğrendiyse artık bunları yapmak istermiş bebekler...
selam kızlar artık bebeğim sabah 9.00-9.30 gibi uyanıyor.. saat 12 gibi tekrar uyuyor ve 2 ye doğru kalkıyor sonra 5.30 gibi uyuyor ve 7 ye doğru uyonıyor akşamda 11.30 da yatıyor geceleri emmek için 2-3 kez kalkıyor.. sonunda bi uyku düzeni oturttum çok şükür.. maşallah deyin lütfen nazar değmesin tekrar başa sarmak istemem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?